Mijn ervaring begon helaas wat stroef door een verkeerde maat en wat miscommunicatie over de e-mail. Gelukkig is dit uiteindelijk goed opgelost. Nadat we weer contact hadden, werd er direct actie... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Na 2,5 week nog steeds geen reactie op mijn bestelling, mails en whatsapp berichten. Typisch dat ze op dit platform wel gelijk kunnen reageren. 5 mails gestuurd, contact opgenomen via de website en... Se mere
Virksomheden har svaret
Vind levering etc heel snel en goed geregeld! Alleen vorige keer was er iets gratis bii een bestelling maar kon niet meer geleverd worden helaas.. verder goede spullen en erg blij mee
Wij zijn ontzettend tevreden met onze bestelling bij Mansour. De kwaliteit is echt top en de kleding onderscheidt zich duidelijk van wat je overal ziet. Alles is tot in de puntjes afgewerkt en straalt... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Mansour® is a luxury streetwear fashion brand.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 46 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Fijn contact & goede kwaliteit
3 items besteld, 1 artikel zat helaas niet bij de levering maar hier heeft Mansour netjes mee geholpen. Overige twee artikelen wat zijn binnen gekomen zijn van goede kwaliteit!
Hier gaan we zeker nog eens wat bestellen!
Bestelling goed afgehandeld
Ik heb onlangs 2 shirts besteld en volledig betaald via de website van Mansour. In de bevestigingsmail stond duidelijk dat beide shirts geleverd zouden zijn, maar bij ontvangst bleek er slechts één shirt in het pakket te zitten.
Maar na contact op genomen te hebben via de app en trustpilot is de situatie netjes opgelost!

Ontzettend slechte klantenservice
Ontzettend slechte klantenservice. Bestelling gedaan en pakketje netjes ontvangen echter vond ik het zelf te duur voor wat je krijgt. Pakketje geretourneerd en DHL gaf aan dat het pakketje afgeleverd was, echter bleef de bevestiging van Mansour uit. Na een aantal dagen een bericht gestuurd via de mail en app en hier nooit een reactie op gekregen. Ik heb het geld terug maar hoe slecht is dit! Zeer amateuristisch bedrijf.

Besvarelse fra Mansour®
Vermist pakket maar heel netjes opgelost!
Pakketje netjes verzonden door Mansour maar nooit aangekomen op mijn adres.
Mansour heeft hun best gedaan om erachter te komen wat er mis gegaan was, echter kwam er niets anders uit het onderzoek en heeft Mansour mij netjes terug betaald.
Erg tevreden over de service en fijn dat het zo opgelost is.
Dankjewel!
High end kwaliteit!
Veruit één van de beste merken die Nederland te bieden heeft. De fit is perfect en de kwaliteit van de stoffen is echt high end! Komend seizoen kom ik weer!
Top kwaliteit
Top kwaliteit ! Super geholpen, ga hier zeker vaak terug komen !

Probleem levering top opgelost
Shirts van topkwaliteit en problemen met levering netjes opgelost en te woord gestaan door Hosang en Sanne!
Thanks nogmaals!
Negeren eigen retourbeleid
Hun eigen retourbeleid geeft aan dat ze binnen 30 dagen producten terug nemen maar dit doen ze niet.

Fantastische kwaliteit
Fantastische kwaliteit, goeie klanten service die snel reageert, snelle verzending. 10 uit 10!
Snelle service & contact
Snelle service & op app.
Goede kwaliteit en fijn contact
Een hele fijne webwinkel
Een hele fijne webwinkel. Snelle service en een vriendelijke en behulpzame klantenservice.
super kwaliteit!!
Heb nu al 3 t-shirts van Mansour. De kwaliteit is top. Valt perfect op je lichaam niet te strak maar ook niet te los. Dik katoen stof wat heerlijk comfortabel zit. Ben verwend,kan geen andere merk meer dragen. Snelle verzending, en krijgt altijd een super mooie katoen tas erbij.
Top service!
Klant vriendelijkheid is top maar de service die "Mansour" leverd heb ik nog niet eerder mee gemaakt! Ik schrijf meestal geen reviews maar op het moment dan je om 21.45uur nog geholpen wordt is dit wel het minste wat ik kan doen. 5 sterren!
Uitstekende kwaliteit en service
Ik ben enorm onder de indruk van The Mansour. Hun kleding is niet alleen van topkwaliteit, maar ook super stijlvol. Wat echt het verschil maakt, is hun klantenservice. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Een absolute aanrader voor wie op zoek is naar kwaliteit en een geweldige winkelervaring
Top kwaliteit en top service !
Echt van hele hoge kwaliteit kleding !
Snelle service en levering!
Uitstekende communicatie met Mansour!
Mansour heeft er een vaste klant bij, Top!
Premium
Goede kwaliteit katoen en de detailafwerking is erg goed. Persoonlijk heb ik verschillende merken, van basic tot premium. MANSOUR behoort tot het hogere premium segment op basis van kwaliteit en afwerking. Zeer tevreden :)
Goede kwaliteit kleding
Goede kwaliteit kleding, en snelle service!
Super mooie kwaliteit kleding en heel…
Super mooie kwaliteit kleding en heel snel geleverd!