We hebben binnen onze VVE bij 5 woningen zonnepanelen laten plaatsen. Tesko heeft onderzocht of het voldoet aan Scope 12. Er waren best wat punten die nog verbeterd moesten worden. Tesko heeft... Se mere
Tesko heeft snel een offerte uitgebracht, had daar bij navraag een duidelijke uitleg bij en de prijs is fair. De uitvoering van de werkzaamheden was zoals vooraf uitgelegd en de rapportages kwamen s... Se mere
Snel antwoord op de gestelde vragen en de afspraken zijn nagekomen.
goede service alles is volgens afspraak verlopen en ook nog wat handige adviezen gekregen.
- Virksomhedsforsikringsselskab
- Bygningsinspektør
- Campingvognsforsikringsselskab
- Erhvervsejendomsinspektør
- Elektriker
- Opmålingssagkyndig
Tesko Inspecties, jouw partner in het testen, keuren en onderhouden van je elektrische installaties en gereedschappen. Tesko Inspecties heeft erkende inspecteurs die voor jou de nodig inspecties kunnen uitvoeren. De NEN 1010 oplever-, wijzigings-inspectie ook wel de eerst inspectie genoemd, NEN 3140 Periodiek inspectie van installaties en gereedschappen ,Thermografie, NTA 8220 zijn de mogelijke inspecties die wij voor u of uw verzekeringsmaatschappij kunnen uitvoeren. Kijk voor meer informatie op www.teskoinspecties.nl.
Holland
- tesko.nl
goede service
goede service
alles is volgens afspraak verlopen en ook nog wat handige adviezen gekregen.
WIJ ZIJN SNEL,CORRECT EN VAKKUNDIG…
WIJ ZIJN SNEL,CORRECT EN VAKKUNDIG GEHOLPEN
ECHT EEN AANRADER
Scios scope 10 certificaat
Dit bedrijf is bij ons langs geweest voor inspecties in het kader van het SCIOS Scope 10-certificaat. De inspecteur heeft alles zeer zorgvuldig gecontroleerd en duidelijk uitgelegd welke punten verbeterd of hersteld moesten worden. Tijdens de herstelwerkzaamheden hebben wij opnieuw contact met hem gehad; hij was hierbij steeds bereidwillig en behulpzaam. Het rapport was overzichtelijk en duidelijk opgesteld. Uiteindelijk heeft dit traject geresulteerd in het behalen van het certificaat. De samenwerking verliep prettig en optimaal.
snelle service
snelle service, goede inspectie. Prettig in de omgang en goede communicatie.
Top ervaringen!
Jayce is super professioneel en behulpzaam. Duidelijke rapportage met goede omschrijvingen
Zeer snelle actie,goede en duidelijke…
Zeer snelle actie,goede en duidelijke uitleg van het vervolgtraject.
ik werdt van begin af goed voorbereidt…
ik werdt van begin af goed voorbereidt en ingeicht wat de bedoeling was. en na de keuring ook weer een toelichting wat er niet goed was en waarom .
Zeer professioneel en erg duidelijk…
Zeer professioneel en erg duidelijk goed vakmanschap
vlot en veilig
de inspectie verliep vlotjes zonder noemenswaardige afwijkingen. De inspecteur was keurig en gedroeg zich perfect in onze hotelomgeving waar ook gasten van buitenaf rondlopen. Meer dan tevreden.
Zeer deskundig personeel
Zeer deskundig personeel die de keuring heeft uitgevoerd. Heeft ook daarbij uitgelegd hoe e.e.a. wordt gemeten en wat belangrijk is in je installatie. Zeer tevreden.
Top !
Top. Vakkundige service.
Snel en efficiënt onze Scope 10 geregeld voor meerdere panden en tegen en nette prijs
Bedrijf met visie en deskundigheid.
Bedrijf met visie en deskundigheid.
Zeer behulpzaam.