I TEMPO elsker vi padel. Vi er padel spillere, og vi startede denne rejse på grund af vores store passion for sporten. Vores ambition er at sprede kærlighed for padel ved at udstyre andre spillere med højtydende udstyr til overkommelige priser. Vi ønsker at opbygge et stærkt fællesskab af spillere og bidrage positivt til væksten af den smukke sport.
Sjællandsgade 42, 1 sal, 7100, Vejle, Danmark
- info@tempopadel.com
- tempopadel.com
Skulle nok ha brokket mig
Men fik en rigtig god service ..der var lidt ang min bestilling,men fik så opringning og derfra gik det super,og er meget tilfreds med mit nye bat..bliver en opgradering i det nye år
Hurtig og nemt
God service og hurtig levering
Vildt lækre produkter
Vildt lækre produkter!
Jeg har fået mig en tempo power bat, og jeg er helt vildt glad for det!
Super bat fra tempo
Lækkert T_201 Powerbat
Lækre bat, flot design, dejligt sweat-spot, dog et dyrt bat. Ligger i toppen af niveau-klasse

Besvarelse fra tempopadel.com
Super god service og et rigtig godt bat
Lækkert bat
Jeg har købt deres Powerbat. Virkelig lækker kvalitet, og super service og levering.
Super padelbat
Super lækkert bat og en god service ved…
Super lækkert bat og en god service ved køb.
Jeg spiller med Power, og har aldrig skudt flere ud af buret.🔥🎾
Derudover fedt, at man kunne købe det med ubegrænset antal netrullere…
10/10
Udover det vanvittig fede design, er kvaliteten på battet i top. Kæmpe anbefaling herfra.
Kundeservice i høj klasse.
Kæmpe anbefaling!
Super lækre bat i en fantastisk kvalitet og med eksklusivt design - og til en god pris! Kæmpe anbefaling herfra!
Hurtig levering og et super lækkert…
Hurtig levering og et super lækkert produkt. Kvalitet fra start til slut.
Gik fra Nox ML10 til Tempo CTRL - Kæmpe fornøjelse.