Banner for tandlægen.dk - Solrød

tandlægen.dk - Solrød Anmeldelser 113

4,9

Solrød Center 17A, 1., 2680 Solrød Strand, DK

Jeg har i over 20 år gået fast hos jer, og med skiftende behandlere, og har hver gang fået god rådgivning og god behandling efter behov. Jeg har de sidste gange været hos tandplejer Frederikke, hvor... Se mere

1. Tandklinik

• Solrød Center 17A, 1., 2680, Solrød Strand, Danmark

• 56141122

4,9

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

God oplevelse denne gang med…

God oplevelse denne gang med tandkirugen Ynn - hun var et energibundt der havde tjek på hvad hun lavede. God til at informere undervejs og ikke mindst distrahere, når noget kunne være ubehageligt. Er glad for at komme der også hos min almindelige tandlæge. De er dygtige, professionelle og ikke mindst meget imødekommende alle sammen. Man føler sig genkendt.

12. juni 2026

Kære Pernille,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på din flotte ros om vores kæbekirurg.

Det glæder os at høre, at du også er glad for at komme hos din almindelige tandlæge.

Dine mange rosende ord om vores personale betyder meget.

tandlægen.dk Solrød

Fantastisk sød og kompetent ung pige…

Fantastisk sød og kompetent ung pige Frederikke.
Meget tilfreds. 🦷🦷

11. juni 2026

Kære Kim,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du var meget tilfreds.

Din flotte ros til vores tandplejer betyder meget.

tandlægen.dk Solrød

Har kun positivt at sige

Alle er meget kompetente, rolige og venlige. Altid en god stemning. Klinikken kan varmt anbefales.

8. juni 2026

Kære Torben,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du finder os alle meget kompetente, rolige og venlige.

Det er dejligt at høre, at du altid mærker en god stemning, samt at du havde lyst til at anbefale os.

tandlægen.dk Solrød

Rebecca er så imødekommende og…

Rebecca er så imødekommende og informerende, meget behagelig konsultation hver gang.

28. maj 2026

Tusind tak for din anmeldelse.

Dine flotte ord om vores tandplejer betyder meget for os.

tandlægen.dk Solrød

Meget sød og interesseret tandplejer i…

Meget sød og interesseret tandplejer i mit ve og vel.

19. maj 2026

Kære Kurt,

Mange tak for din anmeldelse.

Det betyder meget for os, at du finder vores tandplejer meget sød og interesseret i dit ve og vel - det er netop som vi ønsker.

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. Fik akut tandpine og der blev flyttet lidt rundt så jeg kunne komme til samme dag. Meget kompetent og sødt personale. Kan virkelig anbefale.

28. april 2026

Kære Marie,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du havde en virkelig god oplevelse, samt kunne få flyttet på din tid.

Dine flotte ord om vores personale og anbefaling sætter vi stor pris på.

tandlægen.dk Solrød

At komme hos tandlægen.dk i Solrød er…

At komme hos tandlægen.dk i Solrød er super hyggeligt og behageligt. ALLE er bare så søde og glade. Man går altid glad derfra. Særligt at de super gode til børn, som føler sig trygge og bliver hjulpet igennem tandbehandlingen, med godt humør. Stor anbefaling herfra.

23. april 2026

Kære Nanna,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du finder det både super hyggeligt og behageligt at besøge os.

Vi sætter stor pris på, at du finder os alle så søde og glade, samt at du føler dig i trygge hænder.

Din anbefaling varmer.

tandlægen.dk Solrød

Utrolig dygtig tandlæge (Frederikke)

Utrolig dygtig tandlæge (Frederikke), der informerede om hver enkelt del, tog hensyn og virkelig lod til at være glad for sit arbejde. Jeg har normalt lidt angst for at gå til tandlægen, men hendes fremgang og måde at være på beroligede mig hele vejen igennem. Tak!

21. april 2026

Kære Anna,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på dine rosende ord om vores tandplejer og behandling - det varmer at høre.

tandlægen.dk Solrød

Som altid behagelige medarbejdere og en…

Som altid behagelige medarbejdere og en god oplevelse.

20. april 2026

Kære Martin,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du altid finder os behagelige, samt får en god oplevelse hos os - det betyder meget for os at høre.

Jeg har i over 20 år gået fast hos jer

Jeg har de sidste gange været hos tandplejer Frederikke, hvor hvor jeg får super behandling og rådgivning, så at jeg er helt tryk🏆
Kjeld

13. april 2026

Kære Kjeld,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du er kommet her i over 20 år, og altid får en god rådgivning og behandling efter dine behov.

Vi sætter pris på dine rosende ord om vores tandplejer og sidste behandling.

Dygtig & empatisk tandlæge

Dygtig, kompetent & virkelig sød tandlæge & personale - jeg følte mig tryg hele vejen igennem mit forløb. Kan varmt anbefale klinikken til andre 🦷🪥

16. marts 2026

Kære Lillian,

Mange tak for din anmeldelse.

Dine rosende ord betyder meget, samt er vi glade for, at du følte dig tryg hele vejen igennem.

Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Glade og smilende

Glade og smilende. Virkelig god til børn.

17. marts 2026

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du fandt vores personale glade og smilende, samt virkelig gode med børn - det betyder meget.

tandlægen.dk Solrød

En god og dybdegående forklaring til et…

En god og dybdegående forklaring til et fastlagt behandlingsforløb.

17. februar 2026

Kære Kjeld,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du fik en god og dybdegående forklaring ved din behandling.

👍👍👍👍

Meget venlig og behaglig tandlæge.

10. december 2025

Kære Jens,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du fandt vores tandlæge meget venlig og behagelig.

tandlægen.dk Solrød

Gode til at guide og behandle små børn

Meget børnevenligt og fokus på at skabe en oplevelse

2. december 2025

Kære Sandie,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du fandt os meget børnevenlige og gode til at skabe fokus på en god oplevelse - det betyder meget.

Fantastisk

Fantastisk

1. december 2025

Kære Freja,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at din oplevelse var fantastisk.

tandlægen.dk Solrød

Super god service , dejlige mennesker og tandlæger

7. november 2025

Kære Rene,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du oplevede en super god service, samt dejlige mennesker og tandlæger.

Grundig og superfin behandling

Grundig og superfin behandling

29. oktober 2025

Kære Jannie,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du oplevede en grundig og superfin behandling hos os.

Ny patient

Behageligt møde fra i klinikken for første gang

27. oktober 2025

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du din første gang i vores klinik var et behageligt møde - det betyder meget.

Kan kun anbefales

Super rolig og behagelig konsultation hos Frederikke.

30. september 2025

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at det var en super rolig og behagelig konsultation hos vores tandplejer.

Vi sætter stor pris på din anbefaling.