Banner for tandlægen.dk - Taastrup

tandlægen.dk - Taastrup Anmeldelser

Taastrup Hovedgade 73, 2630 Taastrup, DK

Tandlæge Kerim Turkyilmaz var virkelig sød og meget behagelig. På en gang afslappet og fagligt sikker. Venlig og kvalificeret.

Jeg er meget tilfreds og vil helt sikkert anbefale klinikken til andre! Jeg fik hurtig og venlig betjening over telefonen, en hurtig tid og en professionel behandling. Medarbejderen var sød, og tand... Se mere

Jeg skiftede tandlæge og er nu patient hos tandlæge Kerim Türkyilmaz. Kerim og hans dygtige assistent skabte en varm og tryg atmosfære. De var så dygtige og professionelle, og snakkede med mig igenne... Se mere

De nye lokaler i Taastrup er lækre. Lyse og store. Friske drikkevarer som dejlig service. Tandlægestolen er så behagelig at sidde/ligge i at jeg næsten ikke ville forlade den, og jeg har både t... Se mere

1. Tandklinik
  6. Tandprotesecenter

• Taastrup Hovedgade 73, 2630, Taastrup, Danmark

• 43991107

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

3.230 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Meget kompetent tandlæge og assistent

Meget kompetent tandlæge og assistent. Fine omgivelser på klinikken.

30. januar 2025

Kære Jens,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at dit besøg i klinikken fortjener at få fem flotte stjerner på Trustpilot.

tandlægen.dk Taastrup

Meget fin tandpleje og stor forståelse …

Meget fin tandpleje og stor forståelse for folk med tandlæge skræk.
God service og flotte lokaler.
Kan varmt anbefales.

29. januar 2025

Kære Rene,

Tak for din fine anmeldelse og varme anbefaling. Vi er glade for, at du oplevede stor forståelse for din tandlægeskræk og er tilfreds med den behandling du modtog.

tandlægen.dk Taastrup

Man bliver altid mødt med et smil når…

Man bliver altid mødt med et smil når man ankommer, dygtig tandlæge ham Mikkel. Har været kunde i mange år nok 30 år. Rimelige priser og stor flot ny klinik.
Allan
2630 Taastrup

23. januar 2025

Kære Allan,

Tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord til både vores dygtige tandlæge og klinik.

tandlægen.dk Taastrup

Dårlige forhold hvis der bruges…

Dårlige forhold hvis der bruges kørestol. Den der er er ikke god nok. Men tilfreds med behandlingen.

17. januar 2025

Kære Marianne,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med den behandling, du modtog. Vi stræber efter at skabe et inkluderende miljø for alle, og vi tager din feedback til efterretning.

tandlægen.dk Taastrup

Tåstrup bedste dejligste tandlæge…

Tåstrup bedste dejligste tandlæge klinik 🤗 Godt sødt personale og meget mere
Hilsen meget tilfreds kunde igennem mange år ❤️

14. januar 2025

Kære Linda,

Tak for din anmeldelse og søde ord. Vi er glade for, at du er glad for at komme i vores klinik og føler dig i gode hænder hos vores dygtige personale.

Super oplevelse hos Adela

Super oplevelse hos Adela, som er vanvittig kompetent og man føler sig tryg i hendes hænder. Dejlig lys klinik, med god indeklima.

8. januar 2025

Kære Anja,

Tak for din fine anmeldelse. Det er skønt at høre, at du havde en god og tryg oplevelse hos vores dygtige tandplejer. Vi vil naturligvis lade dine rosende ord gå videre til hende.

tandlægen.dk Taastrup

Virkelig god service behageligt…

Virkelig god service behageligt personale
gode anbefalinger vedr.videre behandling

30. december 2024

Kære Lise,

Mange tak for din anmeldelse og de fine ord. Det glæder os at høre, at dit besøg i klinikken var en positiv oplevelse.

Super god service

Super god service, min retainer i undermunden var gået op, hvilket generede mig enormt meget. Jeg fik ringet til klinikken, i håb om at de havde en tid, da min normale tandlæge har lukket i julemåneden. De havde heldigvis en tid og jeg blev mødt at et smilende og engageret personale. Som fiksede mit problem med det samme. Tak for den super
kundeservice, jeg kommer helt sikkert igen!

27. december 2024

Kære Mie,

Mange tak for din anmeldelse og pæne ord. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig hurtigt, så dit problem blev løst, og at din oplevelse hos os var positiv – det er lige præcis den service, vi stræber efter at give vores patienter.

tandlægen.dk Taastrup

Et akut problem med en knækket fortand…

Et akut problem med en knækket fortand (fredag eftermiddag...) blev løst elegant og smertefrit hos tandlægen.dk.
Tusind tak for en supergod behandling!

9. december 2024

Kære Manon,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at vi hurtigt kunne hjælpe dig.

Første besøg

Første besøg - meget tilfreds

25. november 2024

Kære Allan,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at dit første besøg i klinikken var en femstjernet oplevelse.

tandlægen.dk Taastrup

Servicen er altid god og godt humør

Servicen er altid god og der er godt humør, de ved hvad de laver og det er rart at komme ud derfra med god viden om hvad du har fået lavet.

19. november 2024

Kære Amalie,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os på Trustpilot.

tandlægen.dk Taastrup

Altid sød og rare og grundige i deres…

Altid sød og rare og grundige i deres undersøgelser.

18. november 2024

Kære Karin,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord og de fem flotte stjerner.

Meget behagelig oplevelse

Meget behagelig oplevelse. Adela var meget professionel og forklarede grundigt hvad der skulle ske.

7. november 2024

Kære Ludwig,

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du havde en behagelig oplevelse hos vores dygtige tandplejer.

Kæmpe anbefaling

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos jeres tandlæge Kerim! Han var utrolig dygtig og tog sig tid til at guide mig gennem hele processen, så jeg følte mig tryg og godt informeret. Kerim var både professionel og empatisk, jeg kan varmt anbefale ham til alle, der søger en kompetent og dygtig tandlæge.

4. november 2024

Kære Enna,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det er skønt at høre, at du havde en god oplevelse i vores klinik.

tandlægen.dk Taastrup

God service dygtig tandlæge og alt…

God service dygtig tandlæge og alt personale

30. oktober 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din positive feedback, og at du har taget dig tid til at dele dem med os på Trustpilot.

tandlægen.dk Taastrup

Den bedste tandlæge i taastrup

Første gang jeg har fået en behandling hos tandlægerne.dk
Og er super tilfreds med personalet og deres service. De er virkelig imødekommende. Dette er allerede mit fortrukne sted 👍

28. oktober 2024

Kære Trine,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med din behandling og den service du modtog.