Høflig og imødekommende betjening. Lækre, økologiske råvarer. Derudover en fed cykelinspireret indretning. Fint prisniveau. Alt i alt en af de klart bedre oplevelser.
Arrogant flabet og alt andet end imødekommende betjening fra Anders d.d. håber ikke det er ejeren, selvom han jo også hedder Anders? ( denne havde mange tatoveringer ) Vi var alle tre mundlamm... Se mere
Min kone og jeg var gæster hos Onkel A. den 31. oktober 2025. Det var en helt igennem god oplevelse. Perfekt mad som var overdådigt anrettet, og så var betjeningen aldeles perfekt, og vi fik lejlig... Se mere
5/5!
Min kone og jeg var gæster hos Onkel A
Min kone og jeg var gæster hos Onkel A. den 31. oktober 2025.
Det var en helt igennem god oplevelse. Perfekt mad som var overdådigt anrettet, og så var betjeningen aldeles perfekt, og vi fik lejlighed til at udveksle erfaringer og holdninger omkring de fødevarer, som vi indtager.
Og betjeningen var både venlig og informativ.
Vi kommer gerne igen!
Mega lækker brunch og super betjening
Mega lækker brunch og super betjening - 5 stjerner er ikke nok.
Kørt forgæves øv øv
Vi har været på Restaurant før og spist Brunch super dejligt og super mad. Men idag var vi på deres hjemmeside og kunne se de havde åben men ak da vi kom der var der skilt på døren der var lukket øv øv Måske i skulle følge op på jeres side når i lukker så man ikke skal køre forgæves . Mvh Jens-Jørgen Andersen Padborg
Fantastisk oplevelse
5 stjerner er jo slet ikke nok!!
5 stjerner er jo slet ikke nok!!!
Uden sammenligning den bedste brunch!
Har været der flere gange, og hver gang er det helt fantastisk☺️
Hver gang top professionel
Hver gang top professionel, venlig betjening og super lækker mad👍
Var i Vejle den 31 juli 2024
Var i Vejle den 31 juli 2024. Min kone havde tidligere været på restauranten onkel A. Jeg må sige at det var en rigtig god oplevelse rigtig fint hurtig betjening og smørrebrødets kvalitet var absolut i Top smagte rigtig godt. Tak til personalet Mads, Karla og Hugo - dedikerede og dygtige unge mennesker.
Bedste hilsner Jørgen Vonsild Skjøde
Helt fantastisk betjening og frokost
Sødeste modtagelse og flot fortælling om muligheder for frokost.
Hurtig levering af de lækreste sandwich og drikkevarer. Opmærksom og virkelig serviceminded tjener. Så dejlig en oplevelse.
sjælden mødt så ubehøvlet optræden
Maden var god men sjældent er vi blevet mødt af mere ubehagelig og ubehøvlet type end ejer selv.
Utroligt at man kan opføre sig så groft og ubehageligt og så drive en restaurant. Vi måtte gå inden vi var færdige med maden på grund af Anders opførsel og en ting er sikkert. Det er sidste gang vi har sat vores ben det sted. Et godt råd ril alle: hold jer langt væk.
Stakkels personale der må arbejde under de vilkår. FY.
Arrogant flabet og alt andet end imødekommende betjening fra Anders
Vi var alle tre mundlamme, chokerede og rystede over hans ubehageligheder. Det væltede ud med ubegrundede verbale tæsk lige fra vi trådte ind ad døren.
Fortrød meget at have lagt penge dette sted.
Skal dog retfærdigvis siges at Bastian , en anden ung tjener var helt anderledes venlig. Men vi går desværre fra stedet med en meget mærkelig oplevelse.
Har aldrig i vores liv oplevet magen til dårlig opførsel.
Fantastisk mad/Dårlig betjening
Fantastisk mad, absolut forfærdelig/flabet og arrogant betjening af både ejer og tjener.
Det var min fødselsdag og jeg havde valgt Onkel A, fordi jeg før havde prøvet maden og syntes, at det var rigtig dejligt. Jeg var kørt fra Odense og min ene datter og kæreste kom fra Århus.
Min ene datter havde ringet og bedt om, at der blev sat et flag på bordet til sin mor. Det var der ikke, så hun spurgte igen, hvorpå tjeneren bare kom, meget irriteret, og nærmest smed små flag ud på bordet. Ikke lige, hvad man forventer på en særlig dag. Det ovennævnte var kun en ud af mange ting, som var under kritik.
Det var min fødselsdag og I fik mig og min familie til at føle, at vi absolut ikke var velkomne, men vores penge var gode nok.
Fantastisk service og lækker mad.
Fantastisk service og lækker mad. Glad og imødekommende tjener. Virkelig lækker mad. God oplevelse. Kommer helt sikkert igen.
Super lækker velsmagende og flot mad
Super lækker velsmagende og flot mad. Jeg fik en powersalat. Min mand fik det de kalder håndmadder, vil sige det er luksussmørrebrød.
Dejlig venlig betjening.
Kommer helt sikkert igen
Super lækker mad og frisk og dygtig…
Super lækker mad og frisk og dygtig betjening . Virkelig dejlig frokost. De bedste anbefalinger fra os
Vejles bedste • altid lækker mad •…
Vejles bedste • altid lækker mad • interessant personale med holdninger og personlighed • smil & grin • i en klasse for sig • en helhedsoplevelse jeg altid nyder
Altid frisk og lækker brunch
Altid frisk og lækker brunch. Vi er kommet på Onkel A gennem mange år og hver gang er det en fornøjelse. Kompromisløs kvalitet og gode fornyelser. Glæder mig til næste besøg.
Forstår ikke de dårlige anmeldelser!
Forstår ikke de dårlige anmeldelser!! Min veninde og jeg (et par damer i 60’erne) fik den lækreste brunch, serveret med frisklavet juice og rigtig god kaffe! Der var venlig, høflig betjening. Det var første, men ikke sidste gang, vi var der 😊
Meget ubehagelig betjening
God mad, men UALMINDELIG arrogant, nærmest hånende tjener. Har aldrig mødt så ubehagelig en mand, virkede fornærmet over spørgsmål og bare hele attituden!