Wat een geweldige aftermovie hebben we ontvangen van onze surprise wedding. We genieten nog steeds na. Alle communicatie voorafgaand verliep ook soepel en de mannen kwamen zelf ook met leuke ideeën wa... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Via kennissen die ook een video hebben laten maken, in contact gekomen met Boban. Via een videogesprek een intake gehad waarbij alles duidelijk uitgelegd werd. Op de dag zelf werden we verrast door ni... Se mere
Virksomheden har svaret
Leuke middag gehad, film erg leuk geworden. Alleen mag er tussen het filmen door ook de gelegenheid zijn voor wat ontspanning en ruimte voor een hapje en een drankje, tis immers een vrijgezellenfeest.... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Op zoek naar een unieke teambuilding, eventueel verzorgd van A tot Z? Jullie Vrijgezellenfeest vullen met een profi videoclip of lipdub opnemen, die vertoond kan worden op de bruiloft? Een leuk groepsuitje met film in de hoofdrol is zeker onze specialiteit. Daarnaast zijn we ook te benaderen voor een strakke en verfrissende bedrijfsfilm, knallende event aftermovie of een tranen trekkende trouwvideo van jullie bruiloft. We werken met professionals door heel Nederland, Belgie en Duitsland. Dus is er een camera nodig? Laat het ons weten!! Voor ieder budget een passende film..
Kontaktoplysninger
Verbeetenstraat 23, 4812 XH, Breda, Holland
- 0639109730
- info@thedutchandfamous.nl
- thedutchandfamous.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
erfolgreicher Teamtag mit tollem Ergebnis
Wir hatten "TheDutchandFamos" für einen TeamTag gebucht und hatten an diesem Tag viel Spaß miteinander. Zuerst war es uns unklar, wie wir das gemeinsame Ziel "Drehen eines Musikvideos an einem Stück"erreichen sollen. Durch die gestalterische Freiheit, aber auch durch klare Ansagen haben wir es geschafft und freuen uns darüber!
Wij volgden een workshop lipdub als teambuilding
Wij volgden een workshop lipdub als teambuilding voor het lerarenteam van onze basisschool. Wat een leuke, originele activiteit! Collega's die reeds jaren samenwerken leerden elkaar toch weer op een andere manier kennen. Leute en plezier stond voorop, we gingen allemaal met een grote glimlach naar huis. Het leverde ook een mooie clip op om via onze website te tonen dat er op onze school naast leren ook veel plaats is voor plezierbeleving. Heel sympathieke begeleiders die er goed in slagen om een bende losgeslagen leerkrachten in te tomen :) Wat hebben we die dag veel gelachen.

Absoluut een aanrader
Absoluut een aanrader! We hadden een heel fijne middag met veel gelach en ambiance, en het resultaat (de clip) is iets waar we alles trots op zijn. Super team ook om mee samen te werken, fijne mensen, echt een top-ervaring!
Niet twijfelen maar boeken
Met ons team een supermooie middag en avond gehad. Weer een keer wat anders als bowlen / karten / steengrillen.
Super om je collega's of teamgenoten eens van een andere kant te zien.
Echte aanrader!
Ik kom niet meer bij
Ik kom niet meer bij! Heel leuk gedaan 😊 Die bloopers ook, geweldig. Dank voor de workshop nogmaals. We hebben er van genoten en kunnen lekker nagenieten!
Prima workshop. Leuke ervaring!
Thank you from Germany
Thank you from Germany! We had a great day and night with you. We really love your work!
Wij waren allemaal super tevreden,was…
Wij waren allemaal super tevreden,was lekker relex en gezellig.
Super aanrader!
We hebben samen met The Dutch&Famous…
We hebben samen met The Dutch&Famous een videoclip gemaakt, wat echt super leuk was! We hebben verschillende plekjes opgezocht in de stad en hebben daar stukken opgenomen door lekker ons ding te doen. Daarin werden we goed begeleid door de crew. Echt een aanrader voor een uitje met de vriend(inn)en!
geweldig
Enthousiast, betrouwbaar en een geweldig eindresultaat (muziekvideo verjaardagsfeestje 10-jarige)!
Een superleuke vrijgezellenweekend…
Een superleuke vrijgezellenweekend gehad dankzij The Dutch & Famous! Heel professioneel, ongelooflijk hard gelachen & het eindresultaat ziet er ook nog eens geweldig uit! Heel blij dat we voor jullie hebben gekozen! Groetjes uit België
Machtig leuke dag gehad en resultaat…
Machtig leuke dag gehad en resultaat van de videoclip mag er zijn.
Leuke creatieve bende om op voorhand mee af te stemmen en de dag zelf.
Thanks! Best bdaygift ever
Ideale invulling vrijgezellen
Een fijne middag!
Een goede sfeer zorgde ervoor dat we allen onszelf konden zijn! We hebben ook een fijn resultaat van het clipje!
De organisatie op voorhand verliep ook zeer vlot!
Superdag gehad
Superdag gehad, helemaal op t lijf geschreven van onze vrijgezel!!
Video clip 50 jarig huwelijk van mijn ouders
We hebben een video clip gemaakt voor het 50 jarig huwelijk van mijn ouders. Superleuke activiteit waardoor de stemming er bij ons meteen goed in zat. Fijne organisatie vooraf, adequaat in de afstemming via mail en bellen. Op de dag zelf zijn we begeleid door twee heel relaxte crewleden (cameraman en regisseur), die ons op een heel prettige manier hielpen om er een toffe clip van te maken. Het eindproduct is top geworden!
Foutje bij indeling van de groepen
Foutje bij indeling van de groepen ; symbolen die afgesproken waren kwamen niet overeen met kaarten zoals afgesproken.
In begin was het “concept” vrij onduidelijk
Uiteindelijk heeft iedereen hem reuze geamuseerd, rot gelachen en een mooie herinnering!
Een Oscar voor het grootste plezier!
Een bijzondere dag met The Dutch and Famous.
Jullie namen ons mee op een reis door de wereld van de videoclips, lieten onze fantasie ruim baan, maar ondersteunden ook waar nodig. Dat leidde tot het opnieuw leren kennen van de collega's, we zagen ze zoals nooit daarvoor....
Een Oscar wonnen we, maar de grootste winst zat in het feit dat we met zijn allen heel veel plezier hebben gehad.
Garantie voor een top vrijgezellenfeest!
Tijdens een vrijgezellenfeest een videoclip opgenomen samen met de mannen van Boban Braber. Zij hadden goede instructies tijdens de opnames en zorgen voor een goede sfeer. Allerlei leuke plekken in centrum Breda aangedaan met creatieve originele ideeën. Dat alles met de gehele groep, waardoor er geen splitsing hoefde te komen. Kortom een echte aanrader voor een vrijgezel die van dansen houdt!

Besvarelse fra The Dutch & Famous
Het was een zeer geslaagde middag!
Het was een zeer geslaagde middag!
Boban zorgde ervoor dat je je op je gemak voelde voor de camera, was erg professioneel. Zeker een aanrader als onderdeel van vrijgezellen of gewoon een leuke groepsactiviteit. Bedankt! We hebben een topmiddag gehad...

Geweldige middag
Wat een geweldige middag hebben wij gehad met het maken van een videoclip in Breda. Ik was de vrijgezel en stond uiteraard lekker in de spotlights, maar voelde mij zeer op mijn gemak door Boban. Hij is heel professioneel, duidelijk en heeft veel plezier in zijn werk. Abdoluut een aanrader om met een groep te doen!

Besvarelse fra The Dutch & Famous
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.