Banner for tandlægen.dk - Taastrup

tandlægen.dk - Taastrup Anmeldelser 342

4,9

Taastrup Hovedgade 73, 2630 Taastrup, DK

Jeg er meget tilfreds og vil helt sikkert anbefale klinikken til andre! Jeg fik hurtig og venlig betjening over telefonen, en hurtig tid og en professionel behandling. Medarbejderen var sød, og tand... Se mere

Kan kun anbefale og rose stedet, de er alle super søde og faglig dygtige. Man bliver taget så godt imod og der bliver ikke lavet unødvendige behandlinger, som nogle tandlæger godt kan finde på. Går... Se mere

Jeg har netop haft mit første besøg hos tandlægen her, og det var en virkelig positiv oplevelse. Hele stemningen var rolig og behagelig, og jeg følte mig tryg fra start til slut. Personalet var imødek... Se mere

1. Tandklinik
  6. Tandprotesecenter

• Taastrup Hovedgade 73, 2630, Taastrup, Danmark

• 43991107

4,9

De er meget i mødekommende

10. april 2026

Kære Hanne,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du finder os meget imødekommende.

tandlægen.dk Taastrup

Fik en meget god modtagelse af…

Fik en meget god modtagelse af personalet.

7. april 2026

Hej,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du fik en meget god modtagelse af vores personale - det betyder meget.

tandlægen.dk Taastrup

Altid en fornøjelse at komme i den…

Altid en fornøjelse at komme i den varme stol hos tandlæge. Trygt og godt

17. februar 2026

Kære Morten,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på, at du altid finder det en fornøjelse at komme i den varme stol hos vores tandlæge, samt finder det trygt og godt - det betyder meget.

Kan varmt anbefale

God information og løbende telefonsamtaler op til behandlingen. Sødt personale, imødekommende og yder super god behandling. Indgrebet var hurtigt og smertefrit. Informerende undervejs, omstillingsparate og havde en positiv tilgang. Ringede dagen efter for at følge op på mig, hvilke var super rart. Kan kun anbefale dem. Har intet dårligt at sige.

10. februar 2026

Kære Sarah,

Tusind tak for din anmeldelse.

Dine rosende ord om din oplevelse både før, under og efter behandlingen betyder meget.

Vi sætter stor pris på, at du fandt vores personale både søde og imødekommende, samt havde lyst til at anbefale os.

Fantastisk service

Fantastisk service. Virkelig søde mennesker. Føler mig tryg hos dem.

3. februar 2026

Kære Simon,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du oplevede en fantastisk service af virkelig søde mennesker.

Vi sætter stor pris på, at du følte dig tryg ved os.

Så søde og imødekommende

Så søde og imødekommende og super behandling

29. januar 2026

Kære Jannie,

Tusind tak for din anmeldelse.

Dine rosende ord om både personale og behandling betyder meget.

tandlægen.dk Taastrup

Jeg føler mig altid klædt på til det…

Jeg føler mig altid klædt på til det der skal ske og der er opfølgning bagefter hvis man har været i behandling hos Surgicare. Altid smilende og imødekommende i klinikken

27. januar 2026

Kære Nynne,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du altid føler dig godt klædt på og får den rigtige vejledning efter din behandling.

Vi sætter stor pris på, at du altid finder os smilende og imødekommende.

Venlig altid klar med hjælp

Venlig altid klar med hjælp
Bedste anbefaling herfra

22. januar 2026

Kære Helle,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du finder os venlige og altid klar til at hjælpe.

Vi sætter stor pris på din anbefaling.

tandlægen.dk Taastrup

Selvom jeg er flyttet fra Taastrup til…

Selvom jeg er flyttet fra Taastrup til Holte, så kører jeg gerne til Taastrup for at få ordnet mine tænder.
Jeg har nemlig altid fået god behandling.
Hilsen Jørgen Overgaard

19. januar 2026

Kære Jørgen,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på, at du vil kører til os for at få din behandling - og vi sætter pris på, at du altid får en god behandling hos os.

Det betyder meget.

Søde

Søde, Rare og lækker klinik 👍😁

15. januar 2026

Kære Johnny,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på, at du finder vores klinik sød, rar og lækker.

tandlægen.dk Taastrup

Jeg kan kun anbefale stedet.

Jeg kan kun anbefale stedet.
Man føler sig godt modtaget og tandlægen var meget dygtig og venlig.
Jeg er rigtig godt tilfreds.
Bente Knudsen

7. januar 2026

Kære Bente,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du føler dig godt modtaget og vores tandlæge meget dygtig og venlig.

Vi sætter pris på, at du er rigtig godt tilfreds og vil anbefale os.

Var i behandling hos Mikkel

Var i behandling hos Mikkel. På en time skabte han en ny fortand under meget vanskelige betingelser. Flot arbejde.

17. december 2025

Kære Sigrid,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du fik en god oplevelse og behandling hos vores tandlæge, samt fandt hans arbejde flot.

Bedste tandplejer

Går fast hos sødeste tandplejer Adela, der er yderst kompetent og så omsorgsfuld at være sammen med, et meget ærligt menneske, der gør hele oplevelsen behagelig :-)

18. december 2025

Kære Sheima,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget, at du havde lyst til at dele din oplevelse.

Dine rosende ord om vores sted og personale sætter vi stor på - vi ønsker altid at møde vores patienter i øjenhøjde og med de nødvendige behandlinger.

Det betyder meget, at du mærker et ærligt, omsorgsfuldt og yderst kompetent menneske i vores tandplejer.

Medarbejderne er dygtige

Medarbejderne er dygtige, professionelle og venlige. Kontoret er altid varmt, rent og udstyret til enhver situation. De er de bedste! Jeg er yderst tilfreds med medarbejderen Adela Ahmespahic.

12. december 2025

Kære Melina,

Tusind tak for din anmeldelse.

De rosende ord om vores medarbejdere betyder meget - dem sender vi videre.

Vi sætter stor pris på, at du finder os de bedste, og at du var yderst tilfreds med vores tandplejer.

Roligt

Kom til til tiden. Fin modtagelse- tandlægen skulle vurdere nogle tandhalse og fik samtidig 1/2 års tjek. Jeg synes i øvrigt, det ville være dejligt, hvis det er en tandlæge hver gang. Betaler man anderledes når det er en tandtekniker??
Det er jo det, der er så svært, selv at vurdere om ekspertisen er “den samme vurdering “

14. december 2025

Kære Stig,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du fik en fin modtagelse hos tandlægen.

Hvis du ønsker en fast tandlæge til dine behandlinger, må du gerne oplyse dette, når du booker din tid - så vil vi så vidt muligt forsøge at imødekomme dit ønske.

Du er meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 70 40 03 52, hvis du har yderligere spørgsmål.

tandlægen.dk Taastrup

Altid god service søde tandlæger og…

Altid god service søde tandlæger og tandplejere og klinikassistenter

10. december 2025

Kære Carl Erik,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du altid oplever god service og vores tandlæger, tandplejere og klinikassistenter som søde.

Det betyder meget.

Ny og glad patient

Jeg skiftede tandlæge og er nu patient hos tandlæge Kerim Türkyilmaz. Kerim og hans dygtige assistent skabte en varm og tryg atmosfære. De var så dygtige og professionelle, og snakkede med mig igennem hele processen. Jeg følte mig i de bedste hænder. Assistenten var de sødeste jeg nogensinde har set. Hun trøstede mig under behandlingen og sørgede for, at jeg var okay. De var venlige og lyttende.
Mine varmeste anbefalinger.

11. december 2025

Kære Amanda,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at vores tandlæge og dygtige klinikassistent kunne skabe en varm og tryg atmosfære.

Vi er glade for, at du følte dig i de bedste hænder, og fandt klinikassistent en af de sødeste du nogensinde har set.

Det er dejligt at høre, at du blev trøstede og sørget for du var okay.

Vi sætter stor pris på din anbefaling.