Thecrystalavenues Anmeldelser 292

4,9

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 49 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er yderst tilfredse med produkterne, som beskrives som smukke, kraftfulde og af høj kvalitet. Mange fremhæver den hurtige levering og den omhyggelige indpakning, der ofte inkluderer en personlig hilsen og en lille gave, hvilket bidrager til en særlig oplevelse. Forbrugerne roser også den venlige og kompetente service, samt den ærlige rådgivning. Hjemmesiden er nem at navigere på, og de mange billeder af produkterne gør det let at vælge. Selvom udvalget ikke altid er det største, finder kunderne altid det, de søger.

Det, folk taler mest om

Product

Brugere udtrykker stor tilfredshed med produkterne. Kunder roser den høje kvalitet af krystallerne og... Se mere

Quality

Mennesker rapporterer positiv oplevelser med kvaliteten af produkterne. Kunderne er meget tilfredse med de... Se mere

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service. Kunderne roser den venlige, hurtige og professionelle... Se mere

Staff

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med personalet. Mange roser den venlige, rare og kompetente... Se mere

Delivery service

Forbrugere finder leveringsservicen positiv. Kunderne fremhæver den hurtige forsendelse og den gode kvalitet... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

I flere år har jeg bestilt krystaller hos Crystal Avenues, og jeg er hver eneste gang lige begejstret! Kvaliteten er helt i top – krystallerne er smukke, kraftfulde og nøje udvalgt. Man mærker tydelig... Se mere

Den skønneste energi og de smukkeste krystaller ✨ Michelle afsender lynhurtigt, og indpakningen bærer tydeligt præg af, at det hele er pakket med kærlighed – altid med en personlig hilsen, som gør o... Se mere

Altid fine pakket sten. Hyggeligt at hente sin bestilling. Virkelig god og altid venlig og rar betjening. Kan kun anbefale at handle sine krystaller her.

Absolut fantastisk kvalitet af de produkter der sælges! Hjemmesiden er nem at navigere på og det er rigtig dejligt, at hvert produkt har flere gode billeder, så man ordentlig kan se hvad man køber.... Se mere

1. nr. 1 af de 5 bedste virksomheder i Stenforretning
  2. nr. 5 af de 18 bedste virksomheder i Wellness
  3. nr. 3 af de 63 bedste virksomheder i Helse- og skønhedsbutik
  4. nr. 1 af de 3 bedste virksomheder i Meditation
  5. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Butik med metafysisk udstyr
  6. nr. 5 af de 17 bedste virksomheder i Wellnesscenter

The Crystal Avenues er en danskbaseret spirituel webshop og krystal butik i København, beliggende på Classensgade 6, 2100 København Ø. Her kan du gå på opdagelse i et særligt udvalg af håndplukkede krystaller og spirituelle energiredskaber og lære om deres egenskaber, brug og energi. Vi tilbyder et bredt sortiment af krystaller i høj kvalitet med fokus på fairtrade og etisk udvundne sten og krystaller. Webshoppen leverer hurtigt til hele Danmark og til flere europæiske lande og kan besøges på både dansk og engelsk. Det er desuden muligt at handle online og afhente i vores butik i København. Hos The Crystal Avenues er ambitionen at skabe et rum, hvor kvalitet, energi og æstetik går hånd i hånd, og hvor hver krystal er udvalgt med omtanke✨

4,9

Altid et dejligt sted at handle

Altid et dejligt sted at handle, så flotte krystaller i bedste kvalitet 💜

Jeg vil helt sikkert anbefale at købe krystaller her 🤗

22. april 2025

Besvarelse fra Thecrystalavenues

Tusind tak Ditte, for din flotte anmeldelse! 💖 Det betyder virkelig meget at du er glad for både krystallerne og oplevelsen hos os ✨ Tak fordi du anbefaler os🤗🔮

Nemt og hurtigt

Nemt at bestille, hurtig levering og fine varer.

27. marts 2025

Besvarelse fra Thecrystalavenues

Tusind tak for din anmeldelse Bettina! ❤️✨ Dejligt at det har været nemt og hurtigt og at varerne har levet op til forventningen 🥰💫

Så fine krystaller og elsker at besøge…

Så fine krystaller og elsker at besøge din website og og ikke mindst butikken.

8. april 2025

Besvarelse fra Thecrystalavenues

Tusind tak Nina for de 5 stjerner og de varme ord 🥰🫶🏻💕 Det er så dejligt at høre ✨

Nuggets

Bestilte et krystal vedhæng, der var lige efter min smag, der var også en overraskelse lagt ved 🌞 tak for den..
Pakket pænt og forsvarligt ind.
Hurtig levering.
Tak for jer 👌

God dag
Marianne.

10. marts 2025

Besvarelse fra Thecrystalavenues

Mange tak Marianne for de flotte ord og ikke mindst de 5 stjerner! Så skønt at høre at du er blevet glad for dit vedhæng 🔮🥰🙏🏼

Fantastisk

Smuk krystal i fin sølvkæde købt til gave. Super flot indpakning i lille gaveæske, hurtig levering og ekstra lille overraskelse.

21. februar 2025

Besvarelse fra Thecrystalavenues

Tak Mads for din anmeldelse og de 5 stjerner✨ Dejligt at høre at du er tilfreds med dit køb og at indpakning, levering og overraskelsen bragte glæde 😊💫

Jeg er altid meget tilfreds

Jeg er altid meget tilfreds. Føler mig altid velkommen om det er i butikken hos dig eller jeg handler på web. Meget glad ⭐️

21. februar 2025

Besvarelse fra Thecrystalavenues

Tusind tak Chanett for din anmeldelse og de meget varme ord, det er bare dejligt at høre, Tak! 🥰🫶🏻✨

Super tilfreds med det hele

Super tilfreds med det hele. Halskæden levede op til forventningerne.

3. februar 2025

Besvarelse fra Thecrystalavenues

Mange tak Jannie for din anmeldelse 🥰🙏🏼Dejligt at høre at du blev glad for Halskæden✨

Hurtig levering. Flotte krystaller

7. februar 2025

Besvarelse fra Thecrystalavenues

Mange tak Birte, for din anmeldelse og ikke mindst de 5 stjerner ✨ Dejligt at høre at du er tilfreds med både krystallerne og leveringen 😊💫

Det er altid en fornøjelse at købe sten…

Det er altid en fornøjelse at købe sten hos Michelle. Kvaliteten er i top, og atmosfæren i butikken gør, at man føler sig velkommen og hurtigt finder ro.

6. januar 2025

Besvarelse fra Thecrystalavenues

Tusind tak Rie for din fine anmeldelse og for de varme ord, det betyder rigtig meget 🥰🫶🏻Dejligt at høre at du er tilfreds med både kvaliteten og atmosfæren i butikken✨

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Altid en femstjernet oplevelse - både webshoppen og den fysiske butik. 💫

Der er så meget kærlighed, entusiasme og dedikation i alt fra beskrivelse af krystaller, udsmykning, kundeservice, udvalg og til det færdige produkt du får med hjem. (Som altid er mind-blowing)

De varmeste anbefalinger herfra 🤎

8. januar 2025

Kære Cecilie,
Tusind Tak fordi du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse. Tak for de yderst flotte ord, det sætter jeg meget stor pris på. Hvor er det bare fantastisk dejligt at høre, at du er glad og tilfreds med hele oplevelsen🫶🏻
Kh Michelle
The Crystal Avenues 🔮✨

Helt klart en anbefaling herfra!

Har købt derfra flere gange, og er altid tilfreds! Venligt personale, som altid står klar til at hjælpe. Helt klart en anbefaling herfra!

2. december 2024

Besvarelse fra Thecrystalavenues

Tusind tak Emma, for de meget flotte ord og ikke mindst de 5 stjerner. Så dejligt at høre du er glad og tilfreds 🥰🫶🏻

Altid en smuk oplevelse

Altid en smuk oplevelse. Så flot en hjemmeside og fantastisk beskrivelse af krystallerne. Modtages i den smukkeste indpakning og der er kræset for detaljerne. Kan varmt anbefales.

9. december 2024

Besvarelse fra Thecrystalavenues

Mange tak Louise, for anmeldelsen og de meget flotte ord. Det varmer at høre du er glad og tilfreds ved hele oplevelsen 🥰✨

Hurtig og korrekt levering

Hurtig og korrekt levering. Varerne lever op til mine forventninger.

22. november 2024

Besvarelse fra Thecrystalavenues

Mange tak for din anmeldelse Dorte og ikke mindst de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at alt har levet op til dine forventninger :-)

Glad

Produkterne svarede til mine forventninger

22. november 2024

Besvarelse fra Thecrystalavenues

Tak Eva, for din anmeldelse og de 5 stjerner. Dejligt at du er glad for dit køb og at det svarede til dine forventninger :-)

Magisk <3

Modtog de smukkeste krystaller, fyldt med gode vibrationer.
Service var i top hele vejen igennem:
Fik hurtigt svar på mit spørgsmål på mail.
Bestilte ordren som hurtigt blev afsendt og ankom to dage efter.
Stor anbefaling herfra - jeg vender helt sikkert tilbage! 🤗

14. november 2024

Besvarelse fra Thecrystalavenues

Tusind tak Melanie, for de flotte ord og ikke mindst de 5 stjerner. Det er så dejligt at høre at du er tilfreds med dit køb samt service og levering :-)

Super flotte krystaller

Her har jeg både set og købt nogle af de fineste krystaller, som jeg kunne finde på Nettet

7. oktober 2024

Besvarelse fra Thecrystalavenues

Mange tak Alice, for din fine anmeldelse og de flotte ord. Dejligt at høre du er glad for kvaliteten af krystallerne :-)

Rigtig skøn butik med stort udvalg.

Rigtig skøn butik med stort udvalg.
Fik virkelig god hjælp, til at finde de helt rigtige krystaller.
Er mega glad for mit køb.

12. oktober 2024

Besvarelse fra Thecrystalavenues

Mange tak Lisa, for de meget fine ord og 5 stjerner. Dejligt at høre du har haft en god oplevelse i butikken 😊✨