Var nede og få lavet min Iphone 15. Mødte en fremragende mand der var glad og smilende, en super god service! Min "nye" telefon spiller og blev lavet hurtigt og effektivt. Vil helt klart anbefale Migu... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- Reparation af mobiltelefoner
- Genbrug og oplåsning af mobiltelefoner
- Mobiltelefonbutik
- Computerservicering
- Reparation af telefoner
Danmarks største reparatør af mobiltelefoner, tablets, computere og meget andet. Vi køber og sælger også refurbished telefoner!
Østerbrogade 140, 2100, København Ø, Danmark
- info@telerepair.dk
- telerepair.dk
Det tager typisk over 1 måned at svare
iPhone fik ny skærm let og hurtigt
Min iPhone havde været en tur i asfalten og skærmen var halvt sort derefter.
Jeg bookede en tid online i Roskilde. Det var super nemt, og jeg kom til præcis på det tidspunkt jeg havde booket. Medarbejderen kunne straks se at skærmen skulle skiftes. Det tog 45 min. Efterfølgende virkede ansigtsgenkendelsen ikke, men det blev også straks fikset. Og tlf virker perfekt. Dejligt nemt og hurtigt.
En meget hjælpsom medarbejder som tog…
En meget hjælpsom medarbejder som tog godt imod min telefon 📞 Jeg ventede i butikken imens udskiftning af batteri blev ordnet.
Jeg har besøgt butikken før, og gør det gerne igen når behovet er der.
Kan kun anbefale dem 👍🏼👍🏼👍🏼
Fik lige ordnet min telefon som ikke…
Fik lige ordnet min telefon som ikke kunne oplade. Hurtigt, og gratis, da det kun tog 5 min. Super god service. 1000 tak for det.
På Købmagergade🙂👍
Super service.
Har i dag fået den bedste service 🙏🙏
Blev mødt af super venlig eksp som løste mit telefon problem
Jeg kom ind med min telefon
Jeg kom ind med min telefon, som ikke kunne oplade. Den blev fikset lynhurtigt til en mere end fair pris. Super god betjening også! Kan meget anbefales
Lille fejl efter modtagelse af produkt men….
Super super service, en mindre fejl af uforklarlige årsager og de fiksede det bare, endda med et dyrere produkt end oprindeligt 🙏🏼
Kompetent og venlig betjening
To gange har jeg benyttet Telerepair i Lyngby og begge gange fået kompetent, hurtig og meget venlig betjening.
Walk in i butikken i Roskilde kl.16.40…
Walk in i butikken i Roskilde kl.16.40 - og blev betjent af Adrian. Super service og venlig og gik fra butikken kl 1700 med en ny skærm og fungerende front kamera. Meget imponeret over service niveau og elektronisk færdighed. Vil kraftigt anbefale👍
Hurtig og professionel betjæning
Hurtig og professionel betjæning. Mobilen virker perfekt igen
Fantastisk service og venlig betjening
Fantastisk service og venlig betjening. Min iPhone blev ordnet lynhurtigt - på stedet - og jeg fik en super venlig service. Kan varmt anbefale dette sted!
Christina
Virkelig god service!
Venlig betjening og meget billigt
Gratis rengøring
Verdens bedste kundeservice og ingen…
Verdens bedste kundeservice og ingen slinger i valsen. Kan varmt anbefale telerepair!