Teamsportiaonline Anmeldelser 12

1,9

1,9

Under middel

Köpte ett par HOOKA från Team sportia…

Köpte ett par HOOKA från Team sportia Lysekil i september förra året. Skorna är välanvända, och förra veckan upptäckte jag ett hål i tyget vid sulan. Butiken ville inte ta tillbaka dem. Fick väldigt dåligt bemötande av personalen. KÖP ALDRIG NÅT FRÅN TEAM SPORTIA. De är oseriösa och tar inte sitt ansvar när man vill reklamera

3. oktober 2025

22 Maj köpte jag två par inlines som…

22 Maj köpte jag två par inlines som jag ångrade samma dag,var I kontakt med en tjej på butiken på Kongahälla CENTER,hon talade om att jag bara kunde strunta i att hämta ut dem,vilket jag också gjorde.Nu 3 veckor senare har fortfarande ingen återbetalning skett,riktigt dåligt!

22. maj 2023

Sport99 publicerar inte negativa…

Sport99 publicerar inte negativa recensioner om deras produkter. Min recension om att Lindberg Frost Mitten Handske inte är för skidåkning och färgar av sig något fruktansvärt när de blir blöta publicerar de inte. Jag tycker det är saklig bra information att få innan man köper ett par vantar. Dessutom ville de inte låta mig reklamera dessa vantar.

2. november 2022

Beställde och betalade för en jacka

Beställde och betalade för en jacka, men lagret var inte uppdaterat, så de hade en jackan jag hade beställt.
De smede mig om det och undrade om jag ville ha den i en annan färg.
Det ville jag inte men jag fick inte retur mina pengar på en gång.
Det är ju företagets fel, att de inte har uppdaterat lagret.

25. november 2021

Team Sportia - Eskilstuna-> ett självklart val för min familj

Personalen ger alltid en service som jag upplever som personlig, den känns uppriktig och med ett engagemang.

Fick tillbaka grabbens MTB efter en service, fick en bra förklaring till varför problemet hade uppstått och vad vad som var gjort för att åtgärda felet. Väljer alltid Team Sportias butik i Eskilstuna framför de traditionella cykelbutikerna.

Oavsett vad jag har köpt eller hur kräsen jag har varit gör personalen ett mycket bra jobb för att hjälpa mig.

Har köpt fotbollskläder till min grabb, allt enligt hans klubbs profil när det gäller kläder. Trots en rörig förälder med tillhörande son fick säljaren ordning på beställningen och den var färdig efter endast en vecka, mycket bra i dessa corona tider.

För mig är det positivt att det finns en sportbutik som har det där extra som gör att jag jag får en service som ligger på en hög nivå!

3. april 2020

Jag köpte en cykel från Team Sportia …

Jag köpte en cykel från Team Sportia online för ett par månader sedan. Allt funkade perfekt med detta bolag, varan levererades 2 dagar efter beställning som överenskommet. De har också kunnig personal som senare kunnat svara bra på frågor om produkten.

17. august 2017

Tusen tack

Jag är kund hos Team Sportia och köpte i deras webbutik ett par trailskor som tyvärr ej passade. Fick då utan problem byta till en annan modell till kampanjpris trots att kampanjen upphört när jag sedan fick varan och ville byta. Jag vill verkligen tacka Elias på webbutiken för din snabba hjälp och tillmötesgående per telefon. Fick även väldigt snabbt mailsvar. 100% service. Mycket nöjd kund!

15. februar 2017

Er dette din virksomhed?