De Tefal stoomgenerator Express Power SV8110 is geweldig. Simpelweg in gebruik nemen en dan strijken maar! Fluisterstil met een prachtig resultaat. Werkt op leidingwater en ontkalken is een fluit... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Eind februari een nieuwe snack collection aangeschaft omdat de oude na minstens 5 jaar dagelijks gebruik aan vernieuwing toe was en het nieuwe gekleurde model ook mooi in de keuken paste. Na 3 weken... Se mere
Ik had een HEMA gourmetstel waarbij de pannetjes totaal niet warm werden en het gourmetten geen leuke bezigheid meer was omdat iedereen zo lang moest wachten. Nu op de gok bij Mediamarkt een Tefal... Se mere
Begin Januari een Tefal easy fry xl gekocht ter vervanging van onze airfryer xl uit Eindhoven die na 1,5 jaar vervangen moest worden. Wat een fijn apparaat deze easy fry, mooi design, ruim, metv en ra... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Tefal biedt de beste technologie met innovatieve oplossingen om eten en drinken te bereiden, voor thuiscomfort, schoonmaken, strijken en schoonheid. Van de eerste antiaanbakpan op de markt tot een compleet assortiment kleine huishoudelijke apparaten: Tefal blijft innoveren om het dagelijks leven in elk huishouden gemakkelijker te maken.
Kontaktoplysninger
Holland
- tefal.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Heb 2 december product besteld zou…
Heb 2 december product besteld zou binnen een a twee dagen binnen zijn . Moesten het 5 decembef hebben als kado . Het is nu 8 december zou vandaag komen met DHL ook niet dus . Want ze zouden ons niet thuis hebben aangetroffen . Heel de dag iemand thuis geweest . Ze zeggen om 17.15 niemand aangetroffen komen nog terug . 5 minuten later hebben ze ons weer niet aangetroffen moet het nu 9 december zelf op gaan halen . Zowel van Tefal als DHL waardeloos !!
Deze pan heb ik al jaren
Deze pan heb ik al jaren, Nu een nieuwe gekocht omdat hij stuk was. Hij werkt echt perfect. Lekker schoon te houden
Zeer slecht
Zeer slecht. Airfreyer gekocht via de website. Maar hij doet het niet, sommige patat is niet gaar en slap, sommige te hard. Andere airfreyer hapjes moeten er meer dan 30 min in voordat het klaar is
Ik mag hem opsturen voor reparatie, een nieuw apparaat wordt niet geleverd.
Retour kosten worden niet vergoed
Geen goede service vanuit de klantenservice!!!!!
Koop hier geen airfreyer oid!
EasyFry Surface XL alleskunner
Zeer tevreden over de Easy fry airfryer. Ik gebruik ’m zo’n 2 à 3 keer per week voor van alles: diepvriespizza, frietjes, snacks, maar ook voor afbakbroodjes. Het kijkvenster is handig. Het geluid is een stuk prettiger dan mijn vorige airfryer van een ander merk en hij is makkelijk schoon te maken. Aanrader!
een super grill gekocht
een super grill gekocht voor een leuke prijs en een cash back actie.
Super tevreden
Het spijt me zeer
Het spijt me zeer, maar ik heb 2 steelpannen cadeau gekregen 3 maanden geleden. Mijn neef is chef-kok en heeft ze gereed gemaakt voor koken zoals (niet heel goed omschreven wordt ik de handleiding). Maar beide pannen bakken alles aan. Ik moet beide pannen minimaal een dag laten weken voordat ik ze kan schoonmaken. Aardappelkrieltjes veranderen bijna in pap in deze pannen. Extreem ontevreden. Maar goed. Wij zullen het wel weer verkeerd gedaan hebben.
En oh natuurlijk. De website schakelt het bericht weer niet door. Hij blijft "loopen" in mij verifiëren als mens. God jongens...het is allemaal zo vermoeiend dit. Kunnen dingen tegenwoordig nog wel gewoon werken?? Naja dan maar via Trustpilot.
Klacht medewerker klantenservice
Al weken probeer ik in contact te komen met de manager van de afdeling klantenservice om een klacht in te dienen over een "medewerker" maar krijg enkel en alleen automatisch gegenereerde mailtjes terug
Heel tevreden met alles.
Supersnelle verzending van mijn…
Supersnelle verzending van mijn strijkijzer: Express Power SV8110 stoomgenerator
Het is een heel fijn strijkijzer die over elke stof vliegt. Het fijne is dat je niet meer in kleding hoeft te kijken op welke temperatuur je die moet strijken. De afneembare watertank is ook een dikke plus. Wat ik het enige nadeel vind tot nu toe is de kabel die van het strijkijzer naar de basis loopt, die is stug waardoor kleding soms weer opstroopt. Ik doe de kabel over mijn pols en ga dan strijken om dit zoveel mogelijk te voorkomen.
Uitstekende ervaring met Tefal…
Uitstekende ervaring met Tefal Klantenservice. Stoomstrijkijzer werkte niet meer naar behoren. Net binnen de 2 jaars termijn dit aangegeven. Keurig gerepareerd terug gekregen. Fijn dat ik weer langer met mijn strijkijzer kan doen! Volgende ook weer van Tefal. Bedankt!
Tefal heeft slechte Black Friday deals en verder niet bereikbaar
Tefal verzend mails aan potentiële klanten met slechts één doel het e-mail adres te verkrijgen. Contact met de klantenservice is onmogelijk. Het contact formulier onvindbaar. De acties peanuts in vergelijking met andere aanbieders.
Pannenset Nordica is een miskoop
Pannenset Nordica kado gekregen maar na een paar keer gebruiken is het metaal verkleurd ...ook aan de onderkant al heel veel krassen...
Doet wat hij doen moet…
Snel heet ziet er goed uit en bakt heel super
Fijne airfryer
Gemakkelijke bediening, eenvoudig schoon te maken en heerlijk knapperige frietjes.
Drama als je iets onder garantie wil claimen
Foto's opgestuurd van een kapotte pan na 7 maanden. Uit garantie werd een nieuwe pan aangeboden die opgestuurd zou worden. Na 8 weken en diverse mails nog niets ontvangen. Gebeld, we moesten zelf de pan maar bestellen via de website en dan werd het aankoopbedrag teruggestort. Gedaan maar draaiden zelf voor de verzendkosten op. Weer gebeld en gemaild. Bevestiging gekregen dat dit binnen 10 dagen ook geregeld zou zijn. Mooi niet. Weer gemaild. Moesten nog maar een weekje wachten en anders weer aan de bel trekken. Nog nooit zo'n klantenservice ervaring gehad bij een bedrijf. Daar kan intern nog wel een grote verbeterslag gemaakt worden.
Prima duidelijk website
Prima duidelijk website, fijne mixer, ik gebruikt tot nu toe om granen melk te maken. Machine werkt goed. Alleen de schoonmaak functie kan iets beter en misschien het leuk om ook een receptboekje erbij te doen.
Ruime keuze, degelijke produkten tegen redelijke prijzen en goede kwaliteit
Ruime keuze, degelijke produkten tegen redelijke prijzen en goede kwaliteit
Snelle en correcte afhandeling klacht
Een half jaar geleden kocht ik een hapjespan waarvan de antiaanbaklaag nu al begint los te laten op verschillende plekken. Heb er foto's van gemaakt en op basis van deze foto's beoordeelt Tefal een productiefout. Zij sturen mij per ommegaande een nieuwe pan toe. Op dinsdag gemaild en op donderdag al antwoord. Super service van Tefal!
Duidelijke website met veel informatie
Duidelijke website met veel informatie. Mooie machines en fijn dat je ze makkelijk kunt vergelijken. Goede acties waardoor prijs-kwaliteit heel interessant en goed is. Ik heb een luxe rvs stomer en een OptiGrill 4-1 gekocht. Beide superhandig in gebruik. Ook goede klantenservice.
Alles ging goed en snel
Alles ging goed en snel
Geen enkel issue gehad en verzenden ging snel.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.