Stor tilfredshed
Jeg har haft abonnement hos Telebonus i flere år og altid været tilfreds med servicen.
Telebonus er en teleløsning etableret sammen med Forbrugsforeningen, som et prismæssigt attraktivt tilbud til medlemmer af Forbrugsforeningen.
En gave der bliver ved med at give!
Jeg vandt et helt års abonnement til hele familie i forbrugsforeningens julekalender. Det er selvfølgelig dejligt. Men først blev jeg ikke kontaktet som lovet, og så tog det yderligere nogle kontakter før abonnementet 4 måneder senere blev oprettet. Så skulle alt jo være godt. Men deres system var ikke gearet til at give et gratis abonnement som gave, og de bliver ved med at opkræve, selvom de hver gang siger at der er styr på det. Derfor er jeg nu 8 måneder inden i abonnementsperioden i gang med min tredje runde af dialog med Telebonus for at få mine penge tilbage, som de bliver ved med fejlagtigt at opkræve.
Alt har bare fungeret perfekt, og gør det stadig efter flere måneder- Derfor de fem stjerner.
Skiftede til telebonus, da jeg fik en mail, fordi jeg er medlem af Forbrugsforeningen. Jeg valgte at tegne et abonnement, og gav dem tilladelse til at opsige mit nuværende abonnement hos cbb. Jeg gik ud fra, at telebonus havde styr på at abonnementet blev opsagt, så det passe med ikrafttræde af det nye abonnement, men her tog jeg fejl. Mit tidligere selskab havde åbenbart en opsigelse på løbende måned plus,30 dage. Dette ved man godt hos telebonus, men de hævder, at da jeg har tegnet abonnementet via deres hjemmeside går det automatisk, og så skulle jeg selv have været opmærksom på det. Resultatet er, at jeg nu har betalt dobbelt abonnement for februar, og telebonus mener helt klart, at det er mit problem. Jeg skulle have vidst, at jeg skulle gøre det telefonisk, da jeg så ville fået gjort det på den rigtige måde, og de afviser helt, at de i det mindste burde gøre opmærksom på problemet på deres hjemmeside og formularen man udfylder. De mener, at det selskab jeg har haft ikke burde have denne opsigelsfrist? Hvad jeg så skal bruge det til!
Useriøs virksomhed, der annoncerer priser, som de ikke vil sælge til. Absolut ingen hjælp hos medarbejdere, der blot beklager.
Stol ikke på deres markedsføring
Hold jer væk.
Jeg have opsagt abonnementet og lige pludselig blev mit net forbrug forhøjet. Den taksere GB data selvom du er på Wifi. Når man så ringer til kundeservices er de lige glade, de mener ikke at det er deres system den er gal med. MEN det er det, jeg ved godt hvornår min telefon er på Wifi og hvornår den er på G4 nettet. Det står ligesom på telefon.
Hold jer væk eller vær klar på, at det bliver et dyrt bekendtskab.
Deres kundeservice er venlig og lynhurtig. Lidt skrabet med services og selvbetjening.
Jeg fik en sms den 31 kl 23.59 om jeg nu havde brugt alt mit data i pakken. Jeg blev tilbudt at købe mere. Altså 1 min før min nye portion starter?! I øvrigt havde min telefon haft Wifi i ca. 4 timer.
D. 1/8 står der stadig jeg har 0,23 GB data tilbage. Jeg er blevet faktureret et par kroner, men dét forbrug fremgår stadig ingen steder.
De har ændret bonussats fra 15 til 10 % den 24/7 fra 1/9. Det fremgår stadig stort og flot d. 1/8 at de giver 15 %. Man skal finde en nyhed der står nederst på siden, for at finde denne information. Det er i mine øjne ikke god skik.
Jeg var ellers lige så glad for dem, men den glæde er forsvundet.
Edit: Jeg har 4 dage en ny måned tilbage hos dem, da jeg flytter selskab. De er venlige at lave en "service ændring". Det betyder at mine data ryger ned til maks. 64 KB/s!. Det kan jeg ikke se nogen steder i deres betingelser. Jeg betaler det samme.
Ovenstående sker uden at informerer undertegnet.
Har aldrig haft problemer gennem de 4 år, jeg har brugt dem. Du skal bare læse det med småt og vide, hvilke behov du har. Går du efter det billigste abonnement, er det ikke et selskab for dig.
Undgå alt kontakt med dette firma, det er en dyr fornøjelse med urimelige overpriser.
Super kundeservice, som gjorde sit yderste for at hjælpe mig med at få det rigtige abonnement som passer til mit forbrug.
Da jeg har en Samsung Smartphone, fik jeg et abonnement med 1 GB data inkluderet, da jeg normalt er på Wifi, så det er kun til brug når jeg ikke er hjemme.
Og så optjener jeg 15% Bonus. :-)
Kan varmt anbefales.
Deres anbefalede abonnement resulterer i daglige SMS på at ens GB grænse er i fare - så jeg antager prisen bliver dyrere. Efter bare en uge, har jeg nu bedt om at få mit abonnnement rykket til anden leverandør med meget bedre løsning.
Har købt et abonnement på kr 49 og forventede, at det var det jeg skulle betale. Men så fik jeg en regning på kr 419 for 1 måneds forbrug!, for man skal også betale for GPRS - dette kan man ikke se på hjemmesiden. Det fremgår ikke under abonnementsbeskrivelsen. Så min pris for at have skiftet til Telebonus blev 8 x dyrere end forventet og dobbelt så dyrt, som det abonnement, jeg havde før.
Det er MEGET svært at gennemskue, hvad man får for prisen og hvad man skal betale for.