Team Plug

Nice forløb!!! Deres forløb som kører over Discord er rigtig godt:-) Der kommer minimum 4 opdateringer med nye accessories, som man kan købe hjem💪 Jeg har lige bestilt 3 Cp Company trøjer hjem,... Se mere

Team plug er bestående af en fantastisk gruppe mennesker der vil gøre rigtigt meget for at hjælpe dog økonomisk mak får bade levarendøre og links til hjemme sider med tilbud så man selv kan lave noge... Se mere

Det bedste jeg har gjordt Jeg valgte at købe base 3 forløb hos teamplug for et par dage siden og jeg fortryder på ingen måde det en mega fed oplevelse hvor du kan tjene kassen samtidig istedet for... Se mere

De sælger ikke noget produkt, dog viden man kan finde gratis virkelig mange steder. De har ikke nogen privat eksklusiv leverandør som de lover i deres reklamer. De sælger bare viden du kan finde mange... Se mere

1. Kursus

Team Plug specialiserer sig indenfor high-end clothing, som ofte har en høj gensalgsværdi, og vi stræber efter at finde autentiske varer under markedets pris, så vores medlemmer kan opnå en større fortjeneste. Med vores flere års erfaring i resell branchen besidder vi de rette kompetencer til at kunne identificere populære high-end items, der kan flippes til profit.

Plz ikke køb, jeg fatter ikke hvordan de har fået 5 stjerner på trustpilot.

Jeg er virkelig skuffet over jeres service, og jeg føler mig virkelig snydt lige nu. Jeg lagde 500 kr for at blive en del af jeres forløb, og jeg troede virkelig, at det ville være fedt. Men det viser sig, at det bare er et scam! Det som i kalder for jeres “premium leverandør”, er bare en dårlig japansk markedsplads kaldet Remambo.JP. Og hver gang jeg køber noget derfra, får jeg et brev fra toldstyrelsen, hvor de beder mig om at betale 25% ekstra.

Jeg er bare 15 år gammel, og det er en masse penge for mig. Jeg føler mig virkelig forrådt og ved ikke, hvad jeg skal gøre. Jeg vil virkelig gerne have mine penge tilbage som minimum.

Det er også mega sjovt at inden man køber presser i mega meget på til at man skal købe så hurtigt, men så når man har købt så efterlader i bare en til sig selv. Det er også lidt sjovt at man får flere beskeder på deres discord om alle de nye tilbud de laver vær dag end faktisk hvordan man tjener sine fkn penge tilbage.

Alle sammen jeg er 15 år og troede at det var noget godt jeg havde fundet, men det er det virkelig ikke, det er noget være L O R T og sikkert nogle teenager som bare har fundet en måde at tjene penge på, på andres bekostninger.

2. februar 2024
Team Plug-logo

Besvarelse fra Team Plug

Hej Lukas

Vi er rigtig kede af din oplevelse, men følgende punkter, som du nævner i din anmeldelse kan vi ikke få til at stemme overens.

Vi har 24/7 support døgnet rundt, hvor vores 8 hjælper sidder klar til at støtte, og hjælpe dig godt på vej.

Vi fornemmer du har haft en rigtig øv oplevelse, og derfor bedes du kontakte vores support team på discorden.

Mvh Team Plug

Fake anmeldelser

Fake anmeldelser de får folk til og skrive en 5/5 anmeldelse og så får du adgang til to leverandør som så er Instagram sælger
Og har hørt det er japanske og Kina sider de har som de ikke selv er 100% sikker på er ægte varer de sælger.

11. januar 2024

Succes

Jeg startet mit forløb hos team plug som helt ny begynder, jeg vidste ikke noget som helst. De tog godt imod mig sammen med hele teamet, og hjalp mig godt på vej på min rejse nu har jeg en god forståelse for market og hvordan man gør. Takket værre team plug.

14. december 2023

10/10

Team plug er nok det bedste sted at starte hvis man gerne vil være reseller. De hjælper folk hele tiden og svare altid efter kort tid. Jeg købte selv deres premium udgave og efter to uger har jeg allerede tjent alle pengene hjem og endda ekstra. Alt i alt sindssygt godt sted og et trygt community

1. februar 2024

Jeg har kun oplevet gode ting hos Team…

Jeg har kun oplevet gode ting hos Team Plug, har snart være der i en måned og hvis man bliver forvirret hvordan man bestiller hjem kan man få rigtigt hurtigt hjælp. Det bedste der er sket for mig er at joine team plug og tjene nogle gode penge.

31. januar 2024

10/10!!

Jeg er virkelig blevet glad for at jeg meldte mig ind hos Team Plug da der er en masse vare man kan tjene gode penge på også har de bare et fedt fællesskab via deres Discord!!

31. januar 2024

100% Pengene værd!

Jeg har nu været medlem hos team plug i et godt stykke tid og har altså fundet ud af det faktisk er pengene værd, der er en masse gode leverandøre, og et fedt fællesskab mellem medlemmer og staffs.

Kan klart anbefales at købe :)

17. januar 2024