Heb op internet bestelling geplaatst, vlot bezorgd. Kwaliteit van artikelen was goed. Blazer viel helaas te krap uit, deze geretourneerd in winkel en een maat groter gekocht. Dit was verder geen prob... Se mere
Bestellen online en levering prima verlopen. Lekker vlot. Een aantal artikelen waren niet precies wat wij zochten. Terug gebracht naar dichtstbijzijnde filiaal. Hier vriendelijk en adequaat gehol... Se mere
Aardig personeel, behulpzaam,bij het ontbreken van een kleding stuk kijken of het te bestellen is en regelen dat dan ook direct Echter als je alleen kleding gaat passen is er niemand bij de hand die... Se mere
Jouw favoriete mode voor dames, heren, kinderen en baby's bestel je verrassend voordelig bij terStal ✓ 100 dagen retourrecht ✓ Gratis Afhalen & Retourneren in 200 winkels ✓ Achteraf betalen!
Bedrijvenpark Twente 314, 7602 KL, Almelo, Holland
Svarer typisk inden for 24 timer
Ruime keuze aan kleding en prettig winkelen

Besvarelse fra terStal Familiemode
Krijg dagelijks mail waarvoor ik mij al 6x heb afgemeld. helemaal klaar mee...

Besvarelse fra terStal Familiemode
Snelle verzending en levering. Duidelijke info over de verzending en verwacht bezorgmoment.

Besvarelse fra terStal Familiemode
Super kwaliteit, goeie service en een super snelle levering, vandaag besteld meestal morgen al in huis.

Besvarelse fra terStal Familiemode
Snelle bezorging, fijne kleding! De broeken zitten zo goed dat dit de tweede keer was dat ik ze besteld heb.

Besvarelse fra terStal Familiemode
Ik had 6 tops besteld, veel waren afgeprijsd. Ik kocht ze vooral omdat het model me zeer beviel.
Ik ben zeer tevreden, de maten, kleur alles klopte!

Besvarelse fra terStal Familiemode
Wat een leuke winkel met betaalbare kleding. Hoogvliet heeft zulke lieve verkoopsters, Miranda en Diana jullie zijn toppers. T-shirt niet in de winkel op voorraad kon wel besteld worden, de volgende dag al binnen !

Besvarelse fra terStal Familiemode
Goede kwaliteit kleding voor een mooie betaalbare prijs, leuke acties en prettige verzending.

Altijd snelle levering! Ook naar België
Broeken vallen prima op maat,
Mooie koopjes voor leuke prijzen

Besvarelse fra terStal Familiemode
Online altijd snel bezorgd. Makkelijk in de winkel retourneren zonder poespas of extra kosten.

Snel geleverd. Goede kwaliteit. Al vaker besteld altijd tevreden

Besvarelse fra terStal Familiemode
Fijn geholpen met mijn online retourzending in de winkel!

Besvarelse fra terStal Familiemode
Het is gemakkelijk en wordt keurig en snel thuisbezorgd. Daarnaast zijn de producten van super kwaliteit.

Besvarelse fra terStal Familiemode
Heb op internet bestelling geplaatst, vlot bezorgd.
Kwaliteit van artikelen was goed. Blazer viel helaas te krap uit, deze geretourneerd in winkel en een maat groter gekocht. Dit was verder geen probleem, geld van retour wordt op bank terug gestort.

Besvarelse fra terStal Familiemode
Altijd goede service bij Terstal, en altijd leuke producten met name de travelstof collectie van Nicolette Kluijver vind ik geweldig.

Besvarelse fra terStal Familiemode
De geleverde broeken bleken te groot, na terugbrengen in de winkel snel geld terug op mijn rekening.