tankesport.se Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb leverans till rätt adress. Jag skulle vilja att ni förbättrar infon på hemsidan genom att lägga till sista svarsdatum samt tydligt ange om det är en tidning där man inte kan tävla utan lösningar... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mycket bra kundservice. De hjälpte mig att återbetala en dubbel debitering. De har örnkoll, jag fick dubbletter av två korsordstidningar, så jag fick förlängt på prenumerationen. Överhuvudtaget känn... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Det är så bra när det dimper ner lite erbjudanden då och då. Då kan man prova på något nytt, och även fynda sina vanliga tidningar! Snabb leverans och trevlig kundtjänst! Tack för ni finns och tac... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

För många gamla korsord där nycklarna inte stämmer, tex vem styr, leder och det blir någon fd president eller generaksekreterare el. dyl. Uppdatera nycklarna i motsvarande fall.

Virksomhedsoplysninger

Skrevet af virksomheden

Tankesport är Sveriges ledande förlag inom korsord. Hos oss hittar du marknadens bredaste utbud av korsord, sudoku och sökord. Vi hoppas och tror att du ska hitta något som passar just dig. Kryssa lugnt!

Kontaktoplysninger

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 95 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

198 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Prenumerationerna fungerar inte alls

Prenumerationerna fungerar inte alls. Jag har nu fått mellan 10 och 20 påminnelsefakturor om att prenumerationen av Lätta Kryss upphör eftersom jag inte har betalat trots att jag har betalat.

En annan prenumeration av Sverigekrysset uteblev. När jag ringde kundtjänst skickade de istället en gammal tidning. Jag är nu så trött på att ert prenumerationssystem inte fungerar och inte har gjort det under många år. Snart har ni väl ingen prenumerant kvar?

16. september 2026

Besvarelse fra tankesport.se

Hej! Ber så mycket om ursäkt för att det strulat så för dig. Jag har skickat detta vidare till kundtjänst, så de kan lösa problemet (en gång för alla). De kommer att återkoppla till dig via mail så fort som möjligt. Mvh / Tankesport

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Hej det blir tyvärr inte mer eftersom…

Hej det blir tyvärr inte mer eftersom ni skickar ut flera fakturor jag har 5 krysstidningar hos man borde få lite bättre rabatt när man varit kund så länge.mvh.
Anders Ekström.

Besvarelse fra tankesport.se

Hej! Förnyelserna av våra tidningar är rabatterade till en viss procent, och ibland ingår extra produkter som ex en kryssposter. Mvh / Tankesport

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

För många gamla korsord där nycklarna…

Uppdatera nycklarna i motsvarande fall.

Besvarelse fra tankesport.se

Hej! Vad tråkigt att du inte är 100% nöjd med tidningen - för detta vidare till redaktören. Mvh / Tankesport

Lagom stora korsord

Man hinner oftast lösa dem utan avbrott. Lagom stora korsord på tankesport play.

9. september 2026

Besvarelse fra tankesport.se

Hej! Vad kul att du uppskattar våra korsord och Tankesport Play! Mvh / Tankesport

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fint utbud av korsord och annat

Fint utbud av korsord och annat. Snabb leverans till postlådan.

26. oktober 2025

Besvarelse fra tankesport.se

Hej! Vad kul att du uppskattar våra tidningar och hur vi arbetar! Mvh / Tankesport

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag beställde krysset i juli har inte…

Jag beställde krysset i juli har inte fått någon tidning än

Besvarelse fra tankesport.se

Hej! Jag ser här att det har blivit något fel med din beställning av Krysset, den skulle ju levereras i början av augusti. Ber vår kundtjänst att ordna detta, och ber om ursäkt för att det krånglat! Mvh / Tankesport

Nöjd kund!

Nöjd med allt från varorna, priset och leveransen.

3. september 2026

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Jag är nöjd förutom en sak

Jag är nöjd på det stora hela, men besviken på att jag inte kan prenumerera på min favorittidning Sudoku King.

2. september 2026

Besvarelse fra tankesport.se

Hej! Vad kul att du uppskattar tidningen! Inom kort kommer man att kunna prenumerera på Sudoku King! Håll utkik! Mvh / Tankesport

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.