Har fået en uniprotese som gør at jeg igen føler mig “hel”. Giver mine varmeste anbefalinger til dette teams. De er meget professionelle, tryghedsskabende, samarbejder med min tandlæge og prisen er... Se mere
Tanproteseteamet i Viborg / Bjerringbro.er super dejlige at komme ved.Flemming og sit personale er stille og roglig ingen stres på nogle måder :) der udover laver de aftale med egne tandlæge så der e... Se mere
Jeg fik at vide af " Godt smil" at der intet håb var for mig pga. gumme der var svundet for meget. De sagde at jeg ville skulle spise igennem et sugerør resten af mit liv. Ikke særligt rart sagt... Se mere
Jeg har igennem mange år brugt Tandproteseteamet, og kan kun anbefale dem. Jeg har fået lavet tænder flere gange og hver gang har de fungeret 100% Personalet tager virkelig hånd om en og giver grun... Se mere
TandproteseTeamet fremstiller moderne tandproteser med garanti.
Ll. Sct. Pederstræde 19, 8800, Viborg, Danmark
Personalet er venlig og rare og snaksagelig.. altid et smil og forståelse..

Besvarelse fra Tandproteseteamet
Helt igennem et meget dygtigt team. Proteserne sidder som om at det var mine egne tænder. Virkelig søde og hjælpsomme
. Jeg vil klart anbefale dem
Tak for god behandling, nu kan jeg spise igen.
Altid glad og smilende velkomst og god service af mine proteser..
Kan klart anbefale stedet. Jeg er meget glad for min protese og mødes altid med smil og stor faglighed når det er tid til det årlige eftersyn.
Jeg kan kun sige godt om tandlægen altid god service og smil og tid til lidt snak er godt tilfreds med min protese og jeg vil gerne anbefale ham til andre. 👍👍
Jeg er super tilfreds med tandlægen hos tandproteseteamet

Besvarelse fra Tandproteseteamet
Her kan du med god samvittighed få lavet din protese. de er så gode til at forklare ned til mindste detalje, servicen er bare i top
Har fået mine proteser i og er så glad og føler mig god tilpas har aldrig haft nogle der sidder så godt og idag har jeg lyst til at smile og vise mine nye tænder frem 👍👍super god service kan klart anbefales

Besvarelse fra Tandproteseteamet
Jeg har haft den BEDSTE oplevelse hos dem i skive, de giver den bedste service jeg længe har fået! Og så har de bare de sødeste ansatte. 5 stjerner til dem!!

Besvarelse fra Tandproteseteamet
Jeg er kommet både i Viborg og Bjerringbro afd. Og er MEGET tilfreds med både det jeg har fået lavet og personalet hos tandproteseteamet, der er altid tid til en god snak.....så kan klart anbefale tandproteseteamet ..🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Knud Erik Nielsen

Besvarelse fra Tandproteseteamet
Jeg har igennem mange år brugt Tandproteseteamet, og kan kun anbefale dem.
Jeg har fået lavet tænder flere gange og hver gang har de fungeret 100%
Personalet tager virkelig hånd om en og giver grundig information om behandlingen.
Der er service og man føler sig tryg på klinikken - Tak for god behandling

Besvarelse fra Tandproteseteamet
Jeg har fået lavet protese hos dem og er meget utilfreds med den,da jeg slet ikke har fået de,tænder som jeg ønskede, havde et billede med, så de kunne se hvordan jeg gerne ville have den men blev slet ikke,brugt og protesen blev lavet efter deres ønsker og ikke kundens ønsker, de 4 foreste tænder sidder for højt oppe så man kun kan se,kanten af tænderne og jeg bliver tit spurgt om jeg har glemt at få tænder i og så er de,ikke hvide,som jeg bestilte men gule og så er fortænder og hjørne tænder sat skævt i og så sejler protesen rundt så jeg ikke kan spise med den uden den falder ud, er forsøgt rebaceret men det blev værre og nu er gummerne så ridset at man kan mærke det, har fået luxusprotesen som er så grim at jeg tænker på hvordan en standard protese,ser ud, penge ud,af vinduet så,jeg vil spare op til en ny protese et andet sted, 10.200 kr spildt på en ubrugelig protese, og pengene får man selvfølgelig ikke tilbage igen, alt i alt en dårlig oplevelse hvor kunden kommer i anden række og en sjusket protese, fik at vide,at man ikke skulle kunne se tænderne, så jeg er virkelig skuffet over at gå rundt med,en protese som sidder så højt at man ikke kan se tændern men kun kanten af dem,mit smil er,stift og unaturlig, kan ikke anbefale den tandtekniker som lavede min protese.👎👎👎👎👎

Besvarelse fra Tandproteseteamet
med 5 stjerner. tror jeg men siger alt.
Desværrer er online kommanikation kommet en generation for tidligt...Og de ældre i samfundet har ikke samme holdning.... Men jeg er 53 og den oplevelse jeg har haft med "Tandproteseteamet" burde have 10 ikke kun 5 stjerner...
ÆRLIGHED -HUMOR - og TROVÆRDIGHED .. Den fik jeg hos dem. Man behøver ikke rejse udenlands for at komme til at smile igen.... alt man skal er bare at møde op hos dem ❤ I får 5
tak indtil nu og speciel tak til Flemming og især Dorthe....
Har kun rosende ord at sige om Flemming, Casper og det øvrige personale hos tandproteseteamet!
Hurtig hjælp, grundig information, hjælpsom tilgang til tingene, empatiske og professionelle i alt hvad de gør for kunden.
Kan kun give mine allerbedste anbefalinger til Tandproteseteamet! 😁👍