Vriendelijke mensen en behulpzame mensen. Alles duidelijkheid je krijgt nog een extra leer cursus opgestuurd die je super hard kan helpen!! Ik ging met zelfvertrouwen het crb binnen en slaagde met 4... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Dit is echt super!! 5 uur lang theorie oefenen adhv theorie vragen. De theorie wordt ook op een makkelijke manier uitgelegd, dus dat is echt handig voor wie snel zijn theorie examen wil halen.
De cursus was heel duidelijk waardoor notities niet nodig waren. De pauzes tussendoor op de juiste momenten waren handig waardoor je je focus blijft behouden. Zeer tevreden met het behalen van mijn Th... Se mere
De cursus was perfect! Alles was duidelijk en ik heb heel veel geleerd. Eigenlijk had ik een examen gedaan vorige maand, voordat ik de les bij jullie geboekt heb, maar helaas had ik 9 fouten, dus ik... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Taxi Theoriehalen helpt leerlingen om te slagen voor de taxi theorie. Dankzij de taxi theoriecursus worden leerlingen goed voorbereid op het theorie-examen bij het CBR. Zo helpen we ze met het behalen van de taxipas.
Kontaktoplysninger
Stationsplein 99, 1703WE, Heerhugowaard, Holland
- 0853033784
- Info@taxitheoriehalen.nl
- taxitheoriehalen.nl
Goede uitleg goede vragen
Goede uitleg goede vragen
Heel veel van de vragen die je geleerd hebt krijg je ook op je examen 100% makkelijk slagen
Jullie zijn echt top
Jullie zijn echt top. Dank je wel voor je duidelijkheid het was heel mooie
Hele goede cursus heb er een hoop uit…
Hele goede cursus heb er een hoop uit kunnen halen
In een dag geslaagd voor me taxi theorie examen
Top uitleg en duidelijk ik raad 100% iedereen aan om bij hun theorie cursus te volgen ik ben geslaagd voor me taxi theorie examen
Ben in een dag geslaagd heel erg…
Ben in een dag geslaagd heel erg bedankt 🙏
Geweldige mensen met zeer behulpzaam.
Geweldige mensen met zeer behulpzaam.
Ik ben tevreden voor u school heb veel geleerd.
Het docent heeft u goed geholpen voor theorie examen en zeker later ben jij tevreden.
Hallo beste mensen ben erg tevreden met…
Hallo beste mensen ben erg tevreden met deze opleiding door hun ben ik zeker geslaagd met de theorie examen door het goede uitleg met deze online cursus zal het zeker aan bevelen.
aan alle mensen bedankt voor jullie hulp ervan ben ik er door gekomen bedankt
Hi kerels
Hi kerels. Ik ben zeer te vrede. Ik heb veel geleerd, door dat de cursus zo duidelijk was en tegelijk tijd gezellig. Ik heb letterlijk geen moment gehad dat ik iets niet begreep of onduidelijk was. Terwijl ondertussen naar me werd gevraagd via de chat. Of alles duidelijk was en of ik vragen heb. Ik heb inderdaad niks via de chat gevraagd omdat alles glas helder was en ook nog in een keer geslaagd ben. Ik wil de team heel erg bedanken. Jullie hebben mij goed geholpen, ben super blij dat ik geslaagd ben ben en dat mede dank zijn jullie. Echt goed bezig boys hou het zo en ik zal echt iedereen die ik ken aanraden de dagcursus bij jullie te nemen.
Nogmaals bedankt 💪🏽en veel succes. 🫡
Cursus behaald!
Hoi Jasper, zeker leerzaam, duidelijk uitleg en relevante vraagstukken die terugkomen in jouw cursus. Ik heb ook veel vragen teruggekregen van jouw cursus tijdens de theorie!. Ik heb het overigens behaald 🤲💪! Top bezig, Jasper!
Ik wil jullie bedanken voor goede…
Ik wil jullie bedanken voor goede uitleg en goede dagcursus, echt leerzaam top!
Bedankt ❤️
Jongens ik ben net geslaagd
Jongens ik ben net geslaagd. Na 3 uur live bij het theorie taxi halen.nl
Toch advies een beetje lezen van tevoren. Dan weet je waar over gaat
Bedankt
Als was duidelijk ik ben tevreden met…
Als was duidelijk ik ben tevreden met hoe ze uitleggen het is aanrader
Als was duidelijk ik ben tevreden met…
Als was duidelijk ik ben tevreden met hoe ze uitleggen het is aanrader
Taxitheoriehalen.nl heeft me uitstekend…
Taxitheoriehalen.nl heeft me uitstekend geholpen bij het behalen van mijn taxi theorie-examen. De uitleg die ze bieden over alle benodigde theorie is echt top-notch. Dankzij hun duidelijke instructies en uitgebreide materiaal slaagde ik meteen bij mijn eerste poging. Een absolute aanrader voor iedereen die zich goed wil voorbereiden op het taxi theorie-examen!
Een goede ervaring
Een goede ervaring,
Goed voor mensen die moeite hebben met de taal,
Goeie uitleggen,
vriendelijkheid
100% slagen
Dit was een zeer goede ervaring je doet…
Dit was een zeer goede ervaring je doet lekker leuk via de computer of telefoon mee het word strak en goed uitgelegd en je krijgt aan het einde een goede samenvatting zo dat het vers in je hoofd blijft wanneer je examen aan het doen bent.
Het was allemaal duidelijk aangegeven…
Het was allemaal duidelijk aangegeven ik heb het examen gehaald doormiddel van deze cursus.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.