De Tefal stoomgenerator Express Power SV8110 is geweldig. Simpelweg in gebruik nemen en dan strijken maar! Fluisterstil met een prachtig resultaat. Werkt op leidingwater en ontkalken is een fluit... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Eind februari een nieuwe snack collection aangeschaft omdat de oude na minstens 5 jaar dagelijks gebruik aan vernieuwing toe was en het nieuwe gekleurde model ook mooi in de keuken paste. Na 3 weken... Se mere
Ik had een HEMA gourmetstel waarbij de pannetjes totaal niet warm werden en het gourmetten geen leuke bezigheid meer was omdat iedereen zo lang moest wachten. Nu op de gok bij Mediamarkt een Tefal... Se mere
Begin Januari een Tefal easy fry xl gekocht ter vervanging van onze airfryer xl uit Eindhoven die na 1,5 jaar vervangen moest worden. Wat een fijn apparaat deze easy fry, mooi design, ruim, metv en ra... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Tefal biedt de beste technologie met innovatieve oplossingen om eten en drinken te bereiden, voor thuiscomfort, schoonmaken, strijken en schoonheid. Van de eerste antiaanbakpan op de markt tot een compleet assortiment kleine huishoudelijke apparaten: Tefal blijft innoveren om het dagelijks leven in elk huishouden gemakkelijker te maken.
Kontaktoplysninger
Holland
- tefal.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Airfryer besteld met cashback
Airfryer besteld met cashback. Na aankoop binnen 3 weken me cashback ontvangen en de airfryer doet het geweldig en was snel bezorgd.
Ik adviseer mensen om GEEN TEFAL…
Ik adviseer mensen om GEEN TEFAL producten aan te schaffen om het volgende:
Strijkijzer FV9E50 aangeschaft op 22 Juli 2025 (vanwege goede reviews?) en functioneert na slechts 2 maanden niet meer!! Omdat de 'geld terug' periode slechts 30 dagen is was mijn enige optie het apparaat retour doen naar hun service centre waar het ruim 14 dagen is weest.
In de tussentijd was ik genoodzaakt om een nieuwe strijkijzer te kopen omdat het volgens TEFAL klantenservice afdeling een tijdje zou duren voordat ik wat zou horen van de reparatie afdeling. UIteindelijk hebben ze een nieuwe zool geplaatst maar nadat ik gisteren het pas gerepareerde strijkijzer voor nauwelijks 20 min weer in gebruik had vertoonde het apparaat weer dezelfde kuren, nl niet super warm worden, water stroomt eruit, zilverkleurige knop op bedieningspaneel blijft vastzitten en de verschillende standen op bedieningspaneel veranderen uit zichzelf.
Gisteren heb ik gelijk weer via email contact opgenomen met de klantenservice en de situatie weer in den treure uitgelegd! Hun reactie was dat ik dat @#$%$# apparaat nogmaals kan opsturen voor reparatie waar ik uiteraard NIET mee akkoord ga!!!!
Nu moet ik WEER tijd vrijmaken en moeite doen om het apparaat terug te sturen naar reparatie terwijl je van een groot concern als TEFAL mag verwachten dat ze betere service aanbieden en zonder morren een nieuw apparaat aanbieden OF gewoon mijn geld terug!!
Waarschijnlijk is het een 2e hands (iemand anders had het misschien al een keer besteld/geleverd gekregen, in gebruik gehad en wat voor reden teruggestuurd) apparaat welke ik op de TEFAL site hebt besteld omdat ik dacht dat ik in ieder geval goed gedekt zou zijn mocht er wat gebeuren met mijn product maar ik bedenk me wel een 2e keer voordat iets van TEFAL bestel ongeacht rechtstreeks of via een distributeur.
Voor een groot concern als TEFAL is dit wel HEEL TRIEST & TELEURSTELLEND!!!!!
NOOIT MEER!!!!!!
Ik geef ze 1 ster wat teveel is en omdat ik geen 0 sterren kan selecteren.
Een geweldige grill en baktechniek
Een geweldige grill en baktechniek. De biefstuk, alledrie willen we een andere gaarheid, was heerlijk en door de makkelijke digitale assistent op de juiste gaarheid voor ons allemaal. Ideaal vind ik dat de grillplaten zo breed zijn. De hamburgers die we maakten toen de kleinkinderen er waren, konden er met veel tegelijk op. Dus iedereen kon tegelijk eten. Super! Echt super. Snel de andere functies uitproberen.
Prachtige kwaliteit en zeker een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit.
Love this
Love this! Yes, it's a differently shaped air fryer, but able to fit a whole pizza and cook in one go is pretty amazing! Would definitely recommend this to others. No downsides yet, but I do see this airfryer to be slightly stronger than other ones I've had in the past.
Snel
Snel , goed verpakt duidelijke instructie en Top pannen.
Geweldig apparaat
Heldere, overzichtelijk site van Tefal. Mooie en handige producten! Airfryer besteld en snel ontvangen. Geweldig apparaat, voldoet aan alle verwachtingen!
Prima webshop
Prima webshop. Erg blij met de aankoop van de Tefal OptiGrill 4in1 XL GC784D. Mooie robuuste apparaat en de sensor werkt boven verwachting goed. Erg lekkere tosti's
Oleoclean Pro 3,5L FR8040 friteuse
Een Oleoclean Pro 3,5L FR8040 friteuse bij Tefal.nl aangekocht. De frituurpan is van degelijke kwaliteit, voelt stevig en stabiel eruit. Ben blij met deze aankoop. En dat je een tijdens de actie een gratis borrelpakket er bij kan krijgen ter waarde van €40,00. En ook nog 2 jaar garantie op het product. De bestelling/ levering door Tefal.nl was helemaal top.
Wij hebben een mooie pan gekocht bij Carrefour in Waterloo. Toen we thuis kwamen bleek de pan binnenin flink beschadigd. Wij hebben een klacht ingediend bij Tefal, omdat het ging om een fabricage fout. Tefal bood ons uiteindelijk een mooi alternatief aan. Dat noemen wij nu service!
Fijne website
Fijne website, gebruiksvriendelijk, goede producten en snel geleverd!
Strijkijzer
Fijn strijkijzer. Ligt goed in de hand. Zou iets meer stoomkracht mogen hebben.
Supersnelle en nette levering van een geweldig Krups espresso apparaat!
Goede informatie op website over gebruiksfuncties van de aangeboden koffiemachines. De door mij gekozen Krups espressomachine Sensation milk M50 voldoet volledig aan mijn verwachtingen! Daarbij komt dat de levering erg snel was.
Stoomgenerator tefal pro max
Stoomgenerator tefal pro max. GV9550 perfect om mee te strijken. Zeer zacht ligt van gewicht. Zonder moeite strijken alsof je aan het vouwen bent 😃
Tefal stoom generator sv8110
Na 13 jaar begaf mijn oude Tefal stoom generator het.
Opzoek naar een nieuwe, keuze genoeg! Eerst had ik een goedkoper/eenvoudiger model maar die moest retour want bij het uitpakken voelde ik al dat de strijk bout erg zwaar was. Toen gegaan voor deze en met plezier uit gepakt werkt krachtig en is goed wendbaar, duurt wel even voor hij warm is (2 min) maar prima te doen ook de functie dat hij vanzelf uit gaat vind ik erg fijn en veilig idee! Het ontkalken is ook super eenvoudig. Je haalt een onderdeeltje uit de bout even uitspoelen en het is geregeld. Dik tevreden!
Nieuw stoomstrijkijzer Tefal SV8151 in…
Nieuw stoomstrijkijzer Tefal SV8151 in gebruik genomen!! Strijken is wel een feestje zo! Is snel opgewarmd en glijdt vlot over de stof. Lampje uitgezet want dat vind ik te fel en dus niet prettig.
Ook erg fijn dat hij vanzelf uitgaat als hij een tijdje stil staat, dus nooit meer het strijkijzer vergeten uit te zetten ;-)
I ordered a pan set from Tefal on 27 of…
I ordered a pan set from Tefal on 27 of September and after 3 days I received an email that I refused to get the package from the delivery company which wqs not correct cause my delivery option was the parcel lockers so how I could even refuse my package?
After my first follow up they told me it was the delivery company’s mistake and I have to wait until they receive the package that has been returned.And they said they will not process my refund or send a new package to me although It was not my fault.
Today is 7th of October and after 10 days of following up everyday they replied my email that they will process my refund as soon as they can and after that it takes 10 to 14 working days to receive my money.
And again today I received an invoice of that order again and in the auto email said that they sent me a package.
This company is just so confusing. Very bad customer service and they blame you for what you didn’t even do and they talk to you like you are owing them.I still didn’t receive my 200€ and If I will not receive it I will definitely take legal actions.
Dure aankoop maar wel tevreden tot nu…
Dure aankoop maar wel tevreden tot nu toe. Mis alleen een indicatie als het water op is/raakt.
Tevreden over de levering
Fijne pannen
Snelle levering.. pannen zijn geweldig in gebruik. Ook met de afneembare handvatten.Makkelijk schoonmaken. Ideale maten..Kortom blij mee
Læs mere om andre typer anmeldelser.