Ik heb onlangs twee designer tassen aangeschaft via The Bags List: een Chanel tijdens de pop-up en een Louis Vuitton die speciaal voor mij in Japan is gesourced. Beide tassen zijn ongeveer 10 jaar... Se mere
Fijn en betrouwbaar. Je koopt wat je op de website ziet. Je product wordt netjes, stevig, mooi ingepakt en verstuurd. The bagslist is makkelijk bereikbaar via socialmedia. Antwoord krijgen kan even... Se mere
Vandaag ontving ik de prachtige LV tas die enkele weken geleden op mijn verzoek werd ingekocht in Japan door Everlyn. Ik kreeg duidelijke foto’s, juiste informatie en er was totaal geen opdringerige... Se mere
Al even opzoek naar een Louis Vuitton Noé en via via terecht gekomen bij deze mooie webshop. Nadat ik een bestelling wou plaatsen kreeg ik een melding dat de betaling niet kon worden uitgevoerd.... Se mere
Iedere week verzamelen wij vintage designer items. Alle pareltjes plaatsen wij in de webshop en zijn verkrijgbaar via Instagram livesales en story sales! Ben je op zoek naar een leuk vintage designer tas? Neem dan contact op!
Oudeschans 85, 1011KW, Amsterdam, Holland
- hello@thebagslist.com
- thebagslist.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Echt een prachtige tas als kerstcadeau
Echt een prachtige tas als kerstcadeau gekocht voor een mooie prijs.
Prima service en snelle reactie op al…
Prima service en snelle reactie op al je vragen/opmerkingen.
Goede service en mooie producten
Heel snelle levering naar belgië geen enkel probleem gehad om mijn tas te ontvangen. Alles is leuk verpakt en je voelt je net een kind in een snoepwinkel. Heel blij met mijn aankoop 😍
Fijn en betrouwbaar.
Fijn en betrouwbaar.
Je koopt wat je op de website ziet. Je product wordt netjes, stevig, mooi ingepakt en verstuurd. The bagslist is makkelijk bereikbaar via socialmedia. Antwoord krijgen kan even duren, maar dit komt misschien door drukte. Tips zoals productcare voor je leer producten zouden wel fijn zijn.
Mooie parels
Blij met mijn aankoop. Altijd mooie parels in je live sale en/of shop.
Snelle bezorging
Aankoop sjaal
Snelle service, duidelijk in hetgeen wat verkocht werd. Alles verliep zoals het benoemd werd
Snelle afhandeling! Mooie items
Snelle verzending, super netjes en snel ging de verkoop. Item zoals beschreven!
Aankoop LV Tas
Eerste keer een aankoop gedaan en heb een hele goeie ervaring gehad ben goed geholpen en mijn vragen die ik toentertijd had zijn ook netjes geantwoord.
Ik krijg altijd vrij snel bericht terug…
Ik krijg altijd vrij snel bericht terug met verdere informatie/foto's etc. Mooie items ontvangen, leuk dat er ook live sales zijn, zodat je de items beter in beeld krijgt. Hou zeker the baglist instagram/webshop/story's in de gaten voor mooie items!
Onwijs mooie en goed verzorgde tas…
Onwijs mooie en goed verzorgde tas mogen ontvangen. Daarnaast was het een feestje om deze uit te pakken.
Goede service en mooie collecties…
Super leuke en duidelijke live sales. En laten we vooral de geweldige collectie niet vergeten. Van tassen tot accessoires, voor iedereen zit er wel iets tussen, voor zowel de iets kleinere dan wel grotere beurs. Ben erg tevreden!
Mooie tas van Celine
Mooie tas, keurig en super snel ontvangen. Leuk om deze via de livesale te hebben kunnen kopen.
Goede cominicatie
Verzendtijd vind ik redelijk lang…
De verzendtijd vind ik redelijk lang duren en wordt ook niet echt over gecommuniceerd, hoewel op de website staat 1 tot 5 werkdagen maar dat is nogal breed. Daarnaast vind ik de communicatie niet super klantvriendelijk op de chat. Ik had al om informatie voor een tas gevraagd, geen reactie op pas toen ik zei dat ik hem wilde kopen kreeg ik reactie.

Besvarelse fra The Bags List
chanel 2.55
ik heb tijdens de live sale een prachtige chanel 2.55 tweed gekocht. alles is vlot verlopen en de tas is in zeer goede staat!
Prachtige vintage vondst!
Prachtige vintage vondst!
Ik heb onlangs een prachtige vintage Chanel tas gekocht via deze site en ben ontzettend tevreden. De tas is in uitstekende staat, precies zoals beschreven, en werd zorgvuldig verpakt geleverd. De klantenservice was vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader voor liefhebbers van luxe vintage items!
Hele mooi ingepakt en snelle levering
Hele mooi ingepakt en snelle levering. Heel blij ermee