Banner for tandlægen.dk - Vejle

tandlægen.dk - Vejle Anmeldelser

Roms Hule 8, 5., 7100 Vejle, DK

Jeg er for nylig skiftet til Tandlægerne.dk i Vejle, og jeg er virkelig glad for mit valg. 😊 I torsdags fik jeg lavet et hul i en tand, og jeg fik en rigtig god behandling fra start til slut.... Se mere

Fik fjernet en tand for første gang. Var lidt nervøs. Jeg oplevede verdens bedste behandling både inden - hvor min vante tandlæge Marc også kom og tjekkede til mig - inden jeg skulle opereres af dygti... Se mere

Har lige skiftet tandlæge til Tandlægerne på Toppen i Roms Hule, og bliver mødt af et smilende og yderst kompetent personale, hvor man føler sig tryg og godt tilpas. Super professionel og meget betryg... Se mere

Jeg har haft nogle frygtelige og smertefulde oplevelser hos andre tandlæger. Så det var nærmest en fornøjelse at komme her, blev mødt af den sødeste klinikassistent, fik taget røntgenbilleder UDEN de... Se mere

1. Tandklinik
  6. Tandprotesecenter

• Roms Hule 8, 5., 7100, Vejle, Danmark

• 75820203

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

3.256 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Professionelle

Professionelle og dygtige

30. juni 2025

Kære Bodil,

Mange tak for din oplevelse. Vi sætter stor pris på dine ord og er glade for, at du oplever vores personale som professionelle og dygtige.

Behagelig oplevelse

30. juni 2025

Kære Inge-Lise,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har haft en behagelig oplevelse.

Helt igennem fantastik

Helt igennem fantastik. Aldrig været så tryg ved en tandlæge som jeg er ved jer 😍

26. juni 2025

Kære Viviann,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse. Det betyder utrolig meget for os at høre, at du føler dig tryg hos os – det er netop det, vi stræber efter at skabe for alle vores patienter. Vi glæder os til at fortsætte med at tage godt imod dig ved dine fremtidige besøg.

God dag.

Tandlægen.dk Vejle

God dag.

Tandlægen.dk Vejle

Virkelig god tandlægeklinik

Virkelig god tandlægeklinik, altid god og kompetent behandling - dygtige medarbejdere og der er altid tid til spørgsmål. Kan varmt anbefales.

24. juni 2025

Kære Jette,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du oplever en fagligt dygtig og imødekommende klinik med god tid til dig.

Kære Kent,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du har haft en fin oplevelse – vi sætter stor pris på tilbagemeldingen.

Super god service

Super god behandling af personalet

17. juni 2025

Kære Anders,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du oplevede god service og en positiv stemning hos personalet.

Super fin service

Super fin service og venligt og imødekommende personale, gode til os der ikke bryder os om tandlæge
besøgene 👏🏼👌🏼

16. juni 2025

Kære René,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du føler dig godt taget imod – især når tandlægebesøg ikke er ens yndlingsbeskæftigelse.

Kvalitet og fantastisk service

Super god service, smilende og rare medarbejdere, ekstra god kvalitet

10. juni 2025

Kære Mufid,

Tusind tak for dine pæne ord. Det betyder meget, at du oplever både høj kvalitet og god service hos os.

Meget professnelle behandling:

Meget professnelle behandling:
Blev modtaget med en varm stemming
Hurtigt og meget professionelt handling hvor jeg blev forklart alt i detaljen: to the point. Følsomhed og omsorg.
Kan højest anbefale

6. juni 2025

Kære Roberto,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du oplevede en professionel og omsorgsfuld modtagelse – det betyder meget for os.

Kære Torsten,

Tak for dine pæne ord. Det glæder os at høre du har fået en god og behagelig behandling hos os.

Altid en god oplevelse

Altid en god oplevelse. God service og forklaringer undervejs i behandlingen. Der er intet hastværk og tid til en snak. Ekstra bonus er gode P og tilkørselsforhold.

2. juni 2025

Kære Helle,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du oplever en afslappet stemning, hvor der er tid til både forklaring og nærvær – og dejligt at høre, at parkering og adgang også fungerer godt.

Søde og dygtige tandlæger

Søde og dygtige tandlæger, kan kun anbefales :)

28. maj 2025

Kære Pernille,

Tak for dine pæne ord. Vi sætter stor pris på din feedback, og ser frem til at tage imod dig igen.

Super dygtig tandlæge.

Lavet tandrensning,skiftet gammel fyldning helt som planlagt.
Slebet en tand der gav smerter.
Sød tandplejer der rensede tænderne og gav bedøvelse så det virkede fra start, da tandlægen tog over.
Har haft den samme klinik gennem 40 år.

20. maj 2025

Besvarelse fra tandlægen.dk - Vejle

Tak for din flotte anmeldelse og for at dele dine mangeårige erfaringer med klinikken. Det glæder os, at du oplever både kvalitet og tryghed i forløbet, og at både tandlæge og tandplejer har taget sig godt af dig. Vi sætter stor pris på din loyalitet gennem årene.

tandlægen.dk Vejle

Sød og personlig behandling med en god…

Sød og personlig behandling med en god dialog med hele personalet

Kære Mogens,

Mange tak for din anmeldelse. Det betyder meget, at du oplever en personlig tilgang og en god dialog med hele teamet.

Bedste anbefaling

Ny kunde efter at have læst anmeldelser på trustpilot, og jeg er ikke skuffet. Jeg blev taget godt og professionelt imod og oplevede en kompetent og imødekommende behandling. Jeg har allerede anbefalet dem til min familie. Topkarakter herfra.

Kære Bettina,

Tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du som ny patient har haft en god oplevelse, og vi sætter stor pris på din anbefaling.

Altid god og konstruktiv service

Altid god og konstruktiv service
Får altid forklaring på hvad der skal ske og laves
Utrolig søde og smilende personale
Min varmeste anbefaling

Kære Bettina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget, at du oplever både god service, klar kommunikation og et smilende team.

Venlig og seriøs behandling

Venlig og seriøs behandling

Kære Karsten,

Tak for din fine tilbagemelding. Det glæder os, at du har haft en god oplevelse hos os.

5 tænder af de store.

Hvor er Sangita. I får fem store tænder af mig. Jeg elsker jer. Kan jeg komme med til julefrokost... Hej herfra.

14. maj 2025

Kære Henrik,

Tak for din farverige og positive anmeldelse – fem store tænder varmer! Vi sætter stor pris på din begejstring.

Behagelige og imødekommende personaler

Behagelige og imødekommende personaler. Altid et rart sted at komme og dygtige tandlæger.

14. maj 2025

Kære Pia,

Tak for dine venlige ord. Det er skønt at høre, at du oplever både dygtighed og en behagelig stemning hos os.

tandlægen.dk Vejle

Det er altid en god oplevelse at besøge…

Det er altid en god oplevelse at besøge klinikken, uanset hvad man skal have lavet. Et rart sted, dygtige tandlæger og venligt personale😊

12. maj 2025

Kære Birgitte,

Tak for din venlige anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplever klinikken som et rart sted med dygtige og imødekommende medarbejdere – det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker at give.