Ten Hoven Bomen Anmeldelser

TrustScore 3.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Als aandenken aan een lang werkzaam leven een mooie magnolia gegeven aan een collega die met pensioen gaat. Fantastisch geholpen door Wim om dit te realiseren.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Aangezien het verdienmodel van Trustpilot is om bedrijven een buitensporig contract af te laten sluiten om te mogen reageren op een review hierbij toch een reactie van ons op onderstaande review. U... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn heel blij met de service van Ten Hoven. Van het advies over welke boom het beste in onze tuin past, tot het bestellen en het daadwerkelijke plaatsen afgelopen week. De uitleg per mail vooraf... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

We doen al maanden ons uiterste best om hier 4 flinke leibomen te bestellen, omdat men die hier op voorraad zou hebben - in vele maten. Maar na maandenlang zeer moeizame communicatie krijgen wij, zond... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Havecenter

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Onze bomen, grote heesters en haagplanten worden op duurzame manier gekweekt in onze eigen boomkwekerij. Naast het leveren van bomen kunnen wij ook het transport en het vakkundig aanplanten voor u verzorgen. Ook voor advies over soortkeuze en standplaats bent u van harte welkom. Kijkt u eens rond in de webshop of kom eens live bomen kijken op onze boomkwekerij!

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

9 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Reactie na commentaar slaat werkelijk alles

Bestelling gedaan. Een dag voor levering mail dat enkele planten niet geleverd konden worden. Overige planten wel geleverd. Twee ervan veel kleiner dan besteld. Na navraag botte reactie dat dit toch echt de maat is. Zeer slecht. Hortensia’s met drie takjes die hooguit 20 cm zijn verkopen voor struiken van 60-80 cm hoog. Met als commentaar: ze worden na een jaar echt wel zo hoog.....yeah right. Zal ik dan nu maar vast betalen voor de waarde die de struik heeft over vijf jaar bij mij in de tuin?

Mijn reactie na de opmerking van Ten Hove: Fijn dat ze het hebben aangepast op de site, ik zit voorlopig met twee planten die ik nooit had besteld als ik wist dat ze zo klein waren. Kan er zelf voor zorgen dat de planten weer terug komen. Geen enkele moeite doen om de klant tevreden te houden, zelfs niet aanbieden deze planten voor de normale prijs van 30 cm te houden. Gaat mij niet om het feit dat het verkeerd gaat, maar de oplossing. Die is er in dit geval niet. Moet het maar nemen zoals het is en anders zelf terug brengen. Laatste keer dat ik hier besteld heb, en ik moet nog een heel oppervlak vullen.

15. marts 2021
Uopfordret anmeldelse
Ten Hoven Bomen-logo

Besvarelse fra Ten Hoven Bomen

Hartelijk dank voor uw bericht! Bij hortensia wisselt de maat door de seizoenen. Dit heeft te maken met groei en snoei . Zo worden ze in het najaar bijvoorbeeld weer gesnoeid voor de overwintering en ook zodanig zodat ze in het voorjaar weer mooi kunnen uitgroeien.

Leidend voor de prijs is de maat van de pot, welke correspondeert met de grootte en leeftijd van de plant. Dit hebben wij bij de meeste hortensias op onze site vermeld, bij dit soort was dit nog niet het geval, we hebben dit meteen aangepast. Helaas hebben we momenteel meer manco's door de enorme vraag naar tuinplanten wegens corona.

Prima site

Prima site, op de hoogte gehouden wanneer er geleverd ging worden. Kon nog wat bij bestellen en gewoon bij levering pinnen. En de bomen zagen er prima uit.

15. marts 2021

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring.
Willem ten Hoven heeft veel inspiratie, mooie ideeën, denkt mee, is betrokken en zeer gedreven. Zijn personeel zijn stuk voor stuk fijne mensen, bescheiden, verantwoordelijk en voorzichtig met de tuin en planten.

4. marts 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bomen besteld en betaald

Bomen besteld en betaald. Vervolgens winter . Uitgestelde levering , logisch natuurlijk. Vervolgens krijg ik later bericht dat het gewoon niet geleverd gaat worden en dat het geld terug gestort wordt . Duurt alleen 10 dagen.

Jammer !

3. marts 2021
Uopfordret anmeldelse
Ten Hoven Bomen-logo

Besvarelse fra Ten Hoven Bomen

Wat vervelend dat uw bestelling niet meer leverbaar was. Door de extreme drukte in de markt wegens de ophoping van orders tijdens de vorst in combinatie met de sluiting van de tuincentra door Covid ontvingen we pas last minute bericht van onze leverancier dat deze producten niet meer leverbaar waren. Hierdoor hebben wij u helaas niet eerder op de hoogte kunnen stellen. We hopen u de volgende keer beter van dienst te kunnen zijn!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Twee meerstammige krenteboompjes…

Twee meerstammige krenteboompjes besteld en geleverd conform afspraak. Vorm was mooi en kroon was goed beschermd ingepakt zodat de boompjes makkelijk door de voordeur naar de achtertuin konden worden gebracht (maat was 250cm en ging goed). Nu wachten op de lente en dat ze mooi gaan bloeien!

24. februar 2021

Læs mere om andre typer anmeldelser.