Jeg kom ind til Rune Nyvang for første gang. Han var meget behagelig og kunne mærke han var meget grundig omkring problemet inden han besluttede hvad der skulle gøres, og det gav mig en tryghed. Jeg f... Se mere

er nok den bedste tandlæge jeg nogensinde har været hos, Det var akut , jeg ringede ind havde stærke smerter fik en tid samme dag, og efter 30m var jeg ude uden nogen smerter , meget god oplevelse , k... Se mere
Min tandplejer er uden tvivl den mest grundige, søde og fagligt dygtige. Jeg føler mig altid tryg og i virkelig gode hænder hver gang. Jane tager sig tid, forklarer alt og udfører sit arbejde med st... Se mere
Super proff. Service Jeg følte mig tryg fra første øjeblik Personalet er rigtig søde og rare Og både tandlæge og assistent vidste hvad de lavede..selv bedøvelses stik af gummer var med minimal s... Se mere
Torvegade 16, 6600, Vejen, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
God oplevelse med en meget venlig og hjælpsom klinikassistent og en kompetent tandlæge.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Vejen
Venlig og imødekommende,var god til at forklare hvad behandlingen skulle gå ud på,forklarede også de tekniske ord man måske ikke lige kendte

Besvarelse fra tandlægen.dk - Vejen
Imødekommende og venlige, såvel i reception som tandlæge. Fik en akut tid og fik behandling samme dag. Kan kun være tilfreds med mit besøg i klinikken.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Vejen
Jeg fik en hyggelig modtagelse af receptionisterne og den dygtige tandplejer lavede en omhyggelig behandling og var som altid positiv.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Vejen
Super dygtig og flink personale

Besvarelse fra tandlægen.dk - Vejen
Kontaktede dem kl 8.00 om morgenen, angående en knækket tand. Kl. 9.10 samme dag blev jeg behandlet. Meget fin service, tak :-)

Besvarelse fra tandlægen.dk - Vejen
Dygtig tandplejer der lytter og tager hensyn til de udfordringer man har.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Vejen
Altid god stemning, god betjening og sødt personale.
Er så glad for at komme hos Line

Besvarelse fra tandlægen.dk - Vejen
Altid venligt og imødekommende personale, og supergodt arbejde fra såvel tandlæger, tandplejere og klinikassistenter

Besvarelse fra tandlægen.dk - Vejen
Ingen sure mennesker og altid en der forstår en mange stjerner til jer

Besvarelse fra tandlægen.dk - Vejen
Utrolig dygtige mennesker, med et stort overblik.
Får altid et godt overblik over hvad der vil være godt at få lavet 🤗
Har altid været glad for behandling af Rune, som jeg har stor tillid til.
Oplever er dyb respekt for hans faglighed, Og kreative kunnen 😅

Besvarelse fra tandlægen.dk - Vejen
Fik hurtig en tid, ingen ventetid og hurtig tilfredsstillende behandling.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Vejen
Det var en god oplevelse at komme til tandlæge.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Vejen
Det vurderes, at det var en god og venlig behandling. Men også dyr.