The Dutch & Famous Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een geweldige aftermovie hebben we ontvangen van onze surprise wedding. We genieten nog steeds na. Alle communicatie voorafgaand verliep ook soepel en de mannen kwamen zelf ook met leuke ideeën wa... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Via kennissen die ook een video hebben laten maken, in contact gekomen met Boban. Via een videogesprek een intake gehad waarbij alles duidelijk uitgelegd werd. Op de dag zelf werden we verrast door ni... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Leuke middag gehad, film erg leuk geworden. Alleen mag er tussen het filmen door ook de gelegenheid zijn voor wat ontspanning en ruimte voor een hapje en een drankje, tis immers een vrijgezellenfeest.... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wir hatten "TheDutchandFamos" für einen TeamTag gebucht und hatten an diesem Tag viel Spaß miteinander. Zuerst war es uns unklar, wie wir das gemeinsame Ziel "Drehen eines Musikvideos an einem Stück"e... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Eventkoordinator

Skrevet af virksomheden

Op zoek naar een unieke teambuilding, eventueel verzorgd van A tot Z? Jullie Vrijgezellenfeest vullen met een profi videoclip of lipdub opnemen, die vertoond kan worden op de bruiloft? Een leuk groepsuitje met film in de hoofdrol is zeker onze specialiteit. Daarnaast zijn we ook te benaderen voor een strakke en verfrissende bedrijfsfilm, knallende event aftermovie of een tranen trekkende trouwvideo van jullie bruiloft. We werken met professionals door heel Nederland, Belgie en Duitsland. Dus is er een camera nodig? Laat het ons weten!! Voor ieder budget een passende film..

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

4 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Een top dag gehad!

Vlotte organisatie, goede communicatie. Ik kan geen opmerkingen verzinnen. Echt een aanrader. Heel tevreden van het resultaat. Bij ons was het als verrassing op een vrijgezellendag.

4. december 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Leuk en met aandacht gedaan

Leuke en vriendelijk mensen, die aandacht hebben voor wat ze doen. Goede en duidelijke afspraken kunnen maken en reageren zeer snel op vragen.

Aanrader en betrouwbaar. Hebben een mooie herinnering gemaakt van het familie weekend.

1. december 2023

Teambuilding Q8 2023

Hi,

Wij zijn een tijdje geleden naar the Dutch and Famous gegaan voor onze teambuilding. Dit was echt een fijne dag!

We werden ontvangen door een heel enthousiast team en de dag was gevuld met creativiteit.

Een echte aanrader!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ideaal voor fun & connectie!

Het concept doet zelfs een groep die elkaar totaal nog niet goed kent helemaal openbloeien. De set-up biedt ook voldoende structuur en ondersteuning om er echt iets memorabels van te maken. Een maand nadien praat iedereen nog over deze ervaring.
Communicatie met de organisatie voorafgaand was ook in orde!

Personeelsfeest

Voor ons personeelsfeest hebben we The Dutch & Famous ingeschakeld. Wat een spectaculaire dag was het. Waar sommigen in het begin wat sceptisch waren, sloeg dit compleet om toen we eenmaal begonnen waren met het schrijven van een script. Nadat alle kleding was gepast begonnen de teams met filmen, hilariteit ten top. Samenwerking op creatief vlak met veel humor en plezier! Daarna de film in een bioscoop bekeken, zo waardevol om dit te kunnen doen samen.

Aanrader!!

We hebben een ontzettend leuke tijd gehad tijdens het vrijgezellenfeest! Met als klap op de vuurpijl een geweldig filmpje. De bruiloftsgasten waren ook onder de indruk:).

4. september 2023

Vrijgezellenfeest

Voor een vrijgezellen hebben we deze organisatie gevraagd en het resultaat is verbluffend! De communicatie verloopt vlot, ze zijn steeds toegankelijk wanneer er vragen zijn en de moment wanneer de clip wordt opgenomen, zorgen ze voor een ontspannen en leuke sfeer. Zeker aan te raden met een mooie herinnering om te koesteren.

22. maj 2023

Fantastisch! Een aanrader!

Wat een professionaliteit ... van begin tot einde! Een zeer vlotte, duidelijke en gemoedelijke communicatie. Goede afspraken en een enorme betrokkenheid (tips, mee helpen nadenken ...) De opname van de videoclip zelf was voor de hele groep een echte belevenis, een topnamiddag! Je wordt onmiddellijk op je gemak gesteld en het is vanaf de eerste minuut duidelijk dat deze mensen echt kennis van zaken hebben! Het eindresultaat heeft dan ook echt al onze verwachtingen overtroffen!

5. maj 2023

Teamuitje geslaagd!

We hebben met een relatief kleine groep (24 mensen) een hele leuke middag gehad met The Dutch and Famous. Professioneel en goed geregeld bij zowel de voorbereiding (introductie belletje, brainstorm sessies) de uitvoering (filmen, uitleg, editen en awards) en het contact naderhand (eind product filmpjes). Het team heeft al het contact in het engels kunnen doen, ideaal voor een internationale groep!

19. april 2023

Besvarelse fra The Dutch & Famous

Dankjewel voor de fijne review. Was een heerlijke dag!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel vlotte en fijne communicatie

Heel vlotte en fijne communicatie, super goede en aangename begeleiding en een leuke ervaring! Het resultaat is ook fantastisch. We zijn superblij! Bedankt!

8. maj 2023

Besvarelse fra The Dutch & Famous

Merci. We hebben erg gelachen idd!!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top team-event! Vanaf het eerste contact met Dutch &…

Vanaf het eerste contact met Dutch & Famous was het prettig en handson afstemmen. De organisatie van de filmbattle op de dag zelf was goed georgansieerd en heel positief. De medewerkers behulpzaam en faciliterend. We hebben met elkaar een geweldige team- event gehad door Dutch& Famous! Een echte aanrader!

25. november 2022

Dankjewel!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Er is vanaf moment 1 goed geluisterd…

Er is vanaf moment 1 goed geluisterd naar wat ik teweeg wilde brengen bij deze ondernemingsraad.
De uitvoering zag er professioneel uit.
De evaluatie een week na uitvoering was keurig. Hierin werd ook nog feedback en advies gegeven.
Ik heb het als een fijne samenwerking ondervonden.

28. november 2022

Besvarelse fra The Dutch & Famous

Was een bijzondere set-up. Gelukkig hebben we samen de lol kunnen terugbrengen in deze groep. Tot de volgende!

Lipdup - vidéoclip

Een echte aanrader voor wie graag een teambuilding wil met 'een hoekje af.' Een moment om samen te genieten en te beleven.
Dank je wel aan het the dutch and famous voor de vriendelijke en professionele aanpak!

17. november 2022

Besvarelse fra The Dutch & Famous

Graag gedaan en tot de volgende!