Banner for tandlægen.dk - Vejle

tandlægen.dk - Vejle Anmeldelser

Roms Hule 8, 5., 7100 Vejle, DK

Jeg er for nylig skiftet til Tandlægerne.dk i Vejle, og jeg er virkelig glad for mit valg. 😊 I torsdags fik jeg lavet et hul i en tand, og jeg fik en rigtig god behandling fra start til slut.... Se mere

Fik fjernet en tand for første gang. Var lidt nervøs. Jeg oplevede verdens bedste behandling både inden - hvor min vante tandlæge Marc også kom og tjekkede til mig - inden jeg skulle opereres af dygti... Se mere

Har lige skiftet tandlæge til Tandlægerne på Toppen i Roms Hule, og bliver mødt af et smilende og yderst kompetent personale, hvor man føler sig tryg og godt tilpas. Super professionel og meget betryg... Se mere

Jeg har haft nogle frygtelige og smertefulde oplevelser hos andre tandlæger. Så det var nærmest en fornøjelse at komme her, blev mødt af den sødeste klinikassistent, fik taget røntgenbilleder UDEN de... Se mere

1. Tandklinik
  6. Tandprotesecenter

• Roms Hule 8, 5., 7100, Vejle, Danmark

• 75820203

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

3.278 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jeg var meget tryg

Jeg var meget tryg, og fik en neget fin behandling.

8. maj 2025

Kære Anne,

Tak for din venlige anmeldelse. Det glæder os at høre, at du følte dig tryg og godt taget imod hos os.

tandlægen.dk Vejle

Der er ro og det foregår i den tempo…

Der er ro og det foregår i den tempo som jeg kan klare.

7. maj 2025

Kære Brian,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du oplever ro og et tempo, der passer til dig – det er vigtigt for os, at alle føler sig trygge.

tandlægen.dk Vejle

Dejligt at komme til en kompetent…

Dejligt at komme til en kompetent tandlæge og klinikassistent.
1. Gang jeg var det og det føltes så fint. Jeg er tryg ved at skulle fortsætte der.

1. maj 2025

Kære Rie,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du har fået en tryg start hos os – vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Top professionel tandlæge

Du mødes af venlig personale ved ankomst og får en yderst professionel behandling af klinikassistent og tandlægen.
Det er en klinik, som har dejlige lyse lokaler og der er gjort meget ud af, at man som patient føler sig tryg og kan finde ro til behandlingen.
Klinikken har top moderne udstyr.

30. april 2025

Kære Linda,

Tak for dine pæne ord. Det glæder os at høre, at både omgivelser, personale og udstyr skaber en tryg og behagelig oplevelse for dig. Vi sætter stor pris på din tilbagemelding.

Dygtig tandlæge

Dygtig tandlæge, der har tid til sine patienter, og kommer med gode råd til, hvordan man passer på sine tænder.

28. april 2025

Kære Carsten,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du oplever både tid og faglig vejledning hos vores tandlæge.

Perfekt arbejde

Perfekt arbejde, super service og lækkert miljø

28. april 2025

Kære Hans Henrik,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os, at både behandlingen og rammerne har levet op til dine forventninger.

Godt håndværk

De er altid åbne og imødekomne.

24. april 2025

Kære Jette,

Tak for dine pæne ord. Det betyder meget, at du oplever os som åbne og imødekommende – det er netop dét, vi gerne vil være.

Meget imødekommende og dygtigt personale

Meget imødekommende og dygtigt personale

8. april 2025

Kære Rikke,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du oplever vores personale som både imødekommende og dygtige.

Kære Knud,

Mange tak for dine ord. Det er en fornøjelse at høre, at du oplever en seriøs tilgang og god service.

God og venlig og omsorgsfuld behandling

God og venlig og omsorgsfuld behandling
Rimelige priser

8. april 2025

Kære Birthe,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du har oplevet både venlighed, omsorg og en god helhedsoplevelse.

tandlægen.dk Vejle

De er altid søde og venlige når man…

De er altid søde og venlige når man træder ind af døren,og Jesper er en kanon dygtig tandlæge 🤗

7. april 2025

Kære Pia,

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du bliver taget godt imod og har tillid til vores tandlæge.

Venlig personale,fantastisk god tandlæge

Rigtig god tandlæge ,

7. april 2025

Besvarelse fra tandlægen.dk - Vejle

Tak for dine venlige ord. Vi er glade for, at du oplever et venligt personale og en god tandlæge hos os.

En virkelig god oplevelse. 😁

Fik en grundig gennemgang af hvad der kunne være problemet man føler virkelig sig virkelig velkommen.

4. april 2025

Kære Peter,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du føler dig velkommen og har fået en grundig gennemgang.

tandlægen.dk Vejle

Behageligt og professionelt miljø 🏦.

Modtager altid en professionel behandling, i et behageligt miljø 😊👍.

1. april 2025

Kære Henrik,

Tak for din dejlige anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, både i forhold til behandlingen og det miljø, vi skaber. Det betyder meget for os at kunne tilbyde både tryghed og professionalisme.

Vi ser frem til at fortsætte med at hjælpe dig.

tandlægen.dk Vejle

Jeg startede hos tandlægerene på toppen…

Jeg startede hos tandlægerene på toppen for 5 år siden, da jeg på det tidspunkt boede i Vejle.
Jeg flyttede kort efter til Viborg.
Jeg er dog så tilfreds med behandlingen hos tandlægerne på toppen, at jeg hver gang jeg skal have kigget på mine tænder, kører de 130 km hver vej.

Kan varmt anbefales

Carsten Hougesen

Kære Carsten,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse og anbefaling. Vi er virkelig taknemmelige for din loyalitet og glæder os over, at du har haft så gode oplevelser hos os, at du fortsætter med at vælge os, selvom du nu bor længere væk.
Det betyder meget for os, at du har tillid til vores behandling og service, og vi vil fortsat gøre vores bedste for at levere den højeste standard.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

tandlægen.dk Vejle

At få en smertefri undersøgelse og…

At få en smertefri undersøgelse og tandrensning af en kompetent og forstående tandplejer - også gældende for tandlægen.

Kære Inge,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god undersøgelse og tandrensning, og at du oplevede vores personale som kompetente og forstående.

Kompetance og tryghedsskabende

Venligt og imødekommende personale, grundig information, kompetent og tryghedsskabende behandling.

Kære Jonna,

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har oplevet både kompetence og tryghed hos os, samt fået grundig information undervejs.

tandlægen.dk Vejle

Dejligt venlige og meget grundige til…

Dejligt venlige og meget grundige til en rimelig pris

26. marts 2025

Kære Jørgen,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du har oplevet venlighed og grundighed hos os. Vi sætter stor pris på din feedback.

Super service, bedste tandlæge

25. marts 2025

Kære Gitte,

Tak for din anmeldelse og de 5 flotte stjerner. Vi sætter pris på din ros og det glæder os at høre, at du er tilfreds med servicen.

Topklasse tandlæge

De er altid meget professionelle og venlige. Jeg sætter især pris på, at de kun anbefaler besøg, når det er virkelig er nødvendig. Det viser, at de har vores bedste interesse i tankerne og ikke bare ønsker at tjene penge. Jeg føler mig altid tryg og godt behandlet hos dem. Kan varmt anbefales!

24. marts 2025

Kære Csilla,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord og din fine anbefaling. Det glæder os meget, at du har haft en dejlig oplevelse.