Super proff. Service Jeg følte mig tryg fra første øjeblik Personalet er rigtig søde og rare Og både tandlæge og assistent vidste hvad de lavede..selv bedøvelses stik af gummer var med minimal s... Se mere
Min tandplejer er uden tvivl den mest grundige, søde og fagligt dygtige. Jeg føler mig altid tryg og i virkelig gode hænder hver gang. Jane tager sig tid, forklarer alt og udfører sit arbejde med st... Se mere
Rune var dygtig til at hurtigt diagnostisere mit problem og har forklaret videre behandlingsforløb på en forståelig måde. Han havde fokus på at bevare min tand og så vidt muligt undgå den dyreste og m... Se mere
Torvegade 16, 6600, Vejen, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra tandlægen.dk - Vejen
Rigtig god behandling af Rikke, venlig og imødekommende.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Vejen
Tandplejeren var grundig og udførte sit arbejde til perfektion Meget tilfrefs

Besvarelse fra tandlægen.dk - Vejen
De er altid flinke og jeg er især glad for at gå ved tandplejer Line. Også selv om hun kan være lidt hård

Besvarelse fra tandlægen.dk - Vejen
Personalet og tandlægen var virkelig søde og rare….de gjorde det til en god oplevelse, selvom det koster penge🙃

Besvarelse fra tandlægen.dk - Vejen
God til at fortælle hvad der skal ske og hvad de laver

Besvarelse fra tandlægen.dk - Vejen
Jeg kom ind til Rune Nyvang for første gang. Han var meget behagelig og kunne mærke han var meget grundig omkring problemet inden han besluttede hvad der skulle gøres, og det gav mig en tryghed. Jeg følte ro og sikkerhed. Bestemt også tandplejeren der assisterede var meget sød og behagelig. Så han bliver min faste tandlæge fremover. Altid et smilende og imødekommende modtagelse i receptionen. Så meget tilfreds.

Super proff. Service
Jeg følte mig tryg fra første øjeblik
Personalet er rigtig søde og rare
Og både tandlæge og assistent vidste hvad de lavede..selv bedøvelses stik af gummer var med minimal smerte, så jeg er yderst tilfreds
Mvh.
Jan Danneris

Er super godt tilfreds.
Har fået lavet 2 tand implementater og en bro med 3 tænder.
Super flotte nye tænder.
Altid venlig personale.
Tusind tak til Mette.
God dag.
Otto.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Vejen
Han var behagelig, god til at forklare hvad han gjorde, opmærksom på min mimik. Det samme var klinikassistenter. En meget positiv oplevelse. 🤗🤗

Besvarelse fra tandlægen.dk - Vejen
Efter 15 år er det hvis ved, at være tid til et skifte - tror ikke jeg har haft samme tandlæge 2 gange i streg de sidste 5 år
Sidste besøg var en katastrofe

Besvarelse fra tandlægen.dk - Vejen
Jeg har været kunde igennem 22 år og altid været tilfreds. Har nu den 3. tandlæge og fælles for dem alle (inklusiv tandplejer) er tryghed. Jeg ved, jeg får en god behandling. De er dygtige og omsorgsfulde. Sekretærerne er altid søde at tale med. Anbefaling fra mig😀

Besvarelse fra tandlægen.dk - Vejen
🤩Altid i orden, både kontor og klinik. Dygtige og servicemindede✨

Besvarelse fra tandlægen.dk - Vejen
Venlig og professionel personale.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Vejen
Der var rigtig godt styr på behandlingen, og efterfølgende har jeg ikke haft nogen problemer, venlig tandlæge

Besvarelse fra tandlægen.dk - Vejen
Sød og venlig og tid til lidt snak

Besvarelse fra tandlægen.dk - Vejen
Sød og venlig personale. Tog sig god tid. Dog lidt træls man ikke kunne få en ny tid med det samme når nu man endelig har fået taget sig sammen