Als aandenken aan een lang werkzaam leven een mooie magnolia gegeven aan een collega die met pensioen gaat. Fantastisch geholpen door Wim om dit te realiseren.
Se, hvad kunderne siger
Aangezien het verdienmodel van Trustpilot is om bedrijven een buitensporig contract af te laten sluiten om te mogen reageren op een review hierbij toch een reactie van ons op onderstaande review. U... Se mere
Wij zijn heel blij met de service van Ten Hoven. Van het advies over welke boom het beste in onze tuin past, tot het bestellen en het daadwerkelijke plaatsen afgelopen week. De uitleg per mail vooraf... Se mere
We doen al maanden ons uiterste best om hier 4 flinke leibomen te bestellen, omdat men die hier op voorraad zou hebben - in vele maten. Maar na maandenlang zeer moeizame communicatie krijgen wij, zond... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Onze bomen, grote heesters en haagplanten worden op duurzame manier gekweekt in onze eigen boomkwekerij. Naast het leveren van bomen kunnen wij ook het transport en het vakkundig aanplanten voor u verzorgen. Ook voor advies over soortkeuze en standplaats bent u van harte welkom. Kijkt u eens rond in de webshop of kom eens live bomen kijken op onze boomkwekerij!
Kontaktoplysninger
Zwolseweg 582, 7345 AP, Apeldoorn, Holland
- 055 - 522 53 22
- info@tenhoven-bomen.nl
- tenhoven-bomen.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Alles volgens afspraak afgehandeld…
Alles volgens afspraak afgehandeld keurig en correct echt een aanrader om te bestellen
Nog even afwachten hoe de boom…
Nog even afwachten hoe de boom aanslaat, maar een prima begin: mooie boom!
Mooie boom op tijd geleverd.
Afspraken zijn prima nagekomen
Een hele mooie hoogstam Nashipeer is…
Een hele mooie hoogstam Nashipeer is vlot en goed geleverd, de kluit zat stevig verpakt, alleen in de stam op een aantal plaatsen ingegroeide rubbers en draad van labels denk ik. Ook de bestelde vivimus, palen en band was prima in orde.
Verheug me erg op het uitlopen van de boom over een paar maanden!
Kwaliteitsbomen
Kwaliteitsbomen, Snelle reactie van de klantenservice en geweldige accurate trackingservice
Goede service en afspraak is afspraak...
We zijn door Jan Willem Ten Hoven goed geadviseerd met de keuze van onze bomen.
Het bestellen van de bomen ging heel makkelijk, met een link wordt je door het proces geleid tot aan de leveringsdatum.
Het bezorgen / transport is live te volgen zodat je nauwkeurig het tijdstip van levering kan zien.
Wij komen zeker terug!
Goed, wel beetje vroeg bezorgd...
Hoewel we nog niet weten of de bestelde boom het doet, is de bestelervaring goed te noemen. We waren wel het eerste bezorgadres, wat betekende dat ze tussen 6.00-8.00 uur 's morgens konden komen. Voor een particuliere klant vind ik dat wel wat vroeg.

Besvarelse fra Ten Hoven Bomen
Goede kwaliteit geleverd
Goede kwaliteit geleverd. Goede kwaliteit / prijs verhouding. De bestelling stond netjes klaar, toen ik het op de afgesproken datum kwam ophalen.
Honingboom bestelt maat 12-14
Honingboom bestelt maat 12-14. Boom werd op het aangegeven moment geleverd en ziet er erg goed uit voor een goede prijs. Vriendelijke bezorger. Als ik nog eens een boom moet hebben kijk ik eerst bij Ten Hoven.
Wij zijn zeer tevreden
Wij zijn zeer tevreden. Ten Hoven is heel benaderbaar bij vragen en communiceert helder over de levertijd. Ook tijdens de aanplant is er ruim tijd voor het stellen van vragen.
Gewoon Goed
Ik heb twee keer boompjes besteld bij jullie. Gewoon betrouwbaar en goed gecommuniceerd. Helemaal niets mis mee dus 5 sterren! grt
Læs mere om andre typer anmeldelser.