Nice forløb!!! Deres forløb som kører over Discord er rigtig godt:-) Der kommer minimum 4 opdateringer med nye accessories, som man kan købe hjem💪 Jeg har lige bestilt 3 Cp Company trøjer hjem,... Se mere
Team Plug
Team plug er bestående af en fantastisk gruppe mennesker der vil gøre rigtigt meget for at hjælpe dog økonomisk mak får bade levarendøre og links til hjemme sider med tilbud så man selv kan lave noge... Se mere
Det bedste jeg har gjordt Jeg valgte at købe base 3 forløb hos teamplug for et par dage siden og jeg fortryder på ingen måde det en mega fed oplevelse hvor du kan tjene kassen samtidig istedet for... Se mere
De sælger ikke noget produkt, dog viden man kan finde gratis virkelig mange steder. De har ikke nogen privat eksklusiv leverandør som de lover i deres reklamer. De sælger bare viden du kan finde mange... Se mere
Team Plug specialiserer sig indenfor high-end clothing, som ofte har en høj gensalgsværdi, og vi stræber efter at finde autentiske varer under markedets pris, så vores medlemmer kan opnå en større fortjeneste. Med vores flere års erfaring i resell branchen besidder vi de rette kompetencer til at kunne identificere populære high-end items, der kan flippes til profit.
De gør alt hvad de kan for at hjælpe…
De gør alt hvad de kan for at hjælpe dig og villige til at gå lang det er så resulteret i at jeg nu er begyndt at tjene penge
De er rigtig hjælpsomme med forløbene
De er rigtig hjælpsomme med forløbene
De hjælper en hurtig hvis man har spørgsmål
Super behjælpeligt team der er klar til…
Super behjælpeligt team der er klar til st hjælpe og står til rådighed for alle der har brug for hjælp
Rigtigt godt forløb med søde og…
Rigtigt godt forløb med søde og professionelle mennesker, der ALTID er klar til at hjælpe når man har brug for det. Kan helt klart anbefale.😁
Godt forløb kan anbefales
Godt forløb kan anbefales, ingen problemer hvis du vil kickstarte din resell rejse
10/10
God og venlig personer. Svare hurtigt tilbage igen. 100% legit og værd at stole på😁skud ud til TEAM PLUG
Bedste reselling coaching
Perfekt
Jeg har haft været en del af teamplug i snart 1 måned, og har kun en ting at sige, perfekt. Dem der står bag det hele er hjælpende og søde, man får altid hurtigt svar hvis man har nogle spørgsmål eller har brug for hjælp.
Bedste forløb derude!!
Rigtig godt service og mega søde…
Rigtig godt service og søde mennesker
Super god discord
Super god discord, med nogle gode
mennesker som er klar til at hjælpe dig🙌
Er så positiv overrasket😊
5 stjerner💫
Dejligt forløb
Fantastisk forløb muligheder for hjælp næsten døgnet rundt med mange utrolige muligheder for at tjene penge. Personale på serveren går meget op i det så der er maksimum seriøsitet på serveren og de er utroligt hjælpsomme
det er virkelig alle pengene værd
det er virkelig alle pengene værd. du får super gode leverandører og hvis man har spørgsmål står de altid til rådighed. virkelig anbefales her
Jeg synes ikke forløbet lever op til…
Jeg synes ikke forløbet lever op til sine forventninger.
1. Når man køber forløbet, får man en ordrebekræftelse, og derefter skal man selv tage kontakt til dem for at få adgang til siden.
2. Admins på serveren er ekstremt useriøse og dårlige til at vejlede. Nogen mere end andre. Få er gode til at administrere. Jeg har svært ved at acceptere, at man er flabet over for betalende kunder.
3. Leverandørerne lever langt fra op til de forventninger man får på diverse sociale medier. Nogle af leverandørerne er kinesiske auktions-hjemmesider, hvor man kan byde i yen på Louis Vuitton tasker og andet. Andre leverandører er officielle hjemmesider, som kører med et halvdårligt tilbud. Det kunne f.eks. være new balance i Holland, som har 25% rabat på deres side.
Jeg vil ikke anbefale nogen at betale penge for at få adgang til denne discord-server.

Besvarelse fra Team Plug
virkelig godt forløb man lærer hurtigt…
virkelig godt forløb man lærer hurtigt af!
Jeg er selv medlem af premium. Det er virkelig pengene værd og man lære hurtigt plus der er support næsten 24/7
så kan klart anbefales
Det er snyd/bedrageri
Det er snyd/bedrageri, de blokerer mig på tiktok fordi jeg spørger hvorfor alle deres gode anmeldelser allesammen kommer fra 4-5 dage siden. Det åbenbart forkert at spørge om, de giver “gratis kurser” til dem som giver 5 stjernet anmeldelse. Det hele er fake

Besvarelse fra Team Plug
Fantastisk forløb klar anbefaling
Der er online support nærmest hele døgnet rundt. Jeg har allerede lavet gode deals på deres forløb på meget kort tid. Det er 100% pengene værd det her. Jeg vil anbefale alle at købe deres forløb.
Godt ophold indtil videre
Fantastisk forløb
Fantastisk forløb, de forklarer alt om reselling!
🔥🔥🔥🔥
Jeg har begyndt min rejse med teamplug dk og det er det bedste jeg har besluttet Man får meget rabat på tøj og sko så du kan begynde med at resell og de guider dig igennem det. Det kan anbefales