Thatlyfestyle Anmeldelser

4,7

Thatlyfestyle heeft op de eerste plaats een zeer goede service. Van aankoop tot levering wordt je op de hoogte gehouden via mails. Ook was het bestelde product (bijzettafel) erg mooi. Helaas te groo... Se mere

Wij hebben 2 producten bij Thatlyfestyle besteld. Alles is prima verlopen, van bestellen tot betalen! Heel fijn! en bedankt!

Hele goeie service ... hadden probleem met een salontafel... werd meteen opgelost en 3 dagen later een nieuwe gekregen en de ander meteen meegenomen top service...

Ondanks dat we best lang hebben moeten wachten op onze nieuwe kast, vanwege lange levertijden, was de communicatie prima en werden we goed op de hoogte gehouden. Erg tevreden met de kast

1. Butik med udstyr til hjemmet

Welkom bij Thatlyfestyle, dé plek waar je alles vindt voor een stijlvol en comfortabel thuis. Als uitgebreid woonplatform bieden we niet alleen meubels, maar ook een breed scala aan woonartikelen.

Top!

Goed product, snelle levering en mooie prijs.

16. november 2021

Dankjewel!!

Prima bedrijf

Prima bedrijf, duidelijke website met leveringstermijn van het product. Goede prijs.

25. oktober 2021

Besvarelse fra Thatlyfestyle

Bedankt! Dat is goed om te horen.

Prachtige fauteuil

Prachtige fauteuil, snelle levering en prima contact! Heel blij mee💗

22. oktober 2021

Besvarelse fra Thatlyfestyle

Bedankt voor de review. Super fijn dat fauteuil Fayen naar wens is!!!

Prachtige vazen

Prachtige vazen , precies zoals ze afgebeeld waren...snelle levering...top , ben er heel blij mee....

20. oktober 2021

Dankjewel!!

Heel mooie kast,zo als afgebeeld!ptmd tv kast

Heel mooie kast,zo als afgebeeld!
Op tijd en vriendelijk afgeleverd.
Dank u wel!

19. oktober 2021

Besvarelse fra Thatlyfestyle

Bedankt voor uw review Solmaz!! Super fijn om te horen dat Tv Meubel Alec Donker Bruin metaal naar wens is en dat de levering goed is verlopen.

Vanwege de waardeloze bezorging door…

Vanwege de waardeloze bezorging door meubeltrein.

14. oktober 2021

Besvarelse fra Thatlyfestyle

Bedankt voor het doorgeven. We zijn het helemaal eens met uw beoordeling. Het was inderdaad waardeloos geregeld.

Wij hopen dat uw tafels wel naar wens zijn en wij gaan onze verzendservice per direct verbeteren!

Positieve ervaring

Prima website, levering volgens afspraak, mooi product en snel en behulpzaam contact met klantenservice.

13. oktober 2021

Besvarelse fra Thatlyfestyle

Bedankt voor de beoordeling! Fijn dat uiteindelijk alles naar wens is :)

Wel vragen om een mening

Wel vragen om een mening, maar nog geen spullen ontvangen. En ook niet precies weten wanneer deze komen.

1. oktober 2021

Goedemiddag Francisca,

Bedankt voor het doorgeven. Wij hadden inderdaad nog geen review uitnodiging mogen sturen, want uw bestelling is nog niet ontvangen. Excuses daarvoor.

Verder hebben wij vanochtend nog aan onze vervoerder gevraagd of ze zo snel mogelijk een leverindicatie kunnen doorgeven, want u wacht al een tijdje. U krijgt in ieder geval zo snel mogelijk nog de exacte leverdatum van ons door! De vervoerder zal niet voor de deur staan zonder iets te laten weten.

Wij hopen dat wij u uiteindelijk alsnog tevreden kunnen maken met de bestelde side tables!

Kaz

Ondanks dat we best lang hebben moeten…

18. september 2021

Besvarelse fra Thatlyfestyle

Bedankt voor de review! Goed om te horen dat de kast naar wens is :)

Salontafel besteld maar zaten wat…

Salontafel besteld maar zaten wat beschadigingen aan dus retour gestuurd. Wilde ook geen nieuwe hebben dus kreeg ik mijn totale bedrag terug. Top service.

7. august 2021

Besvarelse fra Thatlyfestyle

Bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat het alsnog naar wens is opgelost.

Zeer correcte…

Zeer correcte prijs-kwaliteitsverhouding! Heel vriendelijke en snelle service!
Een tevreden en steeds terugkerende happy costumer 🤩🤩🤩

31. juli 2021

Besvarelse fra Thatlyfestyle

Bedankt voor uw review Helga! Wij zijn enorm dankbaar dat wij een klant zoals u tevreden kunnen maken :)