Banner for tandlægen.dk - Solrød

tandlægen.dk - Solrød Anmeldelser

Solrød Center 17A, 1., 2680 Solrød Strand, DK

Min søn på 5 har autisme, hvilket gjorde at jeg var lidt nervøs for tjek hos tandlægen, men TL Mie gjorde det bare til den bedste oplevelse for os begge. Meget sød og forstående, havde kontakt til ham... Se mere

Alle på klinikken i Solrød hilser, smiler og er meget imødekommende. I tandlægestolen føler man sig i gode og meget kompetente hænder. Jeg er ikke vild med tandlæger - men jeg oplever en beroligende... Se mere

God oplevelse denne gang med tandkirugen Ynn - hun var et energibundt der havde tjek på hvad hun lavede. God til at informere undervejs og ikke mindst distrahere, når noget kunne være ubehageligt. Er... Se mere

Venlig og imødekommende modtagelse med kaffe.alle hilste pænt og jeg fik god vejledning undervejs,jeg følte mig meget tryg,vigtigt,da jeg aldrig har været glad for tandlæger,men har dog været der årli... Se mere

1. Tandklinik
  6. Tandprotesecenter

• Solrød Center 17A, 1., 2680, Solrød Strand, Danmark

• 56141122

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

3.312 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skøn oplevelse

Er altid tilfreds med at komme hos dem.

17. oktober 2023

Kære Katja,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os på Trustpilot.

tandlægen.dk Solrød

God service, hvor man tager sig tid til barnets behov!

6. oktober 2023

Kære Mie,

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os på Trustpilot.

Super sødt personale

Super sødt personale, og meget proffessionel behandling.

26. september 2023

Kære Jan,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os.

Dygtig tandlæge.

18. september 2023

Kære Nadia,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du synes vores dygtige tandlæge fortjener at få fem stjerner på Trustpilot.

tandlægen.dk Solrød

Godt sted at få tjekket sine tænder.

Virkelig omhyggelig og professionel behandling. God information og vejledning. Søde medarbejdere. Kan anbefales

4. september 2023

Kære Lars,

Mange tak for din anmeldelse og anbefaling af vores klinik. Vi er glade for, at du følte dig godt informeret og vejledt under din behandling.

Rigtig god dag,

Altid behjælpelig

Altid behjælpelig, gid kommunikation, og faglighed i top. ( Er forhenværende tandlæge-klinikass. selv )
Kan stærkt anbefales til voksne og børn.
tryghed er essentiel😁

23. august 2023

Kære Charlotte,

Tak for din flotte anmeldelse og anbefaling. Det er fantastisk at høre, at du altid føler dig mødt af et hjælpsomt personale, hvor den gode kommunikation og faglighed er i top.

tandlægen.dk Solrød

Mie og Dorthe er det bedste og dygtigste team på Sjælland

Mie og Dorthe i Solrød Strand klinikken er det bedste og dygtigste team på Sjælland! Altid en kæmpe fornøjelse at komme der. De har 100 % styr på dine tænder samtidig med, at der altid er varme, humor og god stemning. De får mine allerbedste anbefalinger!

2. august 2023

Kære Stine,

Mange tak for din anmeldelse. Hvor er det skønt at læse dine rosende ord til Mie og Dorthe. Vi er glade for, at du gerne vil anbefale dem til andre.

Rigtig god sommer.

tandlægen.dk Solrød

Vi havde verdens bedste børnetandlæge i…

Vi havde verdens bedste børnetandlæge i dag

25. juli 2023

Kære Phillip,

Tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at læse, at I synes vores klinik har verdens bedste børnetandlæge.

Rigtig god sommer.

Super til børn

Var rigtig god ved min søn. Og forklarede rigtig fint.

27. juni 2023

Kære Ditte,

Tak for din anmeldelse og fem flotte stjerner. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os på Trustpilot.

Kære Dorthe,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du synes vi fortjener at få fem flotte stjerner på Trustpilot.

tandlægen.dk Solrød

Fik en akut tid til en større…

Fik en akut tid til en større behandling, som dog viste sig ikke at give mening grundet en god behandling med fokus på cost/benifit analyse.

18. juni 2023

Kære Janni,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os på Trustpilot.

Dejligt personal

26. april 2023

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du synes, vores personale fortjener at få fem flotte stjerner på Trustpilot.

tandlægen.dk Solrød

De sødeste og mest menneskelige…

De sødeste og mest menneskelige tandlæger og personale jeg nogensinde har oplevet hos en tandlæge!
Kan kun give jer den varmeste anbefaling! Jeg skifter aldrig tandlæge 🤩

13. februar 2023

Kære Alexandra,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord til vores dygtige personale og din varme anbefaling.

Kære Mikael,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du har lyst til at dele din oplevelse i klinikken med os på Trustpilot.

Helt i top

Den bedste tandlæge jeg har haft. Virkelig søde og imødekommende mennesker på hele klinikken og de pådutter dig ikke alle mulige ekstraudgifter. Prisen er også i orden.

17. januar 2023

Kære Rie,

Mange tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord til vores personale. Det gør Hvor gør os glade og stolte at høre, at vi er den bedste tandlæge du har haft.

Dygtige og grundige

3. januar 2023

Besvarelse fra tandlægen.dk - Solrød

Hej Niels. Tusinde tak for dine flotte 5 stjerner til vores klinik. Det er godt at vide, at du oplever os dygtige og grundige. I tandlægen.dk er drivkræften at yde en god tandlægeoplevelse i høj kvalitet og med udgangspunkt i patients ønsker og behov. Dejligt er det, når vores patienter værdsætter vores indsats, tak for de rosende ord, Niels.
Mange hilsner tandlægen.dk Solrød

Tandlægen i Solrød Center,

Tandlægen i Solrød Center. Dårlig kommunikation til kunde, gik igang med behandling uden samtykke fra kunde. Grænser ikke respekteret.
Kommer ikke igen!

6. december 2022

Besvarelse fra tandlægen.dk - Solrød

Kære Florence. Tusinde tak for din anmeldelse. Det gør os rigtig ondt, at du ikke har været glad og tilfreds med dit besøg her på klinikken. Vi har forsøgt at kontakte dig, så vi kan få talt sammen om dit besøg. Vi forsøger at ringe igen indtil det lykkedes. Indtil da, undskylder vi mange mange gange for, at du ikke syntetes vi gjorde det godt nok for dig.
Mange hilsner tandlægen.dk Solrød

Rebecca var professionel og forklarende…

Rebecca var professionel og forklarende under hele behandlingen. Du føler dig i centrum når du besøger klinikken.
Bestemt en positiv oplevelse.
Henning

14. december 2022

Kære Henning,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for dine rosende ord til vores professionelle tandplejer Rebecca, som var forklarede under hele din behandling, og derved sørgede for, at du fik en positiv oplevelse. Det er dejligt at høre, at du følte dig i centrum da du besøgte vores klinik.

En deglig Tandlæge besøg

Jeg var med mine børn, de var søde, venlig, de gøre at. Mine børn føler sig tryg under hele behandling.

11. december 2022

Kære Carmen,

Tak for din fine anmeldelse. Der er rigtig mange som ikke bryder sig om at gå til tandlægen. Vi sørger derfor altid for, at tage imod både børn og voksne med hjertevarme og smil, så vores patienter kan føle sig trygge og få den rigtige behandling. Det varmer os derfor at høre, at vores søde personale gjorde, at dine børn følte sig trygge under hele behandlingen.