Als aandenken aan een lang werkzaam leven een mooie magnolia gegeven aan een collega die met pensioen gaat. Fantastisch geholpen door Wim om dit te realiseren.
Se, hvad kunderne siger
Aangezien het verdienmodel van Trustpilot is om bedrijven een buitensporig contract af te laten sluiten om te mogen reageren op een review hierbij toch een reactie van ons op onderstaande review. U... Se mere
Wij zijn heel blij met de service van Ten Hoven. Van het advies over welke boom het beste in onze tuin past, tot het bestellen en het daadwerkelijke plaatsen afgelopen week. De uitleg per mail vooraf... Se mere
We doen al maanden ons uiterste best om hier 4 flinke leibomen te bestellen, omdat men die hier op voorraad zou hebben - in vele maten. Maar na maandenlang zeer moeizame communicatie krijgen wij, zond... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Onze bomen, grote heesters en haagplanten worden op duurzame manier gekweekt in onze eigen boomkwekerij. Naast het leveren van bomen kunnen wij ook het transport en het vakkundig aanplanten voor u verzorgen. Ook voor advies over soortkeuze en standplaats bent u van harte welkom. Kijkt u eens rond in de webshop of kom eens live bomen kijken op onze boomkwekerij!
Kontaktoplysninger
Zwolseweg 582, 7345 AP, Apeldoorn, Holland
- 055 - 522 53 22
- info@tenhoven-bomen.nl
- tenhoven-bomen.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goede verwachtingen van nieuwe pruimenboom
De pruimenboom met kluit die ik in november gekocht heb, zag er goed uit. En de bijgeleverde instructies waren duidelijk. Dus tot nu toe zeer tevreden, ook over de service. Vanaf het voorjaar weet ik natuurlijk pas echt of alles goed aanslaat maar ik heb goede verwachtingen.
Het was mij niet duidelijk dat de boom…
Het was mij niet duidelijk dat de boom letterlijk op de stoep afgeleverd werd en geen meter verder , bijvoorbeeld achter op het terras. Dat viel mij tegen voor zo'n bedrag.

Besvarelse fra Ten Hoven Bomen
Zeer grote sortering
Zeer grote sortering, goede kwaliteit dankzij uitmuntende verzorging bij het opgroeien. En de service (bestelbevestiging etc.), hulp ter plekke is prima!
Het uitzoeken en ophalen van de boom…
Het uitzoeken en ophalen van de boom ging prima. Boom ziet er goed uit. Volgend jaar hopen we van de boom te kunnen genieten.
Had maar een boompje besteld
Had maar een boompje besteld. Correcte levering conform afspraak.
Grote boom
De boom die ik zocht was op veel plaatsen als jonge boom te krijgen, ik had echter een al wat oudere boom nodig. Zo kwam ik bij Ten Hoven uit. De boom was niet goedkoop, maar werd precies op de juiste plaats op het afgesproken tijdstip afgeleverd. Kwaliteit heeft zijn prijs. We genieten nu elke dag, de boom is iedere euro dubbel en dwars waarde gebleken.
Prima geregeld
Snelle en correcte levering. Met name de Track en Trace was erg goed en handig.
Dik tevreden
Het hele proces van bestellen tot en met leveren is prima verlopen. Ook het tussentijdse mailcontact verliep snel en adequaat.
Een geweldig klantvriendelijk bedrijf
Een geweldig klantvriendelijk bedrijf. Kwaliteit en goede service. Bestellen en betalen online gaat zo makkelijk. Ook als je iets vergeten bent kun je nog iets aan je bestelling toevoegen. Ook de keuze om de boom door hen te laten planten ging perfect. Ik kan Ten Hoven Bomen in Apeldoorn van harte aanbevelen. Goed advies en perfecte levering en aanplanting.
Mooie collectie, prima bezorging.
Mooie collectie. Mijn gewenste boom eenvoudig besteld en prima bezorgd.
Prima service
Prima service, netjes op tijd geleverd en natuurlijk het belangrijkste: drie mooie bomen! Nu nog afwachten of ze het ook goed gaan doen in de tuin, maar voorlopig zijn de vogels al blij met de appeltjes van de Malus Red Sentinel.
Prachtige bomen,goede service.
Duidelijke communicatie
Duidelijke communicatie, snelle levering, fijne aanplant service, vriendelijke jongeman. Het volgsysteem van de auto vind ik fantastisch.
Nu maar hopen dat de boom het ook goed gaat doen.
Snelle correcte levering en vriendelijk…
Snelle correcte levering en vriendelijk klantcontact.
Denken goed mee.
Mooie heesters
Fijn en duidelijk geholpen
Fijn en duidelijk geholpen. Veel verschillende mooie bomen.
Bij de bezorging kun je duidelijk zien hoe laat ze er zijn.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.