Banner for tandlægen.dk - Vejen

tandlægen.dk - Vejen Anmeldelser

Torvegade 16, 6600 Vejen, DK

Jeg kom ind til Rune Nyvang for første gang. Han var meget behagelig og kunne mærke han var meget grundig omkring problemet inden han besluttede hvad der skulle gøres, og det gav mig en tryghed. Jeg f... Se mere

Min tandplejer er uden tvivl den mest grundige, søde og fagligt dygtige. Jeg føler mig altid tryg og i virkelig gode hænder hver gang. Jane tager sig tid, forklarer alt og udfører sit arbejde med st... Se mere

er nok den bedste tandlæge jeg nogensinde har været hos, Det var akut , jeg ringede ind havde stærke smerter fik en tid samme dag, og efter 30m var jeg ude uden nogen smerter , meget god oplevelse , k... Se mere

Super proff. Service Jeg følte mig tryg fra første øjeblik Personalet er rigtig søde og rare Og både tandlæge og assistent vidste hvad de lavede..selv bedøvelses stik af gummer var med minimal s... Se mere

1. Tandklinik
  6. Tandprotesecenter

• Torvegade 16, 6600, Vejen, Danmark

• 75360116

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

3.306 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

En tryg oplevelse

En tryg oplevelse. Jeg havde det rigtig godt hos tandlægen, og havde opfattelsen af en både professionel, rolig og venlig behandling.

21. november 2024

Kære Peter,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at dit besøg i klinikken var en tryg oplevelse.

tandlægen.dk Vejen

Havde ikke noget og sige

Det har meget med den tandlæge jeg har ( god humor ) Rune 👍

13. november 2024

Kære Michael,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med dit besøg i vores klinik.

God hver gang

11. november 2024

Kære Lene,

Tak for din anmeldelse og positive feedback.

tandlægen.dk Vejen

God behandling og dejligt sted at vælge…

God behandling og dejligt sted at vælge til sine tænder 👍🏼

7. november 2024

Kære Rikke,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord til vores klinik, og at du har taget dig tid til at dele dem med os.

God oplevelse

30. oktober 2024

Kære Ellen,

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner.

Super sød tandplejer

Super sød tandplejer, der er rigtig god til at fortælle om hvad og hvordan. 🦷🦷

29. oktober 2024

Kære Inge,

Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse hos vores dygtige tandplejer.

Fantastisk vejledning

Fantastisk behandling

24. oktober 2024

Kære Peter,

Tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner.

Super professionel service

Super professionel service, helt i top!

23. oktober 2024

Kære Marinus,

Tak for din fine anmeldelse og positive feedback.

tandlægen.dk Vejen

God behandling og information omkring hvad der skulle foregå.

Rigtig god information omkring hvad der skulle ske og hvilke instrumenter hun brugte, viste det også via et spejl.
Lyttede til hvad jeg havde for spørgsmål.
Rigtig god og behagelig behandling.

21. oktober 2024

Kære Mette,

Tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du modtog grundige forklaringer om, hvad der skulle ske og følte dig lyttet til undervejs.

Super god behandling 👍😊

Super tandlæge og assistent, rigtig god service 👍😊

14. oktober 2024

Kære Kirsten,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord til vores dygtige personale.

God og tryg oplevelse

Jeg blev udelukkende mødt med imødekommende og venlig personale. Følte mig tryg og i gode hænder.

19. september 2024

Kære Connie,

Tak for din fine anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du følte dig godt modtaget og havde en tryg oplevelse i vores klinik.

Ny kunde.

Som ny kunde fik jeg en grundig gennemgang af klinikkens værdier og arbejdsmetoder, samt hvordan jeg bedst kunne holde mine tænder gode.

19. september 2024

Kære Poul,

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at dit første besøg i klinikken var en god og informativ oplevelse.

Altid smilende og søde

Altid smilende og søde, ingen falske huller og altid god behandling

17. september 2024

Kære Lis,

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord, samt at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os.

tandlægen.dk Vejen

Behageligt tandeftersyn og tryg vejledning

Efter et skuffende sidste besøg til tandeftersyn hos en tandplejer blev jeg kontaktet af tandlægen/Vejen igen, med tilbuddet om et nyt eftersyn, hos min egen tandlæge, Malene. I dag har jeg været til et gennemført eftersyn, hvor jeg går derfra med god indsigt samt behagelig og tryg vejledning til videre forløb.

6. september 2024

Kære Pernille,

Tak for din anmeldelse. Vi bestræber os altid på at yde en grundig og professionel service, hvorfor vi naturligvis er kede af at læse om din oplevelse i vores klinik.

Vi er glade for, at du havde lyst til at indgå i en positiv dialog, så vi kunne finde en ny tid til dig.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i klinikken igen.

God behandling

Rart personale, hurtig og effektiv.

Gode til at forklare hvad de laver :)

29. august 2024

Kære Casper,

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din positive feedback og er glade for, at du føler dig grundigt informeret under dit besøg.

Blev tryg ved tandlægen

Blev tryg ved tandlægen
Fik gode råd

27. august 2024

Kære Eva,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du havde et trygt besøg samt modtog gode råd.