Mansour® Anmeldelser

3,5

Mijn ervaring begon helaas wat stroef door een verkeerde maat en wat miscommunicatie over de e-mail. Gelukkig is dit uiteindelijk goed opgelost. Nadat we weer contact hadden, werd er direct actie... Se mere

Na 2,5 week nog steeds geen reactie op mijn bestelling, mails en whatsapp berichten. Typisch dat ze op dit platform wel gelijk kunnen reageren. 5 mails gestuurd, contact opgenomen via de website en... Se mere

Vind levering etc heel snel en goed geregeld! Alleen vorige keer was er iets gratis bii een bestelling maar kon niet meer geleverd worden helaas.. verder goede spullen en erg blij mee

Wij zijn ontzettend tevreden met onze bestelling bij Mansour. De kwaliteit is echt top en de kleding onderscheidt zich duidelijk van wat je overal ziet. Alles is tot in de puntjes afgewerkt en straalt... Se mere

1. Haute Couture-modehus

Mansour® is a luxury streetwear fashion brand.

Middel

Svarer typisk inden for 24 timer

40 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fijn contact & goede kwaliteit

3 items besteld, 1 artikel zat helaas niet bij de levering maar hier heeft Mansour netjes mee geholpen. Overige twee artikelen wat zijn binnen gekomen zijn van goede kwaliteit!

Hier gaan we zeker nog eens wat bestellen!

9. august 2025

Bestelling goed afgehandeld

Ik heb onlangs 2 shirts besteld en volledig betaald via de website van Mansour. In de bevestigingsmail stond duidelijk dat beide shirts geleverd zouden zijn, maar bij ontvangst bleek er slechts één shirt in het pakket te zitten.

Maar na contact op genomen te hebben via de app en trustpilot is de situatie netjes opgelost!

7. august 2025

Hi Bjorn!

Dat is vervelend om te horen, heb je ons geprobeerd via whatsapp te bereiken? Daar kunnen we doorgaans veel sneller antwoorden.

Kan je een ordernummer met ons delen? Dan lossen we dit direct voor je op.

Ontzettend slechte klantenservice

Ontzettend slechte klantenservice. Bestelling gedaan en pakketje netjes ontvangen echter vond ik het zelf te duur voor wat je krijgt. Pakketje geretourneerd en DHL gaf aan dat het pakketje afgeleverd was, echter bleef de bevestiging van Mansour uit. Na een aantal dagen een bericht gestuurd via de mail en app en hier nooit een reactie op gekregen. Ik heb het geld terug maar hoe slecht is dit! Zeer amateuristisch bedrijf.

23. juni 2025

Hi Twan,

Dank voor je bericht. Laat ik beginnen met dat ik het erg vervelend vindt dat je dit zo ervaart, maar.. ik vindt dit een beetje een overtrokken reactie als ik eerlijk ben.

Je hebt je pakket super snel ontvangen, je hebt een retour aangevraagd, en van ons een gratis retourlabel ontvangen. Je retour is bij ons de 17-6 binnen gekomen, en wij hebben op 20-6 de terugbetaling al gedaan, waar normaal gesproken 5 werkdagen voor staat?

We hebben meerdere malen contact met je proberen op te nemen, en krijgen geen reactie.

Wat hadden wij volgens jou beter kunnen doen in deze situatie?

Wij zijn een kleine organisatie die al zijn klanten tevreden wilt houden, en baal daarom van deze in mijn ogen een vrij onterechte 1-sterrenreview.

Het zou fijn zijn als je deze kan herzien.

Groet,
Hosang

Vermist pakket maar heel netjes opgelost!

Pakketje netjes verzonden door Mansour maar nooit aangekomen op mijn adres.
Mansour heeft hun best gedaan om erachter te komen wat er mis gegaan was, echter kwam er niets anders uit het onderzoek en heeft Mansour mij netjes terug betaald.
Erg tevreden over de service en fijn dat het zo opgelost is.
Dankjewel!

3. marts 2025

High end kwaliteit!

Veruit één van de beste merken die Nederland te bieden heeft. De fit is perfect en de kwaliteit van de stoffen is echt high end! Komend seizoen kom ik weer!

7. marts 2025

Top kwaliteit

Top kwaliteit ! Super geholpen, ga hier zeker vaak terug komen !

15. februar 2025

Besvarelse fra Mansour®

Hi Rick, dank voor je toffe review en voor het langs komen!

Negeren eigen retourbeleid

Hun eigen retourbeleid geeft aan dat ze binnen 30 dagen producten terug nemen maar dit doen ze niet.

27. november 2024

Hi Jesse,

Dank voor je review.

Volgens ons retourbeleid moet jouw retour binnen 30 dagen bij ons terug zijn, jij hebt op de 29ste dag je retour aangevraagd, wat het dus onmogelijk maakt om het binnen 30 dagen bij ons terug te krijgen.

Je had ook even direct contact met ons kunnen opnemen, dan hadden we vast wel een oplossing gevonden. Dus ik stel voor om dit alsnog te doen, of loop even binnen bij de winkel.

Groet!
Team Mansour.

super kwaliteit!!

Heb nu al 3 t-shirts van Mansour. De kwaliteit is top. Valt perfect op je lichaam niet te strak maar ook niet te los. Dik katoen stof wat heerlijk comfortabel zit. Ben verwend,kan geen andere merk meer dragen. Snelle verzending, en krijgt altijd een super mooie katoen tas erbij.

3. juli 2024

Top service!

Klant vriendelijkheid is top maar de service die "Mansour" leverd heb ik nog niet eerder mee gemaakt! Ik schrijf meestal geen reviews maar op het moment dan je om 21.45uur nog geholpen wordt is dit wel het minste wat ik kan doen. 5 sterren!

4. juni 2024

Uitstekende kwaliteit en service

Ik ben enorm onder de indruk van The Mansour. Hun kleding is niet alleen van topkwaliteit, maar ook super stijlvol. Wat echt het verschil maakt, is hun klantenservice. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Een absolute aanrader voor wie op zoek is naar kwaliteit en een geweldige winkelervaring

6. marts 2024

Premium

Goede kwaliteit katoen en de detailafwerking is erg goed. Persoonlijk heb ik verschillende merken, van basic tot premium. MANSOUR behoort tot het hogere premium segment op basis van kwaliteit en afwerking. Zeer tevreden :)

3. marts 2024