Qualité et rapidité, rien d'autre à dire. Le seul petit bémol, c'est le créateur de design en ligne, j'ai du recommencer mon design plusieurs fois car je n'ai pas pu ajouter un nouveau produit, et i... Se mere
Handige tool om de t-shirt te designen. Zeer vlot, alles werkt goed en degelijk. Levering volgens plan/belofte. Mooie 4 sterren, geen 5 sterren omdat de prijs vooraleer de tekst erop stond ietwat mis... Se mere
Je suis déçu par la différence de contraste entre la visualisation sur écran et la réalité. Je sais que ça ne peut pas correspondre à 100% mais le t-shirt est beaucoup plus fluo que sur l'écran, et du... Se mere
Mooie T-shirt van goede kwaliteit, bedrukking precies zoals ik het wou, echt super leuk, dankjewel.
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
TeamShirts zorgt ervoor dat verschillende groepen snel en eenvoudig kleding kunnen vormgeven, zodat jullie het teamgevoel aan de buitenwereld kunnen laten zien en jullie de gemeenschappelijke ervaringen een gezicht geven. Sinds het voorjaar van 2014 ontwikkelen wij als een aparte divisie van Spreadshirt-Gruppe een online-aanbod dat het de verantwoordelijken zo gemakkelijk mogelijk wil maken om originele, uniforme kleding voor het team te ontwerpen - of het nu sportief, zakelijk of voor privé is.
- Aantrekkelijke kortingen
- Meer kopen, meer besparen. Ontvang tot wel 60% korting, afhankelijk van de inhoud van jouw winkelwagen.
- Gratis verzending
- Je profiteert van gratis standaardlevering. Express is ook sneller.
- 30 dagen retour
- Komen de producten niet overeen met jouw ideeën, nemen wij ze terug - voor 30 dagen.
Gießerstraße 27, 04229, Leipzig, Tyskland
- +32 28087264
- info@teamshirts.be
- teamshirts.be
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Snelle klantenservice
Snelle klantenservice, goed geholpen, t-shirts zijn tijdig en in prima staat geleverd.
alle kledij is verzorgd afgewerkt en…
alle kledij is verzorgd afgewerkt en tip top in orde
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Ik betaalde extra voor een snelle…
Ik betaalde extra voor een snelle levering maar kreeg slechts een gedeeltelijke levering. Vermits het om een TEAM levering gaat, zijn we hier uiteraard niets mee en op mijn vraag per mail komt maar geen antwoord dus is het nog steeds bang afwachten wanneer we eindelijk met onze nieuwe truitjes kunnen aantreden en wat er gebeurt met de extra betaling voor snelle levering (die dus tot niets heeft gediend)

Snelle levering
Hele snelle levering en erg tevreden met het resultaat!! Goed gedrukt!
1 bestelling gedaan van een shirt me…
1 bestelling gedaan van een shirt me dezelfde bedrukking vooraan en achteraan. Betaling is direct van men rekening. Shirt is 3 weken later nog niet geleverd terwijl er wel een leverdatum vermeld is. Dan na zelf een aanvraag in te dienen (2x want op de eerste geen reactie) kreeg ik de melding dat er problemen waren en men terugbetaling in gang gezet worden. Tot op heden geen terugbetaling ontvangen en de laatste mail was in een totaal andere taal🤷♂️ wij hadden de intentie om 100 shirts te bestellen

Heel correct en stipt.
Zeer tevreden over de druk en de…
Zeer tevreden over de druk en de kwaliteit.
Jammer dat er geen track and trace was bij de verzending .

Besvarelse fra TeamShirts Belgium
2° eme commande avec eux.
2° eme commande avec eux.
livraison super rapide en quelques jours.
réponses aux mails rapides et efficaces.
service après vente au top
4de jaar op rij besteld
4de jaar op rij besteld. Altijd top kwaliteit voor de prijs die je betaalt! Echte aanrader! 👌
Op zicht goede kwaliteit
Op zicht goede kwaliteit, enkel unisex truien voor mannen vallen iets kleiner dan verwacht
Mooie afwerking van het logo (borduren)…
Mooie afwerking van het logo (borduren) en goede pasvorm van truien ..