Besvarelse fra Games4rebels
Games4Rebels, dé plek voor de startende, gevorderde en expert Trading Card Games & Gezelschapsspellen-fanaten! Of je nu verzameld, casual of competitief speelt: hier ben jij thuis! Bij Games4Rebels ligt de nadruk daarom méér op de speler, dan op het spel.Break the Rules, Play the Games! Bestel bij Games4Rebels de gruwelijkste Trading Card Games zoals Magic The Gathering, Pokemon, Yu-Gi-Oh, Lorcana, Star Wars Unlimited, Dragon Ball Super en onmisbare Accessoires. Dus koop wat leuks voor jezelf... Je verdient het ;)

Besvarelse fra Games4rebels
Super snelle en goeie service, het pakket was snel geleverd en wij zijn super blij met het spel! Een grote aanrader om hier te bestellen!
Onwijs goeie service

Besvarelse fra Games4rebels
In de avond super toffe spellen en kaarten besteld en de volgende dag hadden we het al binnen! Een groot aanbod en een verkoper die echt zijn hart en ziel in zijn werk stopt! Top!!

Besvarelse fra Games4rebels
Mijn man verrast met een pokemon deck en een magic the gathering deck. Hij was super blij! Levering was heel snel! Ik had 's avonds besteld en de volgende dag stond dhl met de bestelling voor de deur. Fijne en leuke webshop

Besvarelse fra Games4rebels
Voor een verjaardag opzoek naar Pokémon. Kwamen bij games4rebels uit. Bestelling was netjes verpakt en snel geleverd!
Wij komen zeker terug voor een bestelling van Pokémon kaarten of gezelschapsspellen! 😁

Besvarelse fra Games4rebels
Via Games4Rebels heb ik een aantal bordspellen gekocht. De spellen werden goed en op tijd afgeleverd. Ook kregen we na onze bestelling een kortingsbon voor de volgende order. Ik ga hier zeker nog een keer producten kopen!

Besvarelse fra Games4rebels
Snel geleverd en goed verpakt. Moest lachen om de teksten op de website! Is een keer wat anders :)