Snabb leverans till rätt adress. Jag skulle vilja att ni förbättrar infon på hemsidan genom att lägga till sista svarsdatum samt tydligt ange om det är en tidning där man inte kan tävla utan lösningar... Se mere
Virksomheden har svaret
Mycket bra kundservice. De hjälpte mig att återbetala en dubbel debitering. De har örnkoll, jag fick dubbletter av två korsordstidningar, så jag fick förlängt på prenumerationen. Överhuvudtaget känn... Se mere
Virksomheden har svaret
Det är så bra när det dimper ner lite erbjudanden då och då. Då kan man prova på något nytt, och även fynda sina vanliga tidningar! Snabb leverans och trevlig kundtjänst! Tack för ni finns och tac... Se mere
Virksomheden har svaret
För många gamla korsord där nycklarna inte stämmer, tex vem styr, leder och det blir någon fd president eller generaksekreterare el. dyl. Uppdatera nycklarna i motsvarande fall.
Virksomheden har svaret
Tankesport är Sveriges ledande förlag inom korsord. Hos oss hittar du marknadens bredaste utbud av korsord, sudoku och sökord. Vi hoppas och tror att du ska hitta något som passar just dig. Kryssa lugnt!
Sverige
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 95 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Roligt med blandade korsord, både med o utan bilder. Olika svårighetsgrader.

Besvarelse fra tankesport.se
Roliga Kryss är den tidning jag gillar bäst. Bra att det finns en del annat att välja på.

Besvarelse fra tankesport.se
Det händer VARJE gång jag beställer lösnummer för flera hundra kronor - det ska vara gratis frakt men likt förbaskat så står det sedan 19 kr i frakt o jag måste varje gång jag beställt skriva och klaga på detta så dom ändrar - dom MÅSTE se över sin hemsida - och sist jag beställde så svarade de inte ens på mitt mejl så jag köpte tidningar ute på ICA i stället - Mycket DÅLIGT!

Besvarelse fra tankesport.se
Enkelt att beställa och få leverans hem. Nöjd med mina val av korsord denna gång.

Besvarelse fra tankesport.se
Bra utbud och snabb leverans.
Skulle gärna decennier lägre eller ingen fraktavgift.

Besvarelse fra tankesport.se
Nu har ni två år i rad erbjudit en stor korsordsbilaga vid prenumeration. "Tyvärr" har de inte funnits när man har antagit erbjudandet, och inte finns någon att skicka i efterhand heller tydligen. Alltså ett rent falskt löfte...

Besvarelse fra tankesport.se
Är mycket nöjd med krysstidningen.
Leveranserna fungerar.så det topp.👍

Hade att göra i flera dagar med de 3 korsordstidningarna🤣💖

Besvarelse fra tankesport.se
Fick med tidning som jag ej beställt. De lägger till tidning automatiskt. Såg det direkt och skrev att de skulle ta bort den. Eller ta en annan tidning. De svarade efter några dagar att det var för sent. Dålig service.

Besvarelse fra tankesport.se
Många bra lösningar. För många svåra, stora korsord.
Har svårt att ha koll beställningar,

Besvarelse fra tankesport.se
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.