Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- Reparation af mobiltelefoner
- Genbrug og oplåsning af mobiltelefoner
- Mobiltelefonbutik
- Computerservicering
- Reparation af telefoner
Danmarks største reparatør af mobiltelefoner, tablets, computere og meget andet. Vi køber og sælger også refurbished telefoner!
Østerbrogade 140, 2100, København Ø, Danmark
- info@telerepair.dk
- telerepair.dk
Det tager typisk over 1 måned at svare
Fantastisk service!
Super god og hurtig service for ok…
Super god og hurtig service for ok penge.
5 Stjernet service
Var nede og få lavet min Iphone 15. Mødte en fremragende mand der var glad og smilende, en super god service! Min "nye" telefon spiller og blev lavet hurtigt og effektivt. Vil helt klart anbefale Miguel og hans butik på Fiolstræde til alle der vil have en god oplevelse og få lavet sin telefon eller andet.
Helt sikkert 5 stjerner.
Helt sikkert 5 stjerner.
Fra start til slut, har det bare været en fantastisk dejlig oplevelse, venlighed og service helt i top.
Tusind tak.
Der er altid rigtig god service i…
Der er altid rigtig god service i Telerepair på Fiolstræde. Meget venligt og professionelt personale og hurtig reparationer. Kan klart anbefale butikken!
Telefon køb
Man kan altid regne med god service på Fiolstræde! Jeg har købt mine seneste to iPhones der og det vil jeg forsætte med i fremtiden☺️
Meget venlig og hurtig betjening
Meget venlig og hurtig betjening , som løste det problem jeg havde med min iPhone
Venlig og kompetent
Venlig medarbejder, som forklarede godt hvilken batteri giver mening for mig at skifte til. Hurtig service, kompetent.
Super god service og mega sød betjening
Super god behandling
Super god behandling.
Fik ordnet ny skærm på iPhone på under 20 min af Hamid. Kan godt anbefales 👍
Fra uprofessionelt til professionel service
EDIT:
Efter en uheldig oplevelse hos Telerepair Hørsholm (læs oprindelig anmeldelse nedenfor) blev jeg kontaktet af forretningens ejer, med henblik på udredning. Arthur tog min beretning omkring forløbet og oplevelse meget seriøst og udviste stor fokus på at udbedre min ærgerlige oplevelse og yde ekstra service. Jeg fik mine penge retur, en undskyldning for oplevelsen og blev tilbudt en nyere brugt telefon, end den jeg indleverede til reparation. Dette takkede jeg ja til.
Arthurs håndtering af min oplevelse, samt den ærlige og meget serviceorienterede tilgang hertil, ligger til grund for min reviderede anmeldelse.
Jeg besøger gerne Telerepair igen.
_________________
Oprindelig anmeldelse: (1 stjerne)
Det var engang et reparationssted jeg havde stor tillid til, men ikke længere.
Jeg havde brug for en ny skærm til min ældre iPhone. Det tog over en time og den nye skærm var meget dårligt monteret. Skærmen sad ikke ordenligt i, var fra billigeste hylde og ikke engang skruerne i bunden var skruet lige i. Ved overlevering påstår den ansatte at det er pga skader på rammen af telefonen at skærmen ikke kunne sidde korrekt i. Sikke noget vås.
Hjem knappen virkede heller ikke og den ansatte forsøgte at påstå at den gjorde. Først efter jeg insisterede tog han den retur for at fikse det. Det viste sig at han havde monteret modtager til hjemknappen omvendt. Dertil var skærmen var af så billig en kvalitet at alt blev grynet og forvrænget i farverne. Den sad heller ikke ordentligt til i kanterne. Den ansatte påstod det var en god kvalitet, men efter at have besøgt en ordentlig elektronik reparatør ved jeg med sikkerhed at dette var ren opspind.
En sur og ærgerlig udgift, når man går derfra med et produkt man er nødsaget til at få repareret andet sted efterfølgende.
God service og hurtig bestilling af…
God service og hurtig bestilling af materielle der ikke var på lager. Samt fair pris.
Fantastisk service!
Jeg var forleden nede i butikken for at få skiftet panserglas, men endte med også at købe et cover til både mig og min kæreste, fordi servicen var så god
Rigtig god service
Rigtig god service!
Min skærm var gået i tusind stykker og det var en meget gammel model. De fik skaffet det rette glas og skiftet skærmen, til en god pris.
Overholdte estimerede tidsplan
Fik renset mit ladestik gratis
Fik renset mit ladestik gratis.
Det gik hurtigt og servicen var i top
Supergod service
Supergod service! Fixet venligt og telefonen er tilbage i topform. Klart 5 stjerner!
Super effektiv og hurtigt service.
Super effektiv og hurtigt service.
Super hurtig og god service af Hamed:)
God service, han løste mit problem uden beregning!
Her kan man trykt efterlade sine ting!