Jeg har gået hos deres tandlæger i Roskilde i mere end 18 år. Først hos Kasper i de gamle tandlægehus og siden hos Maziar/Christine i Algade. Der har altid været ekstrem høj profesionel behandling m... Se mere

Den mest professionelle behandling man kan få - har fået to implantater lavet og altid blevet mødt med smil ligefra reception til tandlægene som har behandlet mig . En stor tak til tandlægen.dk Roskil... Se mere
Jeg har ALDRIG haft så rene tænder siden jeg mistede mine mælketænder. Utrolig professionelle og en smule sadistiske. Men resultatet kan ingen tage fra dem. Man kan mærke af der er styr på tingene og... Se mere
Jeg ér utrolig glad for at komme hos tandlægerne. Dk. ( Roskilde ) Jeg har kun været hos Nasim, som er meget dygtig, imødekommende, forstående, behagelig, sød, ja jeg kan blive ved. Så absolut topka... Se mere
Algade 52, 4000, Roskilde, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Venligt personale og yderst grundig og rar tandlæge

Besvarelse fra tandlægen.dk - Roskilde
Selvom jeg kom lidt for sent, blev jeg mødt meget professionelt af tandlægen og de øvrige fagfolk. Mange tak for den helt professionelle og venlige behandling.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Roskilde
Jeg har meget tandlæge skræk, og de har meget forståelse for det. rigtig gode til at få en til at slappe af. så jeg kommer gladelig hver gang.
jeg giver min varmeste anbefalinger til dem.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Roskilde
Jeg er utrolig tilfreds med behandlingen, rigtig sød tandlæge og meget omsorgsfuld klinik assistent 🙏

Besvarelse fra tandlægen.dk - Roskilde
Meget dygtige og professionelt personale. Er meget tilfreds...

Besvarelse fra tandlægen.dk - Roskilde
Meget dygtig og er meget glad og tilfreds med deres arbejde.😍

Besvarelse fra tandlægen.dk - Roskilde
Rart og venlig personale. Dejlig atmosfære. Dygtig tandplejer:)

Besvarelse fra tandlægen.dk - Roskilde
Professionelle medarbejdere. Dygtigt personale. Imødekommende og smilende fra man kommer ind af døren til man går igen. Min tandlægeskræk bliver mindre og mindre. Tak.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Roskilde
Fin kontakt med sekretær og tandlæge. Hurtighed og effektiv behandling.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Roskilde
Blev taget så godt imod, af smilende personale, selvom jeg havde ringet og sagt at jeg blev 10 min forsinket. Der var ingen sure miner og der blev stadig brugt god tid på min behandling. Jeg er meget tilfreds og har endelig fundet min nye tandlæge i Roskilde - tusind tak for en rigtig god oplevelse!

Besvarelse fra tandlægen.dk - Roskilde
En fantastisk god tandlægeklinik, med de bedste tandlæger/ tandplejere

Besvarelse fra tandlægen.dk - Roskilde
Jeg var for første gang oppe hos tandlægen.dk hos Sara Shokri-Shirvani.
Det var helt igennem en fantastisk oplevelse fra jeg trådte ind af døren. De er alle så søde og venlige.
Sara hentede mig og hele vejen igennem var hun super sød, rolig og fortalte stille og roligt hvad hun lavede.
Hun fik mig virkelig til at slappe af. Og tiden fløj afsted.
Kan kun sige tag op til tandlægen.dk de kan.
For første gang frygter jeg ikke at skulle derop igen.
Tusind tak Tandlægen.dk og Sara Shokri-Shirvani.
Mvh
Peter

Besvarelse fra tandlægen.dk - Roskilde
Faktisk arbejde og flinke mennesker.
Brugte jeg ikke Tandlægerne.dk i forvejen,ville jeg skifte til dem med det samme.
Solskins hilsner
Bjørn

Besvarelse fra tandlægen.dk - Roskilde
Den Aller bedste tandlæge jeg har været hos.
God, rolig og behagelig stemning. God energi og sammenspil mellem kollegaer. Smil og høj faglighed. Skabte en tryg ramme og gav hele tiden information under behandling. Store lækre lokaler, rent og fint.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Roskilde
De er enormt søde og rare. Derudover var behandlingen effektiv og til en overkommelig pris. Jeg har kun positive ting at sige.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Roskilde
Føler mig tryg og velkommen samtidig med dygtighed.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Roskilde
Super god og professionel service fra jeg ringede til jeg var ude af tandlægestolen igen. Jeg har tandlægeskræk og aldrig oplevet bedre og opmærksom tandlæge og klinikassistent. Første tandlæge jeg har haft tillid til.