Nice forløb!!! Deres forløb som kører over Discord er rigtig godt:-) Der kommer minimum 4 opdateringer med nye accessories, som man kan købe hjem💪 Jeg har lige bestilt 3 Cp Company trøjer hjem,... Se mere
Team Plug
Team plug er bestående af en fantastisk gruppe mennesker der vil gøre rigtigt meget for at hjælpe dog økonomisk mak får bade levarendøre og links til hjemme sider med tilbud så man selv kan lave noge... Se mere
Det bedste jeg har gjordt Jeg valgte at købe base 3 forløb hos teamplug for et par dage siden og jeg fortryder på ingen måde det en mega fed oplevelse hvor du kan tjene kassen samtidig istedet for... Se mere
De sælger ikke noget produkt, dog viden man kan finde gratis virkelig mange steder. De har ikke nogen privat eksklusiv leverandør som de lover i deres reklamer. De sælger bare viden du kan finde mange... Se mere
Team Plug specialiserer sig indenfor high-end clothing, som ofte har en høj gensalgsværdi, og vi stræber efter at finde autentiske varer under markedets pris, så vores medlemmer kan opnå en større fortjeneste. Med vores flere års erfaring i resell branchen besidder vi de rette kompetencer til at kunne identificere populære high-end items, der kan flippes til profit.
Det var godt oplevelse sammen Mahmoud👍
Team plug er et scam
Team plug er et scam
Jeg oprettet mig hos dem og de går meget fint mentor noget tid siden lukket de alle deres servere og man har ikke set mere til dem. Har også skrevet om man kunne få sine penge tilbage men har ikke fået noget svar!! 😡🤬
Ik køb team plug
Det er rent scam team plug er et forfærdelig sted de reklamere med hvor mange penge man kan tjene og rigtigt kan man næsten ikke tjene noget på de dårlige hjemmesider de finder til en, jeg vil råde jer til ikke at købe deres medlemskab skulle aldrig have brugt mine penge på det forfærdelig
De snyder folk!!! Ikk opret dig hos dem!!!
Team Plug scammer folk🤬 De skrev at man kunne få en dag gratis ved at oprette sig, da det ikke lige var noget for mig annullerede jeg det igen 30 min efter. Dagen efter har de trukket 378kr på mit kort😑Når jeg skriver til dem er der ikke nogle der tør at stå til ansvar, det er alle sammen 14 årige drenge der ikke ved en skid🙄Dr har endag skrevet en artikel om de svindler bare søg på dr.dk team plug
kæmpe scam!!!
kæmpe scam!!!
man får ikke det som er lovet, de siger man kan få ekstra ting ved at skrive en god andmeldse inde på trustpilot. så alle 5 stjernet er kun fake
De prøver at snyde alle og så siger de…
De prøver at snyde alle og så siger de man for billiger tøj hvis man giver en god andmeldse det er derfor de har nogle gode andmeldser de lover campus til 300 det mindeste de kan få det til er 700 kæmpe scam betalte 1250kr og de havde sagt man kunne få penge tilbage hvis man ikke tjente på det og efter jeg havde betalt svaret de mig ikke længere og nægtede at give 1 krone tilbage
Samtlige 5 stjerner anmeldelser komme
Samtlige 5 stjerner anmeldelser kommer fra folk de kender eller tjenester, man kan læse hvor uetiske de er, hold jer væk og spar jeres penge op i stedet for! Tag ud og rejs, se verden i stedet for at gøre disse lausige mennesker rige :)
God dag
De trækker bare 189 kroner fra min…
De trækker bare 189 kroner fra min konto uden at give mig nogen form for adgang til discorden og når jeg skriver til dem, får jeg ikke noget svar det er rent snyd!
Har prøvet og annullere mit forløb 5-6…
Har prøvet og annullere mit forløb 5-6 gange, og hver gang lukker de bare min ticket, l0rte forløb aldrig køb det!!!!!
Noget af det værste jeg har vært en del…
Noget af det værste jeg har vært en del af, falsk marketing, det næsten umuligt at opsige dit abonnement. Anbefaler ikke team plug til nogle. Det er virkligt dyrt ikke det værd for pengene. Der imod har Dk flips nogle vilde priser sølle 60 kr for livstid tjek dem ud i stedet
Team plug svindler firma
Team Plug er et svindler firma de laver falsk marketing og for folk til at tro at de kan skaffe clarks til 350kr og alt det det men de billigste clarks jeg så kostede 840kr og efter fragt 880 hvis du afmelder ryger du ud af gruppen men kan hver måned se penge blive hævet
Større scam i hele verden
Større scam i hele verden. De kommer ikke med noget som helst som man kan tjene penge på. Når man prøver at melde sig ud gider de ikke svare og lukker bare ens ticket. Jeg har haft oprettet 5-6 tickets i alt nu, hvor de bare lukker den efter jeg har sendt en besked jeg vil afmelde. ALDRIG KØB DET, DET ER REN SCAM! Har flere skærmbilleder…
Jeg havde købt premium
Jeg havde købt premium, og nu er det hele taget fra en, hvilket vil sige jeg faktisk har tabt 1200 kr. på at købe. Det er fuldstændig upassende og man burde virkelig ikke købe det. Man får ikke noget ud at det. Hvis jeg ku give 0 stjerner havde det fået det
Super ringe forløb.
Super ringe forløb.
Team plug snyder deres medlemmer for penge og så når der bliver klaget over forløbet prøver de at forbedre men så skal vi til at betale endu flere penge end dem som vi allerede har gevet.
IK KØB DET
Jeg syntes sgu det hele var fint men vi…
Jeg syntes sgu det hele var fint men vi har betalt 1200 for premium Og så tager de alt fra os og siger vi skal købe deres nye forløb det er sgu en ommer jeg synes det er for dårligt at man vil købe base 3 Og så siger de der er et tilbud på premium og det hele vil være meget bedre selv om at premium leverandører var ikke gode og en uge til to efter man har købt bliver det hele Taget fra en og man har mistet 1200
Bestikkelse og klage
Virkelig ringe oplevelse, efter nogle måneder lægger de ingen flips op og så giver de gaver til dem der giver 5 stjerner på deres trustpilot. Og nu skal man give endnu mere igen og igen for at få flere flips, men har kun lært lidt af at have Premium, Base 3, 100 kr forløb, plug commerce, digital drive. Der er heller ikke noget profit i deres flips. Flere steder for base 3, fx campus til 750 og sælges ikke over 850 når det er sort campus. Ikke Køb herfra
Virkelig ringe forløb❌❌
Deres premium forløb er virkelig ringe. Hvis de endelig smider nogen flips ud er det nogen virkelig ringe nogen. De siger også at de kan skaffe alt muligt ned til 70%. Men det passer sgu ikke. Virkelig et dårligt køb herfra og fortryder det hele👎❌
Ik særligt god
Base 3 forlæb var endligt fint nok, men team plug group var dsv omvendt. Der kom ik det som de skriver. De får folk til at give dem gode anmeldelser for rabatkoder altså det ik pengene værd synes jeg.