I flere år har jeg bestilt krystaller hos Crystal Avenues, og jeg er hver eneste gang lige begejstret! Kvaliteten er helt i top – krystallerne er smukke, kraftfulde og nøje udvalgt. Man mærker tydelig... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
The Crystal Avenues er en danskbaseret spirituel webshop og krystal butik i København, beliggende på Classensgade 6, 2100 København Ø. Her kan du gå på opdagelse i et særligt udvalg af håndplukkede krystaller og spirituelle energiredskaber og lære om deres egenskaber, brug og energi. Vi tilbyder et bredt sortiment af krystaller i høj kvalitet med fokus på fairtrade og etisk udvundne sten og krystaller. Webshoppen leverer hurtigt til hele Danmark og til flere europæiske lande og kan besøges på både dansk og engelsk. Det er desuden muligt at handle online og afhente i vores butik i København. Hos The Crystal Avenues er ambitionen at skabe et rum, hvor kvalitet, energi og æstetik går hånd i hånd, og hvor hver krystal er udvalgt med omtanke✨
Classensgade 6, st. tv, 2100, København Ø, Danmark
TCA er en skøn lille butik på Østerbro lige ved søerne. Der er en vidunderlig stemning i butikken, og betjeningen er udsøgt

Besvarelse fra Thecrystalavenues
Kæmpe anbefaling herfra 💖✨ fine etiske produkter, sød og god kundeservice, hurtig og problemfri levering og alt i alt bare en god oplevelse 👏 modtog endda en lille lommekrystal som en ekstra gave, en fin lille detalje ☺️

Besvarelse fra Thecrystalavenues
Fine krystaller og en pæn lille sten som extragave.

Besvarelse fra Thecrystalavenues
De altid spændende krystaller og den behagelige atmosfære i butikken
Og ikke, at forglemme den altid hjælpsomme og vidende Michelle 😁

Besvarelse fra Thecrystalavenues
Altid gennemført og professionel service. Krystallerne er alle meget højtvibrerende og unikke. Jeg handler kun hos The Crystal Avenues.

Meget tilfreds.
Smukt og omsorgsfuldt pakket ind.
Dejligt oplevelse at åbne pakken.

Besvarelse fra Thecrystalavenues
Jeg bestilte på hjemmesiden og valgte at hente i den fine forretning, hvor jeg fik mulighed for selv at vælge krystaller til sættet. Der var en fin lille krystal med som gave - og som ny i dette univers faldt jeg for fristelsen og købte en ametyst, som jeg (også) er meget glad for

Besvarelse fra Thecrystalavenues
Hurtig levering, gennemsigtighed, venlig service, gode oplysninger om hver stens anvendelse og styrke

Besvarelse fra Thecrystalavenues
En lille hyggelig butik m

Besvarelse fra Thecrystalavenues
Har handlet hos Michelle og The Crystal Avenues flere gange. Det er altid god kvalitet, flotte krystaller og hurtig forsendelse, har aldrig haft brug for kundeservicen fordi det hele bare virker - Top skønt 👏 🤩 🥳

Besvarelse fra Thecrystalavenues
Virkelig flotte armbånd fantastisk hurtig respons

Besvarelse fra Thecrystalavenues
God og hurtigt service, flotte produkter og god kvalitet. Er meget glad for alle mine køb.

Besvarelse fra Thecrystalavenues
Hurtig afhentning i butik. Rigtig sød indehaver, som gav god vejledning. Kæmpe udvalg

Besvarelse fra Thecrystalavenues
Ejeren er en vidunderlig sjæl.
Har en moldavite købt herfra, og den er blevet en kær ven.
Jeg kan varmt anbefale thecrystalavenues.

Besvarelse fra Thecrystalavenues
En butik med nøje udvalgte og plukkede kvalitets vare, dejligt at det er flere billeder af produkterne så man kan se sin vare fra alle sider ! Mega god service og hurtig levering., altid en lille ekstra gave og alt er pakket så smukt! Elsker at handle hos crystals avenues ! Tak for dig🫶