Reveevintageluxury Anmeldelser 12

4,4

Le sac de vos rêves 'Mon Rêve', mijn droom. Een vintage Chanel Double Flap met vergulde hardware was míjn droom die ik heb laten uitkomen. Die ene tas werd mijn inspiratie om, naast mijn kapsalon Puur Haar, te starten met RÊVÉE Vintage Luxury - zodat ik ook voor jullie een droom kan laten uitkomen. RÊVÉE Vintage Luxury is ontstaan vanuit een liefde voor iconische designer tassen: stukken met karakter, geschiedenis en een verhaal dat verder gaat dan trends. Wat begon als bewondering voor vakmanschap en tijdloze elegantie, groeide uit tot een zorgvuldig samengestelde collectie preloved designer bags. Elke tas wordt met oog voor detail geselecteerd, gecontroleerd op 100% authenticiteit en klaargemaakt voor een nieuw hoofdstuk. Ik geloof dat echte luxe niet draait om het nieuwste seizoen, maar om kwaliteit, duurzaamheid en tassen die je niet alleen draagt, maar koestert.

4,4

Super ervaring!

Afgelopen week een prachtige agenda gekocht bij Rêvée Vintage Luxury. De agenda was in uitstekende staat en super mooi verpakt👌🏻. Ik ben super blij met mijn aankoop en kan deze webshop absoluut aanraden!

8. maj 2026

Besvarelse fra Reveevintageluxury

Goed om te horen Isa, ik hoop dat je ook veel plezier hebt van de tas die je eerder hebt gekocht!😊

Wat een fijne ervaring van het begin tot eind✨

Via personal shopping heb ik mijn vintage LV-tas bij Monique gekocht, en ik ben onder de indruk. Ze luisterde heel goed naar mijn wensen en wist die precies goed te vertalen—haar eerste voorstel was meteen een schot in de roos!

Ik had even tijd nodig om erover na te denken, en ook daarin heeft ze me op een hele fijne, ontspannen manier begeleid. Geen druk, gewoon oprechte betrokkenheid.

De tas zelf was zoals op de foto’s (zo belangrijk!) en de verpakking… een feestje om uit te pakken. Dat maakte de hele aankoop tot een beleving op zich.

Absoluut een aanrader als je op zoek bent naar iets bijzonders én persoonlijke service! 💫

4. april 2026

Een hele fijne ervaring en absoluut een aanrader!

Heel blij met mijn aankoop bij Rêvée Vintage Luxury. De Gucci tas die ik heb gekocht was precies zoals beschreven. De foto’s waren duidelijk en de omschrijving eerlijk en zorgvuldig, waardoor ik precies wist wat ik kon verwachten.

De communicatie met Monique verliep prettig en vlot. De tas was bovendien prachtig verpakt, waardoor het echt voelde als een cadeautje om uit te pakken.

Een hele fijne ervaring en absoluut een aanrader!

11. marts 2026

Besvarelse fra Reveevintageluxury

Heel fijn om te horen Judith 🥰 ik ben blij dat de tas is zoals je verwacht had. Heel veel plezier ermee 🎀

Een garantie voor een unieke tas.

Ik ben een groot liefhebber van mooie tassen. En hier heb ik een juweeltje van een Cartier tas gevonden. In perfecte staat en niet van nieuw te onderscheiden. Kopen bij Monique staat voor service en kwaliteit en ze weet de mooie pareltjes te vinden.
Ik ben er dan ook super blij mee.

5. marts 2026

Besvarelse fra Reveevintageluxury

Wat een mooie review Margriet ☺️ dankjewel! Ik wens je heel veel plezier van je prachtige aankoop!

Super fijne service met aandacht voor…

Super fijne service met aandacht voor detail. Altijd vriendelijk en luistert echt naar je wensen. Heel erg blij met mijn tas! Echt een aanrader.

6. februar 2026

Dankjewel Donna!

De droom die Monique waarmaakt ;)

De commutatie was erg duidelijk en fijn, de tas was in mega goede staat als op de foto’s. Ben super blij met de tas!

Besvarelse fra Reveevintageluxury

Dankjewel Fenne, superfijn dat je zo blij bent met je prachtige tas!

Droomtas

Bij Monique kun je echt met een gerust hart jouw droomtas bestellen/kopen. Mooie website met duidelijke foto’s en informatie. Ze luistert goed naar je wensen en zoekt net zo lang, tot ze de perfecte tas gevonden heeft. Ik kan haar iedereen aanraden!

Besvarelse fra Reveevintageluxury

🥰 Dankjewel Chantal, geniet van je prachtige aankoop!

Top!

Top service, tassen in uitstekende staat

Thanks Per

Wat een ontzettend fijne ervaring bij…

Wat een ontzettend fijne ervaring bij Rêvée Vintage Luxury. Ik ben oprecht heel blij met mijn aankoop.
Monique heeft voor mij een persoonlijke shopervaring verzorgd en ging met veel aandacht en toewijding op zoek naar precies de tas die ik graag wilde. Dat persoonlijke meedenken en haar inzet maken deze ervaring echt bijzonder.

Ook het moment van ontvangst was tot in detail verzorgd. De tas werd prachtig verpakt geleverd, in een doos met een mooie strik, waardoor het uitpakken voelde als een echt cadeaumoment.

Natuurlijk draait het om de tas, en die is prachtig, maar wat voor mij het verschil maakt, is de totale beleving. De zorg, aandacht en betrokkenheid waarmee Monique werkt en haar oprechte inzet om het beste product voor je te vinden, zijn in alles voelbaar.

Voor iedere vrouw die een mooie tas zoekt en waarde hecht aan persoonlijk, zorgvuldig en luxe shoppen, is dit absoluut the place to be. Een aanrader.

6. februar 2026

Dankjewel voor deze mooie review Sandra ☺️

Afgelopen donderdag prachtige Cartier…

Afgelopen donderdag prachtige Cartier tas gekocht,supermooi verpakt, is niet van nieuw te onderscheiden. Goede service. Snelle respons. Kan deze site bij iedereen aanbevelen. Ben er heel blij mee.

8. februar 2026

Dankjewel Manon 🥰