I flere år har jeg bestilt krystaller hos Crystal Avenues, og jeg er hver eneste gang lige begejstret! Kvaliteten er helt i top – krystallerne er smukke, kraftfulde og nøje udvalgt. Man mærker tydelig... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
The Crystal Avenues er en danskbaseret spirituel webshop og krystal butik i København, beliggende på Classensgade 6, 2100 København Ø. Her kan du gå på opdagelse i et særligt udvalg af håndplukkede krystaller og spirituelle energiredskaber og lære om deres egenskaber, brug og energi. Vi tilbyder et bredt sortiment af krystaller i høj kvalitet med fokus på fairtrade og etisk udvundne sten og krystaller. Webshoppen leverer hurtigt til hele Danmark og til flere europæiske lande og kan besøges på både dansk og engelsk. Det er desuden muligt at handle online og afhente i vores butik i København. Hos The Crystal Avenues er ambitionen at skabe et rum, hvor kvalitet, energi og æstetik går hånd i hånd, og hvor hver krystal er udvalgt med omtanke✨
Classensgade 6, st. tv, 2100, København Ø, Danmark
Altid et dejligt sted at handle, så flotte krystaller i bedste kvalitet 💜
Jeg vil helt sikkert anbefale at købe krystaller her 🤗

Besvarelse fra Thecrystalavenues
Så fine krystaller og elsker at besøge din website og og ikke mindst butikken.

Besvarelse fra Thecrystalavenues
Bestilte et krystal vedhæng, der var lige efter min smag, der var også en overraskelse lagt ved 🌞 tak for den..
Pakket pænt og forsvarligt ind.
Hurtig levering.
Tak for jer 👌
God dag
Marianne.

Besvarelse fra Thecrystalavenues
Smuk krystal i fin sølvkæde købt til gave. Super flot indpakning i lille gaveæske, hurtig levering og ekstra lille overraskelse.

Besvarelse fra Thecrystalavenues
Jeg er altid meget tilfreds. Føler mig altid velkommen om det er i butikken hos dig eller jeg handler på web. Meget glad ⭐️

Besvarelse fra Thecrystalavenues
Super tilfreds med det hele. Halskæden levede op til forventningerne.

Besvarelse fra Thecrystalavenues
Det er altid en fornøjelse at købe sten hos Michelle. Kvaliteten er i top, og atmosfæren i butikken gør, at man føler sig velkommen og hurtigt finder ro.

Besvarelse fra Thecrystalavenues
Altid en femstjernet oplevelse - både webshoppen og den fysiske butik. 💫
Der er så meget kærlighed, entusiasme og dedikation i alt fra beskrivelse af krystaller, udsmykning, kundeservice, udvalg og til det færdige produkt du får med hjem. (Som altid er mind-blowing)
De varmeste anbefalinger herfra 🤎

Besvarelse fra Thecrystalavenues
Har købt derfra flere gange, og er altid tilfreds! Venligt personale, som altid står klar til at hjælpe. Helt klart en anbefaling herfra!

Besvarelse fra Thecrystalavenues
Altid en smuk oplevelse. Så flot en hjemmeside og fantastisk beskrivelse af krystallerne. Modtages i den smukkeste indpakning og der er kræset for detaljerne. Kan varmt anbefales.

Besvarelse fra Thecrystalavenues
Hurtig og korrekt levering. Varerne lever op til mine forventninger.

Besvarelse fra Thecrystalavenues
Meget nemt at bestille gavekort online i jeres butik👏

Besvarelse fra Thecrystalavenues
Modtog de smukkeste krystaller, fyldt med gode vibrationer.
Service var i top hele vejen igennem:
Fik hurtigt svar på mit spørgsmål på mail.
Bestilte ordren som hurtigt blev afsendt og ankom to dage efter.
Stor anbefaling herfra - jeg vender helt sikkert tilbage! 🤗

🌟🌟🌟fantastiske krystaller 🌟🌟🌟- fremstår ærlige med god service 🌟

Besvarelse fra Thecrystalavenues
Her har jeg både set og købt nogle af de fineste krystaller, som jeg kunne finde på Nettet

Besvarelse fra Thecrystalavenues
Rigtig skøn butik med stort udvalg.
Fik virkelig god hjælp, til at finde de helt rigtige krystaller.
Er mega glad for mit køb.