Thecrystalavenues Anmeldelser 292

4,9

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 49 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er yderst tilfredse med produkterne, som beskrives som smukke, kraftfulde og af høj kvalitet. Mange fremhæver den hurtige levering og den omhyggelige indpakning, der ofte inkluderer en personlig hilsen og en lille gave, hvilket bidrager til en særlig oplevelse. Forbrugerne roser også den venlige og kompetente service, samt den ærlige rådgivning. Hjemmesiden er nem at navigere på, og de mange billeder af produkterne gør det let at vælge. Selvom udvalget ikke altid er det største, finder kunderne altid det, de søger.

Det, folk taler mest om

Product

Brugere udtrykker stor tilfredshed med produkterne. Kunder roser den høje kvalitet af krystallerne og... Se mere

Quality

Mennesker rapporterer positiv oplevelser med kvaliteten af produkterne. Kunderne er meget tilfredse med de... Se mere

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service. Kunderne roser den venlige, hurtige og professionelle... Se mere

Staff

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med personalet. Mange roser den venlige, rare og kompetente... Se mere

Delivery service

Forbrugere finder leveringsservicen positiv. Kunderne fremhæver den hurtige forsendelse og den gode kvalitet... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

I flere år har jeg bestilt krystaller hos Crystal Avenues, og jeg er hver eneste gang lige begejstret! Kvaliteten er helt i top – krystallerne er smukke, kraftfulde og nøje udvalgt. Man mærker tydelig... Se mere

Den skønneste energi og de smukkeste krystaller ✨ Michelle afsender lynhurtigt, og indpakningen bærer tydeligt præg af, at det hele er pakket med kærlighed – altid med en personlig hilsen, som gør o... Se mere

Altid fine pakket sten. Hyggeligt at hente sin bestilling. Virkelig god og altid venlig og rar betjening. Kan kun anbefale at handle sine krystaller her.

Absolut fantastisk kvalitet af de produkter der sælges! Hjemmesiden er nem at navigere på og det er rigtig dejligt, at hvert produkt har flere gode billeder, så man ordentlig kan se hvad man køber.... Se mere

1. nr. 1 af de 5 bedste virksomheder i Stenforretning
  2. nr. 5 af de 18 bedste virksomheder i Wellness
  3. nr. 3 af de 63 bedste virksomheder i Helse- og skønhedsbutik
  4. nr. 1 af de 3 bedste virksomheder i Meditation
  5. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Butik med metafysisk udstyr
  6. nr. 5 af de 17 bedste virksomheder i Wellnesscenter

The Crystal Avenues er en danskbaseret spirituel webshop og krystal butik i København, beliggende på Classensgade 6, 2100 København Ø. Her kan du gå på opdagelse i et særligt udvalg af håndplukkede krystaller og spirituelle energiredskaber og lære om deres egenskaber, brug og energi. Vi tilbyder et bredt sortiment af krystaller i høj kvalitet med fokus på fairtrade og etisk udvundne sten og krystaller. Webshoppen leverer hurtigt til hele Danmark og til flere europæiske lande og kan besøges på både dansk og engelsk. Det er desuden muligt at handle online og afhente i vores butik i København. Hos The Crystal Avenues er ambitionen at skabe et rum, hvor kvalitet, energi og æstetik går hånd i hånd, og hvor hver krystal er udvalgt med omtanke✨

4,9

Fantastisk

Bestilte i Søndags, og kunne allerede hente det Tirsdag, alt var pakket så flot og ansvarsfuldt ind, kunne ikke være mere tilfreds 😍 og er man i kbh, så burde man også smutte forbi deres butik ❤️

13. september 2023

Besvarelse fra Thecrystalavenues

Mange tak Trine, for den fine anmeldelse og ikke mindst de 5 Stjerner. Dejligt du er glad og tilfreds med krystallerne og leveringen :-)

Hurtig levering. Omhyggelig indpakning. Intet negativt at sige :)

3. august 2023

Besvarelse fra Thecrystalavenues

Kære Gudrun, Tusind tak for din anmeldelse og de 5 Stjerner! :-)

Super flotte🤍

Super flotte🤍
De ankom dagen efter jeg bestilte dem. :)
Bestiller helt klart hos hende igen.

13. august 2023

Besvarelse fra Thecrystalavenues

Tusind Tak Elise for de 5 stjerner og den meget fine anmeldelse :-)

Super flot ametyst klynge

Ekstra god service - hurtig fremsendelse - kvalitetsbeskrivelsen matchede med den reelle varer. Stor tilfredshed med hele forløbet

24. maj 2023

Besvarelse fra Thecrystalavenues

Tusind tak for de 5 stjerner! Dejligt at Ametyst klynge var som ønsket og at du er tilfreds med det hele :-)

Hurtig levering og god kvalitet

Hurtig levering og god kvalitet. Jeg fik endda en ekstra krystal med som gave 👍🏻

21. maj 2023

Besvarelse fra Thecrystalavenues

Mange tak Camilla for din anmeldelse og de 5 stjerner! :-) Dejligt at høre du er tilfreds med kvalitet og levering!

Super service og smukke produkter!

Jeg har handlet i webshoppen to gange nu, og det har været en super oplevelse begge gange! Krystallerne (og de øvrige produkter) er af fantastisk kvalitet, og man kan mærke at der er kræset for den gode købsoplevelse, når man åbner pakken. Derfor gik der heller ikke længe fra modtagelsen af første ordre, til jeg bestilte nummer to. I denne ordre var et af produkterne desværre beskadiget, da det nåede frem - det blev løst lynhurtigt og på meget tilfredsstillende vis. Anbefaler klart webshoppen og håber jeg kan lægge vejen forbi den fysiske butik en dag!

1. juni 2023

Kære Cecilie,

Tusind tak for de smukke ord og den fine anmeldelse. Det er skønt at høre, at du er glad og tilfreds med service og kvalitet!
Håber at se dig i butikken en dag :)

Magisk kvalitet og smukke krystaller!

Gennemført skønt sted at købe de smukkeste krystaller i top kvalitet. Super hurtig levering, smuk indpakning og en følelse af, at der virkelig er lagt kærlighed og omsorg bag ens ordre. Jeg lagde 2. Ordre et par dage efter at have modtaget den første, fordi jeg var blæst bagover af kvaliteten og den gode oplevelse! Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her ✨

7. maj 2023

Besvarelse fra Thecrystalavenues

Kære Emilie, tusind tak for den meget smukke anmeldelse. Hvor er det skønt at høre, at du har haft den oplevelse og mærker energien bag <3

Fantastisk sted at handle

Fantastisk sted at handle. Gode priser og hurtig levering.

14. maj 2023

Kære Vinni,

Tak for din anmeldelse og fordi du handler hos The Crystal Avenues :-) Det dejligt at høre, at du er glad og tilfreds!

Jeg har handlet via onlineshoppen et par gange

Jeg har handlet via onlineshoppen et par gange, og har hver gang modtaget skønne produkter med hurtig og effektiv levering.
Kan klart anbefales :)

16. maj 2023

Besvarelse fra Thecrystalavenues

Kære Ronja, tusind tak for den fine anmeldelse og ikke mindst de 5 stjerner. Dejligt at høre du er glad og tilfreds med oplevelsen :-)

Jeg shoppede online ved et online…

Jeg shoppede online ved et online event, hvilket gik perfekt, og valgte at afhente i butikken på Østerbro.
Servicen var i top, og der var mange andre spændende varer, som kom med hjem også.

1. maj 2023

Besvarelse fra Thecrystalavenues

Mange tak Naja, for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Dejligt at høre du er tilfreds og tak for besøget i butikken :-)

Jeg købte et Labradorite hjerte

Jeg købte et Labradorite hjerte, og så på deres billede de havde mange blågrønne. Jeg bad om at få et der var blågrønt, men fik et der var brunt.
Jeg havde betalt 50 kr for i forsendelse, og så skrev de jeg kunne returnere det, hvilket ville koste lige så meget. Så jeg måtte beholde det, da jeg ikke ville ofre 100 kr. i porto for en sten der kostede 59 kr.

27. april 2023

Besvarelse fra Thecrystalavenues

Kære Lisa, Tak for din anmeldelse.
Jeg er ked af du ikke var tilfreds med dit hjerte. Du skrev at hjertet var beskidt og at du ikke ønskede det. Jeg svarede derfor hvordan du kunne sende det retur og havde du gjort det, havde du naturligvis fået alle dine penge retur inkl returfragt :-) Jeg håber at du finder det helt rigtige Labradorit, med den præcise farve du ønsker.
Alt det bedste, Michelle
The Crystal Avenues

Super hurtig leveringstid

Super hurtig leveringstid, og opfyldte mit ønske om hvordan krystallen skulle være. Pænere krystal end forventet

16. april 2023

Besvarelse fra Thecrystalavenues

Mange tak Emma, for den fine anmeldelse! Hvor er det skønt at høre, at den var endnu bedre end forventet! :)

Anbefales JA…

Er rigtig glad for mine skønne krystaller som jeg har købt hos The Krystalavenues.

19. februar 2023

Besvarelse fra Thecrystalavenues

Mange tak Gitte, det er skønt at høre :-)

God butik, flink ejer og flotte krystaller

Wauw! Jeg bestiller online og beslutter mig for at tage ind og hente mine krystaller. Det var besøget værd!
Ejer er vildt flink og meget hjælpsom :D

Det man set online er det man får, hvilket er meget rart at vide. Her mener jeg at jeg på andre hjemmesider har købt noget hvor det slet ikke ligner det jeg får i hånden. Det gør man helt klart her! farver og størrelse passer

Det var besøget værd og jeg ved jeg kommer til at handle her igen... og igen... og igen :D

20. februar 2023

Kære Diana,
Tusind tak for din meget fine anmeldelse og ikke mindst de 5 stjerner. Det er rigtig dejligt at høre, at du er glad og tilfreds med det hele :-)