Super god kvalitet Jeg fik en størrelse som ikke passede, det blev ombyttet uden problemer og omkostninger for mig

5 store stjerner! Kæmpe anbefaling herfra. Jeg bestilte 2 sæt tredelt jakkesæt. Et til mig selv, og til min knap 3 årige søn. Mit var en størrelse for lille, men allerede da returlabel var printer/... Se mere

Jeg bestilte to stk. 3 piece jakkesæt, og måtte sande at jeg havde taget den i er nummer for lidt. Fra min oprindelige bestilling til fremsendelse af den nye størrelse gik der ikke mere end 3 uger... Se mere

Jeg bestilte et jakkesæt med vest. Allerede dagen efter min bestilling modtog jeg en bekræftelse på forsendelsen. et par dage modtog jeg jakkesættet og det var endnu bedre kvalitet end jeg havde... Se mere

1. Herretøjsbutik
  2. Tøjbutik

Udover smukt tilbehør til en billig pris, bestræber vi os på at give dig en god online købsoplevelse. Ved at optimere vores forsendelser- og returproces fuldt ud, sikre vi at hele købsprocessen forløber gnidningsløst. Har du nogle spørgsmål? Så står vi altid til rådighed via chat.

4,7

Lækkert tøj god kvalitet

Lækkert tøj god kvalitet. Deres størrelses/måle skema kan godt forbedres mine bukser passer perfekt mens vest og jakke ikke kan nå rundt og lukke hvilket ikke betyder det store for jakken men efterlader vesten ubrugelig

28. marts 2023

Kære Claus,

Tak, fordi du tog dig tid til at dele din feedback med os. Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med vores tjenester, og vi forstår, hvor frustrerende det kan være.

Vi sætter pris på din feedback og vil gerne benytte denne lejlighed til at gøre det godt igen. Vi har sendt dig en e-mail med yderligere oplysninger om, hvordan vi kan løse det problem, du har oplevet. Tjek venligst din indbakke og lad os vide, hvordan vi kan hjælpe dig yderligere.

Endnu en gang undskylder vi for eventuelle ulemper, og vi ser frem til at løse dette problem til din tilfredshed.

Hurtig levering. God pris for tøjet. En rigtig god handel.

23. februar 2023

Hej Brian!

Tak for din dejlige anmeldelse, vi sætter virkelig pris på det! 😍😇

Super god oplevelse

Super god oplevelse, jakkesættet levede fuld op til forventningerne og deres retur forsendelse og kunde service var helt i top.

15. februar 2023

Hej Lars,

Tak fordi du værdsætter vores hårde arbejde og produkter. Vi får al vores energi fra det, fantastisk!

For the money the quality is good

For the money the quality is good. Sizes are spot on and delivery was fast and hasslefree.

22. februar 2023

Hi Michael,

Thanks for the nice review! 😁This makes us extremely happy!

NUL kundeservice

Det kan desværre ikke blive til mere end en stjerne. Jeg har fået et tredelt jakkesæt i fødselsdagsgave, men vesten er desværre en anden farve end på hjemmesiden, og det er ikke fordi skærmen forvrænger farven, for lommekluden passer i farven. Vi har flere gange forsøgt at skrive til Jer uden I svarer, og bliver nu nød til at sende det retur. En skam I ikke gider kundeservice.

Update: det er ikke muligt at udfylde deres retur formular.

10. februar 2023

Hej,

Tak for din anmeldelse, det hjælper os virkelig, og vi gør alt, hvad vi kan for at forbedre os. Vi er meget kede af, at du ikke er tilfreds med vores service, og at du måtte vente så længe. Det er bestemt ikke meningen. Vi håber, at de(n) vare(r), du har modtaget, er til din smag og var ventetiden værd.

Vi vil gerne gøre det godt igen, for vi synes det er vigtigt at byde dig velkommen igen i fremtiden! Tjek venligst din e-mail? ✉️

Super positiv oplevelse

Super positiv oplevelse. Jeg var super skeptisk, da det var en ny side på dansk og der ingen danske anmeldelser var. Men fik tøjet efter 3-4 dage og det sad super 👍 virker også som en god kvalitet. Jeg er 183 - 90kg og en L sidder godt men lidt lange bukser. Men det kan en skrædder klare

5. februar 2023

Hej Stefan,
Tak for dine venlige ord og din forståelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med den leverede ordre og ser allerede frem til din næste ordre.📩🎉

Jeg har adskillige gange skrevet…

Jeg har adskillige gange skrevet Messenger beskeder vedr. en vest jeg ønsker at ombytte uden respons. Ligeledes har jeg tagget jer på Facebook og sendt en mail til jeres kundeservice. Så jeg kan ikke give andet en 1 stjerne…

23. januar 2023

Hej Karsten,

Vi vil gerne gøre det godt igen, fordi vi synes, det er vigtigt at byde dig velkommen tilbage i fremtiden! Tjek venligst din e-mail? ✉️

Rigtig god købsoplevelse

Rigtig god købsoplevelse: havde en god kontakt med support ang størrelse mm og de var meget servicemindet og svarede hurtigt tilbage på mine spørgsmål. Fik bestilt jakkesættet ud fra deres anbefalinger og fik den leveret relativt hurtigt. Og det var den helt rigtige størrelse. Kan anbefales

5. januar 2023

Hej Alican.
Det er dejligt at læse din positive anmeldelse.
Vi gør vores yderste for at tilfredsstille alle og er meget glade for, at det bliver værdsat. Tusind tak! 👍😇

Bestilte et jakkesæt 3/12 der ikke er…

Bestilte et jakkesæt 3/12 der ikke er leveret endnu. Efter flere mailkorrespondancer får jeg nyt svar og sporingslink hver gang, der siger det enten er leveret eller på vej👎🏻 det virker ikke som om de egentlig har styr på hvor min pakke er henne i verden.

18. december 2022

God eftermiddag Viktor,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at du havde en mindre god oplevelse med os.
Vi løser det gerne for dig. Vi har derfor sendt dig en e-mail!

Med venlig hilsen,
Team The Garrison

Jeg bestilte et jakkesæt en skjorte og…

Jeg bestilte et jakkesæt en skjorte og et slips og det hele er bare super kvalitet og pasform. Pakken kom hurtigt og nu er jeg klar til nytår😎

15. december 2022

Hej Erasmus!

Tak for den positive indstilling😉! Det er det, vi gør det for😍!

Virkelig hurtig levering

Virkelig hurtig levering. Glæder mig til at handle igen.

8. december 2022

Hej Thomas!
Tak!!!! Fine og venlige ord; det er det, vi gør det for! 👍🤗

Everything as it should be

Everything from ordering to Delivery was smooth and as expected - great

8. november 2022

Besvarelse fra CASTLESON DK

Hi Michael, Many thanks for your review! Great to know that you're happy with your order! 😃

Cheers,
Ruben Flier
TheGarrison.dk

Vis anmeldelser på alle sprog. (98 anmeldelser)