Banner for tandlægen.dk - Roskilde

tandlægen.dk - Roskilde Anmeldelser

Algade 52, 4000 Roskilde, DK

Jeg har gået hos deres tandlæger i Roskilde i mere end 18 år. Først hos Kasper i de gamle tandlægehus og siden hos Maziar/Christine i Algade. Der har altid været ekstrem høj profesionel behandling m... Se mere

Den mest professionelle behandling man kan få - har fået to implantater lavet og altid blevet mødt med smil ligefra reception til tandlægene som har behandlet mig . En stor tak til tandlægen.dk Roskil... Se mere

Jeg har ALDRIG haft så rene tænder siden jeg mistede mine mælketænder. Utrolig professionelle og en smule sadistiske. Men resultatet kan ingen tage fra dem. Man kan mærke af der er styr på tingene og... Se mere

Jeg ér utrolig glad for at komme hos tandlægerne. Dk. ( Roskilde ) Jeg har kun været hos Nasim, som er meget dygtig, imødekommende, forstående, behagelig, sød, ja jeg kan blive ved. Så absolut topka... Se mere

1. Tandklinik
  6. Tandprotesecenter

• Algade 52, 4000, Roskilde, Danmark

• 46353313

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

3.267 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Venligt personale og yderst grundig og…

Venligt personale og yderst grundig og rar tandlæge

10. juli 2025

Kære Ea,

Tak for din anmeldelse og de fine ord om vores personale og tandlæge.

tandlægen.dk Roskilde

Professionel og venlig modtagelse – trods forsinkelse

Selvom jeg kom lidt for sent, blev jeg mødt meget professionelt af tandlægen og de øvrige fagfolk. Mange tak for den helt professionelle og venlige behandling.

10. juli 2025

Kære Mahnaz,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at du har haft en professionel og venlig behandling hos os.

Perfekt behandling

Perfekt behandling, venlig og sød personel.

7. juli 2025

Kære Fariba,

Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med din behandling.

tandlægen.dk Roskilde

God service, god behandling og altid friske og flinke

30. juni 2025

Kære Oliver,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både service, behandling og personale - det betyder meget for os.

tandlægen.dk Roskilde

Jeg har meget tandlæge skræk

Jeg har meget tandlæge skræk, og de har meget forståelse for det. rigtig gode til at få en til at slappe af. så jeg kommer gladelig hver gang.
jeg giver min varmeste anbefalinger til dem.

27. juni 2025

Kære Betina,

Tusind tak for din anmeldelse. Det gør os virkelig glade at høre, at du føler dig tryg og i gode hænder hos os. Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Meget omsorgsfuld

Jeg er utrolig tilfreds med behandlingen, rigtig sød tandlæge og meget omsorgsfuld klinik assistent 🙏

26. juni 2025

Kære Carina,

Mange tak for dine pæne ord. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med behandlingen, og at både tandlægen og vores klinikassistent har givet dig en tryg og omsorgsfuld oplevelse. Det er netop den atmosfære, vi stræber efter – så tak fordi du bemærkede det.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

God dag,

Mange hilsner,
Tandlægen.dk Roskilde

Meget dygtige og professionelt…

Meget dygtige og professionelt personale. Er meget tilfreds...

19. juni 2025

Kære Lizzi,

Tak for dine pæne ord. Vi sætter pris på din anerkendelse og er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores team.

tandlægen.dk Roskilde

Meget dygtig og er meget glad og…

Meget dygtig og er meget glad og tilfreds med deres arbejde.😍

13. juni 2025

Kære Khalida,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det er en stor glæde at høre, at du er glad og tilfreds med det arbejde, vi har udført.

Rart og venlig personale

Rart og venlig personale. Dejlig atmosfære. Dygtig tandplejer:)

12. juni 2025

Kære Ann-Charlott,

Tusind tak for din fine tilbagemelding. Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse hos vores tandplejer, og at atmosfæren har været behagelig.

Professionelle medarbejdere

Professionelle medarbejdere. Dygtigt personale. Imødekommende og smilende fra man kommer ind af døren til man går igen. Min tandlægeskræk bliver mindre og mindre. Tak.

10. juni 2025

Besvarelse fra tandlægen.dk - Roskilde

Tak for jeres fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at I føler jer trygge og mødt med både professionalisme og varme.

tandlægen.dk Roskilde

Fin kontakt med sekretær og tandlæge

Fin kontakt med sekretær og tandlæge. Hurtighed og effektiv behandling.

10. juni 2025

Kære Peter,

Tak for din tilbagemelding. Det er vigtigt for os, at du oplever god kontakt og en effektiv tilgang under dit besøg.

Blev taget så godt imod

Blev taget så godt imod, af smilende personale, selvom jeg havde ringet og sagt at jeg blev 10 min forsinket. Der var ingen sure miner og der blev stadig brugt god tid på min behandling. Jeg er meget tilfreds og har endelig fundet min nye tandlæge i Roskilde - tusind tak for en rigtig god oplevelse!

4. juni 2025

Kære Sascha,

Mange tak for din fine anmeldelse. Det glæder os, at du følte dig godt taget imod – selv ved forsinkelse – og at oplevelsen levede op til dine forventninger.

En fantastisk god tandlægeklinik

En fantastisk god tandlægeklinik, med de bedste tandlæger/ tandplejere

26. maj 2025

Kære Mona,

Mange tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du oplever vores klinik som fantastisk, og at du har tillid til både vores tandlæger og tandplejere. Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at tage godt imod dig igen.

tandlægen.dk Roskilde

Jeg var for første gang oppe hos Sara hos Tandlægen.dk…

Jeg var for første gang oppe hos tandlægen.dk hos Sara Shokri-Shirvani.
Det var helt igennem en fantastisk oplevelse fra jeg trådte ind af døren. De er alle så søde og venlige.
Sara hentede mig og hele vejen igennem var hun super sød, rolig og fortalte stille og roligt hvad hun lavede.
Hun fik mig virkelig til at slappe af. Og tiden fløj afsted.
Kan kun sige tag op til tandlægen.dk de kan.

For første gang frygter jeg ikke at skulle derop igen.

Tusind tak Tandlægen.dk og Sara Shokri-Shirvani.

Mvh
Peter

9. maj 2025

Kære Peter,

Tusind tak for din grundige og flotte anmeldelse. Det er en stor fornøjelse at høre, at du følte dig så godt taget imod og i trygge hænder hos os.

tandlægen.dk Roskilde

Faktisk arbejde og flinke mennesker.

Faktisk arbejde og flinke mennesker.
Brugte jeg ikke Tandlægerne.dk i forvejen,ville jeg skifte til dem med det samme.
Solskins hilsner
Bjørn

8. maj 2025

Kære Bjørn,

Tak for dine venlige ord og den fine anbefaling. Vi er glade for, at du oplever både kvalitet og imødekommenhed hos os.

tandlægen.dk Roskilde

Den Aller bedste tandlæge jeg har været…

Den Aller bedste tandlæge jeg har været hos.
God, rolig og behagelig stemning. God energi og sammenspil mellem kollegaer. Smil og høj faglighed. Skabte en tryg ramme og gav hele tiden information under behandling. Store lækre lokaler, rent og fint.

30. april 2025

Kære Nadine,

Mange tak for din flotte og detaljerede anmeldelse. Det glæder os, at du har haft en så positiv oplevelse med både atmosfæren og den professionelle tilgang.

tandlægen.dk Roskilde

Deres måde at møde mig på.

Deres måde at møde mig på.

28. april 2025

Kære Jan,

Tak for din anmeldelse – det betyder meget for os, at mødet med klinikken har givet dig en god oplevelse.

En hyggelig tandlæge

De er enormt søde og rare. Derudover var behandlingen effektiv og til en overkommelig pris. Jeg har kun positive ting at sige.

25. april 2025

Besvarelse fra tandlægen.dk - Roskilde

Tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at både atmosfære, behandling og prisniveau har levet op til dine forventninger.

tandlægen.dk Roskilde

Føler mig tryg og velkommen samtidig…

Føler mig tryg og velkommen samtidig med dygtighed.

22. april 2025

Kære Anette,

Tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du både føler dig tryg og møder dygtige fagpersoner hos os.

tandlægen.dk Roskilde

Super god og professionel service fra…

Super god og professionel service fra jeg ringede til jeg var ude af tandlægestolen igen. Jeg har tandlægeskræk og aldrig oplevet bedre og opmærksom tandlæge og klinikassistent. Første tandlæge jeg har haft tillid til.

12. april 2025

Kære Anette,

Tusind tak for dine ord. Det gør os virkelig glade at høre, at du har følt dig tryg og lyttet til. Tillid er altafgørende, og vi sætter pris på, at du har delt din oplevelse.