Banner for tandlægen.dk - Taastrup

tandlægen.dk - Taastrup Anmeldelser

Taastrup Hovedgade 73, 2630 Taastrup, DK

Min tandplejer Julie fortjener uden tvivl de 5 stjerner, sød ,forstående og tager den tid der skal til. Men når man skal bestille en ny tid, 4-6 måneder frem i kalenderen, er jeg nu blevet mødt et... Se mere

Tidsbestilling fastlagt sidste år, reminder 14 dage før og dagen før. Kom til lidt før tiden. Behandling grundig og professionel. Personalet gode og venlige. Anbefaler gerne klinikken.

Jeg er meget tilfreds og vil helt sikkert anbefale klinikken til andre! Jeg fik hurtig og venlig betjening over telefonen, en hurtig tid og en professionel behandling. Medarbejderen var sød, og tand... Se mere

Jeg skiftede tandlæge og er nu patient hos tandlæge Kerim Türkyilmaz. Kerim og hans dygtige assistent skabte en varm og tryg atmosfære. De var så dygtige og professionelle, og snakkede med mig igenne... Se mere

1. Tandklinik
  6. Tandprotesecenter

• Taastrup Hovedgade 73, 2630, Taastrup, Danmark

• 43991107

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

3.196 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Som altid et godt og grundigt…

Som altid et godt og grundigt tandeftersyn. Er yderst tilfreds

8. december 2025

Kære Marianne,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du som altid har haft et godt og grundigt tandeftersyn.

Det betyder meget, at du er yderst tilfreds.

Altid god service

Altid god service, kærlig omsorg og godt humør. Selv at få hevet en visdomstand ud, kan gøres til et god oplevelse, hvilket må siges at være nogrt af en bedrift

2. december 2025

Kære Maria,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du altid oplever en god service, kærlig omsorg og godt humør.

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse.

10/10 tandlæge

Jeg har ikke altid været glad for at tage til tandlæge, men hos tandlægen.dk føler jeg mig tryg hver gang. Personalet er utrolig søde og venlige, og man kan tydeligt mærke, at de er et team, der arbejder godt sammen og trives i deres arbejde. Det skaber en rigtig rar stemning, som smitter af på os patienter.

Klinikken er pæn og ren, og jeg har endnu ikke oplevet, at venterummet har været overfyldt. Det gør mig som lidt nervøs patient meget mere rolig omkring mine besøg. Alt i alt føler jeg mig rigtig godt taget imod og i gode hænder, og det betyder alverden for mig.

Jeg kan varmt anbefale dem!

4. december 2025

Kære Ayan,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du altid føler dig tryg hos os, samt finder vores personale utroligt søde og venlige.

Vi er glade for, at du kan mærke at vi samarbejder og trives i vores arbejde. Det er dejligt, at det er med til at skabe en rar stemning der smitter.

Vi glæde os over, at du som nervøs patient kan føle ro omkring dine besøg, samt føle dig rigtig godt taget imod og i gode hænder.

tandlægne.dk Taastrup

En virkelig god oplevelse

Jeg havde mit allerførste besøg hos tandlæge Kerim Türkyilmaz. Kerim og hans dygtige assistent skabte en varm og tryg atmosfære, hvor jeg følte mig i de bedste hænder hele vejen igennem. De var både professionelle, venlige, lyttende og meget omhyggelige, og samtidig fornuftige priser. Jeg takker mange gange, for den gode oplevelse og giver dem mine varmeste anbefalinger.

3. december 2025

Kære Seher,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at vores tandlæge og dygtige assistent kunne skabe en varm og tryg atmosfære, hvor du følte dig i de bedste hænder.

Vi er glade for, at du fandt dem både professionelle, venlige, lyttende og meget omhyggelige.

Meget kompetent behandling

Meget kompetent behandling. Følte mig i de bedste hænder.

2. december 2025

Kære Bente,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du havde en meget kompetent behandling, samt følte dig i de bedste hænder - det betyder meget.

tandlægen.dk Taastrup

Jeg har netop haft mit første besøg hos…

Jeg har netop haft mit første besøg hos tandlægen her, og det var en virkelig positiv oplevelse. Hele stemningen var rolig og behagelig, og jeg følte mig tryg fra start til slut. Personalet var imødekommende og professionelle, og alt blev forklaret på en måde, der var let at forstå. Som ny patient er jeg meget glad for, at jeg valgte netop denne klinik jeg følte mig i gode hænder hele vejen igennem. Kan varmt anbefales!

1. december 2025

Kære Klaudia,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at dit første besøg var en virkelig positiv oplevelse.

Vi er glade for, at hele stemningen var rolig og behagelig, samt du følte dig tryg fra start til slut.

Dine pæne ord om vores personale betyder meget.

Vi sætter stor pris på din varme anbefaling.

tandlægen.dk Taastrup

Tandlægen.dk Tåstrup har en rolig og…

Tandlægen.dk Tåstrup har en rolig og behagelig atmosfære, som gør ethvert besøg trygt. Det er rart, man så vidt muligt møder de samme behandlere hver gang. De er dygtig, imødekommende og rigtig gode til at informere om både behandling og pris
Kan varmt anbefales

1. december 2025

Kære Søren,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du bliver mødt af en rolig og behagelig atmosfære, og at dine besøg er trygge.

Vi sætter pris på, at du finder os dygtige, imødekommende og rigtig gode til at informere om både behandling og pris.

Din varme anbefaling betyder meget.

tandlægen.dk Taastrup

Fulgte min tandplejer Julie Dahl til…

Fulgte min tandplejer Julie Dahl til tandlægen.dk taastrup, og får simpelthen den bedste behandling der er!

Klar anbefaling af klinikken til alle!

Hilsen Philip

Kære Philip,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at vores tandplejer giver den bedste behandling.

tandlægen.dk Taastrup

God, professionel og rolig behandler

Behagelig behandler, som var grundig, rolig og gav god rådgivning.

Kære Bente,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du havde en behagelig behandler der var grundig, rolig og gav god rådgivning - det betyder meget.

tandlægen.dk Taastrup

Jeg kan varmt anbefale tandlægen Kerim…

Jeg kan varmt anbefale tandlægen Kerim Türkyılmaz.

Jeg var hos en anden tandlæge to gange på én uge, før jeg kom til behandling hos Kerim Türkyılmaz. Jeg havde nærmest udviklet angst for at sidde i tandlægestolen, fordi den tidligere tandlæge ikke kunne lægge bedøvelsen ordentligt. Begge gange gik jeg derfra grædende, da behandlingen gjorde frygtelig ondt, og til sidst kunne hun slet ikke gennemføre behandlingen.

Derefter bestilte jeg tid hos Kerim Türkyılmaz. Allerede ved første besøg fik jeg korrekt bedøvelse og blev behandlet helt uden smerter. Jeg gik ud af klinikken med et stort smil!
Tandlægeassistenten var også utrolig sød og viste stor empati for den smerte og frygt, jeg havde under hele behandlingen.

En tandlæge er et valg – ikke en tilfældighed. For at undgå dårlige oplevelser bør man vælge den rigtige fra starten.

Min permanente tandlæge bliver fra nu af Kerim Türkyılmaz.

Kære Dzhulide,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du fik den korrekte behandling uden smerter, samt at du gik fra vores klinik med et stort smil.

Det glæder os, at du fandt vores tandlægeassistent utrolig sød og empatisk.

Vi sætter stor pris på din anbefaling, samt at vores tandlæge bliver din permanente tandlæge.

Som altid god oplevelse

Som altid god oplevelse

21. november 2025

Kære Claus,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du altid har en god oplevelse hos os - det sætter vi stor pris på.

tandlægen.dk Taastrup

God behandling og godt arbejde af…

God behandling og godt arbejde af tandlæge

18. november 2025

Kære Kaj,

Mange tak for din anmeldelse.

Det betyder meget, at du fik en god behandling, og fandt vores tandlæges arbejde godt.

tandlægen.dk Taastrup

Fantastiske mennesker som er her og…

Fantastiske mennesker som er her og fagligt dygtige super godt sted

18. november 2025

Kære Per,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du finder vores personale fantastisk og fagligt dygtige.

Det betyder meget, at du finder vores sted super godt.

tandlægen.dk Taastrup

Grundigt og omhyggeligt arbejde hos…

Grundigt og omhyggeligt arbejde hos hensyntagende medarbejdere.

17. november 2025

Kære Hemin,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du oplevede et hensynstagende personale, der udførte et grundigt og omhyggeligt stykke arbejde - det betyder meget.

tandlægen.dk Taastrup

Det er altid en fornøjelse at komme til tandlægen

Det er altid en fornøjelse at komme til tandlægen her. Der er styr på tingene. Søde og venlige mennesker.
Jeg overlader trygt mine tænder til dem.
Samtidig får jeg også et godt grin undervejs i behandlingen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

12. november 2025

Kære Pia,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at det altid er en fornøjelse at komme til tandlæge hos os.

Vi er glade for, at du føler vi har styr på tingene, samt er søde og venlige mennesker.

Vi sætter pris på, at du trygt overlader dine tænder til os, samt får et godt grin undervejs.

tandlægen.dk Taastrup

Jeg har kun godt at sige om…

Jeg har kun godt at sige om Tandlægen.dk i Tåstrup… Er kommet der i 20 år. Har altid mødt venligt og kompetent personale.
Jeg vil til enhver tid anbefale klinikken til andre.

12. november 2025

Kære Anne-Mette,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du kun har godt at sige om os, samt at du er kommet her i 20 år.

Det er dejligt at høre, at du altid bliver mødt af et venligt og kompetent personale.

Den bedste tandlæge

Den bedste tandlæge - de er alle dygtige og professionelle uanset hvilken position de har og så er der altid en dejlig og rolig stemning.

11. november 2025

Kære Marianne,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du havde den bedste tandlæge, samt fandt vores personale dygtige og professionelle.

Vi sætter stor pris på, at du altid mærker en dejlig og rolig stemning.

Perfekt

God kommunikation, fornuftig pris, dejlig imødekommende, det tog kun en halv time at få fjernet alle 4 visdomstænder, kom 20min før og vi gik i gang allerede 5min efter jeg kom. Har intet dårligt at sige

7. november 2025

Kære Rudy,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du blev mødt med god kommunikation, fornuftig pris og dejlige og imødekommende medarbejdere.

Vi sætter stor pris på, at du intent dårligt har at sige.

Bortoperation visdomstand

God orientering både før, efter og under operation. Utrolig venlig læge og assistent.
Jeg følte mig i rigtig gode hænder.

7. november 2025

Kære Erik,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du fik en god orientering både før, under og efter operationen.

Vi er glade for, at du fandt vores tandlæge og klinikassistent utrolig venlige.

Vi sætter stor pris på, at du følte dig i rigtig gode hænder.

Først en forundersøgelse

Først en forundersøgelse, og så en plastfyldning.... Det vil sige inde hos to forskellige på samme dag, med en halv times mellemrum… super effektivt. Alt personale er altid smilende og venlige god oplevelse hver gang..

5. november 2025

Kære Pia,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at din behandling foregik super effektivt, samt at vores personale altid er smilende og giver en venlig og god oplevelse hver gang.