Hvordan skal man kunne tage #Trustpilot seriøst som tjeneste, når man godtager de mange falske anmeldelser af "my-data.dk." 👀 Et firma som har formået at få sit eget program hos DR-Kontant.

Kære... For kort tid siden blev jeg frarøvet min pung indeholdende alle hævekort, kørekort, sygesikring m.m... Var noget rundt på gulvet over/efter dette overgreb og kontaktede efterflg. mit forsikr... Se mere

3,6

Middel

Din Tatovør i Randers

Skulle i en alder af 48 have min første tatovering. Alle jeg snakkede med anbefalede Din tatovør i Randers. Jeg kontaktede dem og fik en tid fire dage senere. Da jeg kom derind oplevede jeg, at de var super dygtige, imødekommende og klar med ideer til at udvikle den ide jeg kom med.
Helt igennem en rigtig god oplevelse.

3. august 2024

Energifyn internet

Energifyn internet. Har haft internet fra Energifyn i 3 år gennem arbejdet. Nu skift vi til en anden udbuder, fra d. 6.juli i år, har aldrig i de 3 år været afbrudt, men lige pludselig i dag var alt væk, og ingen hjælp, at hente. De kunne kun tilbyde, at en tekniker kom forbi om 3 dage.
DÅRLIG, RINGE SERVICE efter man har været trofast kunde i flere år.

27. juni 2023

POWER SKAL MAN IKKE HANDLE

POWER SKAL MAN IKKE HANDLE
Købte ny ( Philip50"4k led tv )
2 måneder senere skulle det til reparation.
1 måned senere da man ingen kontakter POWER, kan man ikke se nogen indlevering til reparation på tv.
Der siges at mangler en papkasse til forsendelsen.
Hvornår får man tv eller pengene tilbage?

29. november 2022

Ingen service fra Ampulse

Bestil en vare fra Ampulse som ikke virkede, fik besked på den skulle sendes retur til Indien for at få mine penge retur. Pakken afsendt inden for deres vilkår og regler.Afsendt den 14 sep.2022. Har siden sendt mail (3 stk) til Ampulse uden nogen responser. Varen har en pris på 250 kr og porto 80 kr. Dato for oplevelse fra den 14 /9 til idag den 17 november.

14. september 2022

SmartPhoto.dk

SmartPhoto.dk - I skal aldrig, som i virkelig aldrig, få fremkaldt jeres billeder her.
Billederne kommer i alle mulige str, kan ikke bruge et eneste af de 91 billeder jeg bestilte..

15. november 2022

Køb ikke hos SODELA

Du skal under ingen omstændigheder købe eller bestille hos Sodela Danmark..du kan ikke ri ge og skriver man høre man ingenting men de hæver penge på din konto men sender ingen vare

22. juni 2021

Fin kundeservice 👏👏👏

Har netop købt ny bil hos Hyundai Frederikssund - Tolderlunds Auto. Sælgeren var utrolig venlig og gav sig god tid til at vise alle funktioner. En irritation omkring en nøgle, blev løst til topkarakter, så Tolderlund er bare “mit” værksted. Ydelsen var ikke med i bilens funktioner, men blev ordnet, (“så du kan være fuldt tilfreds og glad for din nye bil). Igen fin service ( forrige bil var også købt hos Tolderlund) )

27. oktober 2020

Har købt et par grønne bukser fra soya…

Har købt et par grønne bukser fra soya hos stand by Espergærde centeret
Efter føste vask er de på ve lår helt fnugget
Indehaver af forretning vil ikke bytte dem påstår at min taske eller trøje har hængt fast i bukser
Fortæller at jeg har været i kontakt med soya
der siger ud fra mit billede at der er en fejl i stoffet
Forhandler vil ikke bytte påstår at jeg lyver, da hun har solgt tusind vis af disse bukser
Da forhandler ikke vil bytte, sender soya mig nu et par nye bukser
Jeg har også været i kontakt med forbruger styrelsen der siger jeg har ret til et par nye, heller ikke dette tro hun på
Mangen til dårlig service skal man lede længe efter 😡
Anbefaler ikke denne forretning

4. juni 2020

Massage og behandling klinik v/Sebastiano Erbi

Sebastiano er meget professionel og kender sit fagområde til perfektion. Han er en dygtig behandler og hans hænder finder let de udfordringer, du måtte have med/i din krop. Han benytter sig bl.a.af tecartherapy, som er meget effektivt, og som også bruges indenfor sporten. Sebastiano lytter til dig og går herefter igang med en diagnose og en behandling. Efter første gang havde han løsnet så meget op i min krop, at jeg ligesåbstille kunne begynde at løbe igen, hvilket jeg ikke har kunnet i ca. 5 år pga problemer i mit knæ. Jeg kan varmt anbefale ham både for hans dygtighed og for hans behagelige væsen.

13. september 2019

Er dette din virksomhed?