Goede service, snelle levering. Product voldoet aan alle verwachtingen, zoals in advertentie is omschreven! Kwaliteit voor een goede prijs. Voor mij reden genoeg om hier binnenkort weer wat te kopen,... Se mere
Toetsenbord gekocht via Technicks. Goed verpakt, scherpe prijs, snelle verzending! Toetsenbord bleek helaas niet helemaal in orde te zijn. Het werd snel opgelost door het aankoopbedrag teruggestort... Se mere
Het is altijd fijn als zaken goed geregeld en betrouwbaar zijn. Bij Technicks werd onze bestelling netjes op tijd bezorgd en klopte alles.
Kreeg een defect artikel (konden ze niets aan doen) binnen een uur reactie en volgende dag nieuw artikel geleverd. Prima service
TechNicks is gespecialiseerd op het gebied van Tech en gadgets. Die jouw in het dagelijks leven kunnen helpen. Je kunt deze gadgets voor jouw smartphone gebruiken of voor binnen- en buitenhuis. Ook zijn wij trotse partner van Bol.com, Amazon, eBay & Marktplaats.
Vennestraat 12, 2161LE, Lisse, Holland
- Admin@technicks.nl
- technicks.nl
Artikel is zonder vertraging aangekomen.
Goede prijs en snel verzonden
Goede service
Kwaliteit voor een goede prijs. Voor mij reden genoeg om hier binnenkort weer wat te kopen, voor zover ik het nergens anders vinden kan.
Het is altijd fijn als zaken goed verlopen
Op zich goed verzonden en ondanks dat…
Op zich goed verzonden en ondanks dat de kaartschudder in stevige doos zat zat er een barst in plexiglas cover. Heb het niet terug gestuurd omdat dat me te veel gedoe is. Hij werkt waarschijnlijk ook wel, maar toch jammer. Je koopt een gadget voor fun, nu is eerste reactie… hé er zit een barst in.
Super snel afgehandeld.
Snel
Snel, en duidelijke verzending gegevens.
Ga zo door, en deze klant besteld vaker bij jullie.
groetjes van Appie.
Heel direct via WhatsApp bereikbaar.
Exact op maat gemaakt en snel geleverd.
Prima service
Toetsenbord gekocht via Technicks.
Toetsenbord gekocht via Technicks.
Goed verpakt, scherpe prijs, snelle verzending!
Toetsenbord bleek helaas niet helemaal in orde te zijn.
Het werd snel opgelost door het aankoopbedrag teruggestort te krijgen. Top service!
snelle levering van prima apparaat om verpakking te sealen
snelle levering van prima apparaat om verpakking te sealen.
Mooi product, goed prijsje, snelle levering