Ten Hoven Bomen Anmeldelser

TrustScore 3.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Als aandenken aan een lang werkzaam leven een mooie magnolia gegeven aan een collega die met pensioen gaat. Fantastisch geholpen door Wim om dit te realiseren.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Aangezien het verdienmodel van Trustpilot is om bedrijven een buitensporig contract af te laten sluiten om te mogen reageren op een review hierbij toch een reactie van ons op onderstaande review. U... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn heel blij met de service van Ten Hoven. Van het advies over welke boom het beste in onze tuin past, tot het bestellen en het daadwerkelijke plaatsen afgelopen week. De uitleg per mail vooraf... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

We doen al maanden ons uiterste best om hier 4 flinke leibomen te bestellen, omdat men die hier op voorraad zou hebben - in vele maten. Maar na maandenlang zeer moeizame communicatie krijgen wij, zond... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Havecenter

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Onze bomen, grote heesters en haagplanten worden op duurzame manier gekweekt in onze eigen boomkwekerij. Naast het leveren van bomen kunnen wij ook het transport en het vakkundig aanplanten voor u verzorgen. Ook voor advies over soortkeuze en standplaats bent u van harte welkom. Kijkt u eens rond in de webshop of kom eens live bomen kijken op onze boomkwekerij!

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

9 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Eersteklas werk en service

Joep is een heel rustige man. Hij heeft twee klussen voor me gedaan en beiden waren uitstekend. Hij en zijn team zijn uiterst efficiënt en letten er goed op niets in de omgeving van het werk te beschadigen. Ze hebben er speciaal voor gezorgd dat mijn gazon tegen beschadiging werd beschermd. Al het puin van de klussen werd minutieus opgeruimd.
Ik kan dit bedrijf absoluut aanbevelen voor werkzaamheden in uw tuin

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Liever fruitbomen in pot gehad

Liever fruitbomen in pot gehad, staat nergens duidelijk vermeld op de website. Niet verplicht maar voor aanplant wel handig om te weten. Naderhand nette reactie ontvangen met uitleg.

Ten Hoven Bomen-logo

Besvarelse fra Ten Hoven Bomen

Hartelijk dank voor uw bericht! Jammer dat het u niet duidelijk was dat het om bomen met blote wortel ging. We hebben dit vermeld onder kwaliteit op onze webshop staan ook staat dit op de factuur met als afkorting blw. Met vriendelijk groeten Team Ten Hoven Bomen

Zeer tevreden

Het terrein dat wij vorig jaar hebben gekocht om op te gaan wonen, was voordien in gebruik als landbouwgrond. Het was helemaal kaal, dus wij hadden en hebben heel wat bomen, planten en zaden nodig.
Van de zomer heb ik uren op de zeer overzichtelijke site van Ten Hoven zitten kijken. Die appelsoort... of toch die andere? Er valt veel te lezen over alle producten maar het hoeft niet, als je precies weet wat je wilt hebben klik je er zo doorheen.
Uiteindelijk iets van zes struiken, negen planten, veertien bomen en -tig meter haagplantjes besteld. Alleen de passiebloem is bij de aanblik van onze zware kleigrond spontaan doodgegaan, maar dat was ook een beetje een experiment. Verder doet alles het tot nu toe prima.
Ik had ook nog een vraag voorafgaand aan mij laatste bestelling en die werd prompt beantwoord. De bezorging verliep probleemloos en bij aankomst zag het er allemaal gezond uit. Als volgend jaar blijkt dat we toch nog wel wat meer groen kunnen gebruiken, kom ik zeker terug.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Onjuiste maat geleverd

We hadden een herplantverplichting voor een boom in de maat 14-16. Dit bedrijf heeft echter ons een 12-14 geleverd, zonder te informeren. Dit zeggen we echter pas later op de creditnota terug, nadat we de boom geplant hadden. We hebben echter ook helemaal geen tegemoetkoming gezien, waarbij hun boodschap was: zoek het maar uit en wij dus nu met een ongeschikte boom zitten. Klantvriendelijkheid is dus echt ver te zoeken, kijk dus goed uit met wat voor boom je binnenkrijgt

Ten Hoven Bomen-logo

Besvarelse fra Ten Hoven Bomen

Als het om een herplantplicht gaat is het natuurlijk extra vervelend dat die betreffende maat niet meer leverbaar was. 12-14 wijkt maar weinig af van de maat 14-16 en is hiermee normaliter een goed alternatief. Om uw bestelling toch compleet te maken hebben we deze maat aangeboden. Voor de wijziging van deze maat heeft u vervolgens ook een creditnota ontvangen en is de meerprijs voor het verschil in maat teruggestort op uw rekening. Op onze mail omtrent een oplossing hebben we helaas geen bericht mogen ontvangen. We vinden het vervelend dat u door deze situatie ongemak heeft ervaren.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben erg tevreden met de kwaliteit…

Ik ben erg tevreden met de kwaliteit van de struiken en planten die jullie geleverd hebben.
Alle afspraken zijn goed nagekomen en ik kreeg zelfs spontaan een credit nota vanwege de iets wat minder hoge struiken dan die ik had besteld.
Kortom als ik weer wat nodig heb dan kom ik zonder twijfel weer terug.

11. december 2020
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een super geweldige site zijn…

Wat een super geweldige site zijn jullie!
Ik heb een boom besteld bij deze site en was een klein beetje huiverig voor de kwaliteit omdat het net iets te ver was om te bezoeken. Je weet het niet helemaal zeker,..
Na het telefonische contact was ik om.
Echt super fijne info en een fijne verkoper/gesprek!
De boom.... waar het uiteindelijk om ging...
Jeeeee..
Prachtig en een plaatje in mijn tuin. De kers .. ECHT..
Dank.. ik vertel graag hoe blij ik met jullie ben..

11. december 2020

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.