Thecrystalavenues Anmeldelser 292

4,9

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 48 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er yderst tilfredse med kvaliteten af produkterne, som beskrives som smukke, kraftfulde og nøje udvalgte krystaller. Mange fremhæver den hurtige levering og den personlige indpakning, der ofte inkluderer en lille gave og en hilsen, hvilket gør udpakningsoplevelsen særlig. Forbrugerne roser også den venlige og kompetente service, samt den ærlige rådgivning. Hjemmesiden er nem at navigere på med gode billeder af produkterne, og beskrivelserne af krystallerne er hjertevarme og informative.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere nævner positiv feedback om produktet. Kunder roser den høje kvalitet af krystallerne og... Se mere

Quality

Kunder deler positive meninger om kvaliteten. Forbrugere er meget tilfredse med produkternes kvalitet, som de... Se mere

Service

Kunder havde positive oplevelser med service. Mange roser den venlige, hurtige og professionelle betjening.... Se mere

Staff

Brugere beskriver positive interaktioner med personalet. Kunder roser den venlige, rare og professionelle... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

I flere år har jeg bestilt krystaller hos Crystal Avenues, og jeg er hver eneste gang lige begejstret! Kvaliteten er helt i top – krystallerne er smukke, kraftfulde og nøje udvalgt. Man mærker tydelig... Se mere

Den skønneste energi og de smukkeste krystaller ✨ Michelle afsender lynhurtigt, og indpakningen bærer tydeligt præg af, at det hele er pakket med kærlighed – altid med en personlig hilsen, som gør o... Se mere

Absolut fantastisk kvalitet af de produkter der sælges! Hjemmesiden er nem at navigere på og det er rigtig dejligt, at hvert produkt har flere gode billeder, så man ordentlig kan se hvad man køber.... Se mere

Elsker at komme i denne butik og møde dens skønne ejer. De smukkeste kvalitets krystaller og ALTID kærlig og kompetent vejledning. Klart 1. Valg når der skal handles kvalitet indenfor smukke krystalle... Se mere

1. nr. 1 af de 5 bedste virksomheder i Stenforretning
  2. nr. 5 af de 18 bedste virksomheder i Wellness
  3. nr. 3 af de 63 bedste virksomheder i Helse- og skønhedsbutik
  4. nr. 1 af de 3 bedste virksomheder i Meditation
  5. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Butik med metafysisk udstyr
  6. nr. 5 af de 17 bedste virksomheder i Wellnesscenter

The Crystal Avenues er en danskbaseret spirituel webshop og krystal butik i København, beliggende på Classensgade 6, 2100 København Ø. Her kan du gå på opdagelse i et særligt udvalg af håndplukkede krystaller og spirituelle energiredskaber og lære om deres egenskaber, brug og energi. Vi tilbyder et bredt sortiment af krystaller i høj kvalitet med fokus på fairtrade og etisk udvundne sten og krystaller. Webshoppen leverer hurtigt til hele Danmark og til flere europæiske lande og kan besøges på både dansk og engelsk. Det er desuden muligt at handle online og afhente i vores butik i København. Hos The Crystal Avenues er ambitionen at skabe et rum, hvor kvalitet, energi og æstetik går hånd i hånd, og hvor hver krystal er udvalgt med omtanke✨

4,9

10/10

Indpakningen var så fin, jeg bestilte bl.a. en selenite skål som var så sikkert pakket ind. Hurtig levering. Jeg fik også to gratis krystaller! Bestiller helt sikkert igen når pengene er til det. :-)

22. september 2021

Besvarelse fra Thecrystalavenues

Kære Regitze, Tusind tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre at du er tilfreds med krystallerne, indpakningen og leveringen :-)

Rigtig god service

Fantastisk service på både chat og mail. Rigtig god vejledning og virkelig fine produkter, der kom hurtigt og sikkert frem.

28. august 2021

Besvarelse fra Thecrystalavenues

Mange tak for det flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Hvor er det dejligt at høre at du er tilfreds med vejledningen og produkterne og at det hele kom frem sikkert og hurtigt :)

Super tilfreds, og handler gerne der igen 😃

Har simpelthen været så glad for at handle hos the crystal avenues 😃 hurtig forsendelse, flot indpakning, flotte og godt beskyttede produkter 🤩 glæder mig hver gang til at modtage min pakke, plus der har været en lille ekstra gave med hver gang… super service, elsker det 😍

17. august 2021

Hej Helle,
Tusind Tak for din fantastiske anmeldelse og ikke mindst de 5 stjerner! Hvor er det dejligt at høre at du er glad og tilfreds :)

Perfekt sted at handle🙏🏼 Det er helt…

Perfekt sted at handle🙏🏼 Det er helt klart min yndlings side. Modtager altid mine pakker 2-3 dage efter de er afsendt, de fleste gange en dag før🥰

10. august 2021

Besvarelse fra Thecrystalavenues

Tusind tak for de 5 stjerner og så fin en anmeldelse. Hvor er det bare dejligt at høre :)

Bedste service.

30. juli 2021

Besvarelse fra Thecrystalavenues

Tusind tak for de 5 stjerner og hvor er det dejligt at høre :-)

Hurtigt levering

Hurtigt levering, flotte varer og rigtig god service

26. juli 2021

Besvarelse fra Thecrystalavenues

Tusind Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! Dejligt at høre du er tilfreds:)

Virkelig smuk krystal i fin og…

Virkelig smuk krystal i fin og bæredygtig indpakning
Overraskelsen blev ikke mindre, da der var 2 fine ekstra gaver med i æsken,
som blev leveret hurtigt efter min bestilling
Jeg anbefaler varmt Thecrystalavenues og
handler meget gerne hos Michelle igen

25. juli 2021

Hej Eva,
Tusind Tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Hvor er det dejligt at høre, at du er glad og tilfreds med din ordre :)

Jeg er så glad for den fine service og…

Jeg er så glad for den fine service og de smukke energifyldte sten jeg har købt her og synes det er bemærkelsesværdigt at produkterne er etisk produceret. Det betyder meget for mig.

20. juli 2021

Besvarelse fra Thecrystalavenues

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Hvor er det dejligt at høre du også anerkender og sætter pris på etikken!

Så fine ting :)

Så fine ting :)
Hurtig levering og smukt indpakket :)

19. juli 2021

Hej Camilla,
Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner! Hvor er det dejligt at høre du er tilfreds! :-)

Ikke mindre end 5 stjerner!

Alt var som forventet, smukke skaller og krystaller samt omhyggelig indpakning og hurtig levering.
Tak for gaven, Michelle – Jeg blev så glad for den lille Citrin, krystallen jeg havde kigget på og overvejet at købe samme dag! :-D

15. juli 2021

Besvarelse fra Thecrystalavenues

Tusind tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner! Hvor er det bare dejligt at høre og skønt at Citrinen gjorde dig glad :-)

Super god service

Super god service . Smukke varer, og dejligt når der følger gaver med, så føler jeg mig rigtig godt behandlet, og handler gerne der igen.

9. juli 2021

Besvarelse fra Thecrystalavenues

Tusind tak for anmeldelsen og de 5 stjerner. Dejligt at høre du er tilfreds og at de små gaver bringer glæde.

Hurtig levering og smukke…

Hurtig levering og smukke højtvibrerende krystaller. Hvis man er i tvivl om noget, så svarer de meget hurtigt og forklarer de forskellige sten og kommer med gode foreslag til evt nye krystaller og rensning etc.

9. juli 2021

Besvarelse fra Thecrystalavenues

Mange tak for den fine anmeldelse, hvor er det dejligt at høre at du er tilfreds og kan bruge vores vejledning. Tak for stjernerne.

Jeg har købt utrolig flotte og lækre…

Jeg har købt utrolig flotte og lækre krystaller fra denne hjemmeside. Kvaliteten er bare i top, og det hele var så fint og nænsomt pakket ind. Jeg kommer igen.

14. juni 2021

Besvarelse fra Thecrystalavenues

Mange tak for de dejlige og skønne ord og ikke mindst de 5 stjerner.

Vis anmeldelser på alle sprog. (292 anmeldelser)