Mijn ervaring begon helaas wat stroef door een verkeerde maat en wat miscommunicatie over de e-mail. Gelukkig is dit uiteindelijk goed opgelost. Nadat we weer contact hadden, werd er direct actie... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Na 2,5 week nog steeds geen reactie op mijn bestelling, mails en whatsapp berichten. Typisch dat ze op dit platform wel gelijk kunnen reageren. 5 mails gestuurd, contact opgenomen via de website en... Se mere
Virksomheden har svaret
Vind levering etc heel snel en goed geregeld! Alleen vorige keer was er iets gratis bii een bestelling maar kon niet meer geleverd worden helaas.. verder goede spullen en erg blij mee
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Mansour® is a luxury streetwear fashion brand.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 46 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Mijn bestelling was super snel geleverd…
Mijn bestelling was super snel geleverd en ook nog is van super kwaliteit alle kleding, echt top!
Kwaliteit is geweldig!
Leveringen zijn snel, pakketten zien er altijd tip top en professioneel uit, en het allerbelangrijkste… de kwaliteit van de kleding is echt fantastisch!
Top kwaliteit!
Wij zijn ontzettend tevreden met onze bestelling bij Mansour. De kwaliteit is echt top en de kleding onderscheidt zich duidelijk van wat je overal ziet. Alles is tot in de puntjes afgewerkt en straalt luxe uit. Mijn partner is er ontzettend blij mee en het zit ook nog eens perfect. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar iets bijzonders. Wij bestellen hier zeker opnieuw!
Het t-shirt wat ik gekocht heb zit als…
Het t-shirt wat ik gekocht heb zit als gegoten. Erg fijne pasvorm en door de dikte van de stof voelt aan als een echt stevig en kwalitatief kledingstuk.
Goede ervaring met Mansour
Goede ervaring met Mansour. De bestelling werd snel geleverd en de klantenservice reageerde snel en vriendelijk. Duidelijke communicatie en alles netjes afgehandeld. Erg tevreden over de service.
Snelle levering en prachtige items ik…
Snelle levering en prachtige items ik ben helemaal blij!
Erg lange levertijd en slechte…
Erg lange levertijd en slechte communicatie
Zeer teleurstellende ervaring met…
Zeer teleurstellende ervaring met Mansour Paris.
Sinds 28 juni ben ik in contact over twee artikelen die ik los van elkaar heb besteld, maar die nooit zijn aangekomen. Iedere keer krijg ik hetzelfde standaardantwoord: dat er een onderzoek loopt bij DHL. Inmiddels zijn we weken verder, maar er wordt geen enkele verantwoordelijkheid genomen of een passende oplossing geboden.
Als klant verwacht je dat een webshop meedenkt en verantwoordelijkheid neemt wanneer een bestelling niet wordt geleverd. In plaats daarvan word ik steeds opnieuw doorverwezen naar DHL en ontvang ik telkens dezelfde reactie, zonder enige voortgang of concrete oplossing.
De communicatie voelt als een standaardprocedure waarbij de klant aan het lijntje wordt gehouden. Helaas kan ik op basis van mijn ervaring de klantenservice en afhandeling van problemen niet aanbevelen.

Slechte levertijd
Pakket besteld dinsdag als cadeau voor iemand voor zondag. 1-2 werkdagen levertijd. Dinsdag gelijk track en trace gekregen maar zijn vgm te lui om het bij dhl af te geven want vrijdag heeft dhl nog niks ontvangen, lekker met lege handen zondag aankomen. Verander je levertijd gewoon op de site als je het niet aankan.
Gaat gelijk retour (en zelfs over retour orders lees ik negativiteit dus zal wel wat worden)

Kansloos
Werd al gewaarschuwd, maar zogenaamd pakket vertraging. DHL heeft hem nog niet eens ontvangen.
Liegen over bezorg termijn, zoals je hier ook veel leest en dan nog hopen dat het überhaupt geleverd wordt.
Kansloos bedrijf. Bestel niet

Wat een slecht bedrijf
Wat een slecht bedrijf. Ben al dagen via verschillende contact posten aan het proberen om met het bedrijf in contact te komen vanwege een bestelling die ik nog niet heb ontvangen. Echter krijg ook geen bericht meer over een item dat ik retour heb gestuurd, heb mijn geld nog niet terug…….
Ik had de verkeerde maat besteld, en had geappt er werd snel en duidelijk gecommuniceerd waardoor het probleem snel verholpen was. Hier ook al eerder besteld de kleding is kwalitatief ook top.
Zeer tevreden over de service
Zeer tevreden over de service! Het klantcontact verloopt snel, vriendelijk en professioneel. Mijn vragen werden snel opgepakt en werd direct geholpen. Aanrader!
Bestelling 1,5 week later aangekomen…
Bestelling 1,5 week later aangekomen dan aangegeven stond omdat het een pre-order collectie was (wat nergens aangegeven stond). Kreeg ook pas na 5-6 dagen reactie op mijn status navraag. Opgelost met 25% korting op volgende bestelling, maarja, ook al 15% korting als je je inschrijft op de nieuwsbrief maar prima. Uiteindelijk ook geen mooie fitting (wat kan gebeuren) maar na het 18 mei retour gedaan te hebben nog steeds de retour niet verwerkt (29 mei op dit moment). Ondertussen wel beetje klaar met de slechte communicatie steeds.
Nieuwe Longsleeve collectie is top!
Nieuwe Longsleeve collectie is top!
Helaas bleef mijn bestelling ergens hangen door DHL. Heb team Mansour een mailtje gestuurd en werd direct uitgenodigd om het shirt op te komen halen in Etten-Leur zodat ik het toch nog optijd had.
Kortom top service en de kwaliteit is ook nog eens top.
Keep up the good work!

Krijg geen retourlabel
Hallo,
Ik heb onlangs een shirt besteld bij deze winkel. Helaas viel het artikel voor mij wat te groot uit, wat natuurlijk kan gebeuren.
Daarom heb ik op 20 maart een retourlabel aangevraagd. Tot nu toe heb ik hier nog geen reactie op ontvangen. Ik begrijp dat het soms druk kan zijn en dat we allemaal niet alles tegelijk kunnen, maar ik zou het fijn vinden als hier alsnog naar gekeken wordt.
Verder verliep de bestelling zelf prima, dus ik hoop dat de klantenservice dit nog netjes kan oplossen.
Groet Mart

Besvarelse fra Mansour®
Mooie producten en een geweldige…
Mooie producten en een geweldige service. Een bestelling was in eerste instantie niet bezorgd, maar dit werd meteen opgepikt en opgelost.
Pakketje niet ontvangen maar
Na lang te wachten op mijn pakket en niet aangekomen. ( denk door de drukte van kerst ). Heb ik een bericht gestuurd en ben heel vriendelijk en vlug geholpen. Daardoor krijg ik het desbetreffende item alsnog op de kosten van Mansour. Complimenten naar de klantenservice.
Niks ontvangen-slechte communicatie
Op 4 augustus bestelling gedaan. Netjes de automatische mails ontvangen (bevestiging, factuur, link naar dhl en week later wat ik van het artikel vindt).
Echter nooit niks ontvangen. DHL ook niet. Mails gestuurd, app gestuurd. Geen reactie. Er zit echt een paar dagen tussen dus mijns inziens hebben ze tijd genoeg gehad om te reageren. Ik ga nu verder uitzoeken hoe het zit, desnoods met een geschillencommissie of ik rij naar de winkel in Breda (mocht die echt bestaan...).
Inmiddels is het geld netjes teruggestort. Artikel was niet voorradig. Pas contact na deze review en dus niet op mijn berichten.

Besvarelse fra Mansour®
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.