Heb op internet bestelling geplaatst, vlot bezorgd. Kwaliteit van artikelen was goed. Blazer viel helaas te krap uit, deze geretourneerd in winkel en een maat groter gekocht. Dit was verder geen prob... Se mere
Wat een leuke winkel met betaalbare kleding. Hoogvliet heeft zulke lieve verkoopsters, Miranda en Diana jullie zijn toppers. T-shirt niet in de winkel op voorraad kon wel besteld worden, de volgende d... Se mere
Bestellen online en levering prima verlopen. Lekker vlot. Een aantal artikelen waren niet precies wat wij zochten. Terug gebracht naar dichtstbijzijnde filiaal. Hier vriendelijk en adequaat gehol... Se mere
Aardig personeel, behulpzaam,bij het ontbreken van een kleding stuk kijken of het te bestellen is en regelen dat dan ook direct Echter als je alleen kleding gaat passen is er niemand bij de hand die... Se mere
Jouw favoriete mode voor dames, heren, kinderen en baby's bestel je verrassend voordelig bij terStal ✓ 100 dagen retourrecht ✓ Gratis Afhalen & Retourneren in 200 winkels ✓ Achteraf betalen!
Bedrijvenpark Twente 314, 7602 KL, Almelo, Holland
Svarer typisk inden for 24 timer
Overhemden va commodo zijn erg fijn, casual en business. Online bestellen gaat prima, snelle levertijd wat ik erg fijn vind.

Besvarelse fra terStal Familiemode
Snelle levering, mooie kleding van goede kwaliteit voor herhaling vatbaar

Besvarelse fra terStal Familiemode
Kom er graag ,leuke en goede kwaliteit kleding voor een leuke prijs. Ook het winkelpersoneel in Hoogvliet is vriendelijk en behulpzaam. Kan dit filiaal zeker aanraden !!! Koop ook regelmatig on line .

Besvarelse fra terStal Familiemode
Prachtige kleding, snel bezorgd en goede service!

Altijd vriendelijk
Goede service
Goede kwaliteit kleding

Besvarelse fra terStal Familiemode
Ondanks dat er iets niet in orde was met de bestelling werd ik snel geholpen en goed opgelost. Bedankt!

Besvarelse fra terStal Familiemode
Leuke prijzen. Jammer dat set prijzen niet reëel zijn.

Besvarelse fra terStal Familiemode
1 keer online besteld maar nooit meer . Als iets niet past of je besteld verkeerd snap ik dat er voor een retour betaald moet worden . Maar kapotte items naar mensen versturen en dan laten betalen voor het terug sturen… nee

Besvarelse fra terStal Familiemode
Werkelijk schokkend slechte service. Dit is mij inmiddels meerdere keren overkomen, met verschillende medewerkers, dus dit is geen incident maar duidelijk een structureel probleem. Ik heb het bedrijf meerdere kansen gegeven, maar dit was absoluut de laatste keer.
Personeel staat rustig langdurig met elkaar te praten terwijl klanten compleet genegeerd worden. Na het afrekenen krijg je doodleuk te horen dat er geen tasjes zijn, zonder enige voorafgaande communicatie. Dit wordt vervolgens op een arrogante en bijna cynische manier gebracht, wat het alleen maar erger maakt.
De houding van het personeel is structureel ongeïnteresseerd, onprofessioneel en totaal niet klantgericht. Dit niveau van service is simpelweg onacceptabel. Het management zou zich serieus moeten afvragen hoe dit zo ver heeft kunnen komen en hier per direct op moeten ingrijpen.

Besvarelse fra terStal Familiemode
Duidelijke communicatie en snelle levering

Besvarelse fra terStal Familiemode
Ik loop regelmatig even binnen en ben vaak verrast door het aanbod. Klantendagen zijn ook fijn want 30% korting. Ik heb hierdoor extra kledingstukken in de tas laten stoppen;) Ruilen of terugbrengen is ook geen probleem. Fijne service!
Ook bestellen via de site gaat gemakkelijk.

Besvarelse fra terStal Familiemode
Mooie kleding voor redelijke prijzen, duidelijke website, snel geleverd

Besvarelse fra terStal Familiemode
Ik ben heel tevreden altijd snel geleverd en een goede kwaliteit

Besvarelse fra terStal Familiemode
Simpel te bestellen. Gemakkelijk product te vinden en eenvoudig afrekenen.

Besvarelse fra terStal Familiemode
Leuke kleding. Gemakkelijk te bestellen, maar ook de retouropties zijn prima. Fijne winkel, ik raad het aan