Jeg får altid en god behandling af min tandplejer Magdalena, derfor bliver jeg ved med at komme også selvom jeg bor i Holbæk og ikke i Roskilde mere.😊
Gitte og Birgitte får som altid højeste score De er servicemindede og tog mig akut ind Arbejder med smil og ro
Algade 52, 4000, Roskilde, Danmark
Gitte og Birgitte får som altid højeste score
De er servicemindede og tog mig akut ind
Arbejder med smil og ro

Besvarelse fra tandlægen.dk - Roskilde
Top professionelisme. Dejlig og behagelig atmosfære. Man er mødt med åben sind ved front desk. Har benytte denne praksis i mange år dvs over 12 år. Tandlægerne og deres assistenter er virkelig fantastiske. Dette sted kan anbefales.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Roskilde
Personlig konsultation med lydhørhed for mine overvejelser/ bekymringer

Besvarelse fra tandlægen.dk - Roskilde
Rigtig god behandling, fortæller om hvad der skal ske, så man kan følge med. Godt humør.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Roskilde
Jeg fik en særdeles fin behandling af en meget dygtig og meget venlig tandlæge

Besvarelse fra tandlægen.dk - Roskilde
Det er en virkelig kompetent tandlæge, som forstår at rumme sådan en som mig, der lider frygtelig af tandlægeskræk. Så kun godt at sige.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Roskilde
Selvom jeg har kæmpe skræk for tandlæger, så kommer jeg alligevel, da jeg føler mig forstået og vældig tryg. Det hele sker i mit tempo. Simone gør alle “tandlæge-øvelser” til UG!! Det øvrige personale giver en fornemmelsen af at man ikke bare er en indtægt. Man føler sig virkelig velkommen.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Roskilde
Professionalisme samt venlighed går hånd i hånd, helt i top.
Her kan du trygt gå hen med dine bisser.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Roskilde
God og tryg atmosfære. Professionelle tandlæger og klinikassistenter.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Roskilde
Helt igennem perfekt behandling, lige fra indkaldelse, tidsbestilling, modtagelse i klinikken, behandling og betaling. Professionel og tip top. Og super søde ansatte.
Mvh
Claus Niller

Besvarelse fra tandlægen.dk - Roskilde
Den allerbedste tandlæge, søde personale, altid hjælpsomme.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Roskilde
Normale priser, god kunde service, faglige dygtige.
Men det i skal gå der ned for, er deres nåle (bedøvelse) håndtering.
Lad mig sige det sådan, jeg tog en flaske vin og takke kort med næste gang. Hvor tit gør man lige det og sku da slet ikke til en tandlæge.
Men prøv selv, det er nærmest smerte frit.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Roskilde
Stop jer selv! Der var absolut intet i vejen med den behandling jeg fik på klinikken, men at blive spammet på SMS med krav om at anmelde besøget på klinikken er helt hen i vejret. Metoden kunne give mistanke om at der bliver foreslået behandlinger der ikke er brug for, simpelthen for at sælge og maksimere omsætningen.
Den behandling jeg modtog var god, saglig og hvad man kan forvente +10%. Derfor er det en skam at man bagefter bliver konfronteret med førnævnte SMS uden samtykke.
Om igen!
- og nej, denne anmeldelse er ikke uopfordret. Det er netop det sagen drejer sig om.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Roskilde
God og omhyggelig undersøgelse, og en god og velunderbygget anbefaling til det videre forløb. Meget professionelt og omsorgsfuldt.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Roskilde
De er dygtige til at tage hånd om eventuelle problemer på en dejlig rolig og velovervejet måde. Og sekretæren ..❤ hun er så sød.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Roskilde
God service og rimelige priser og et smilene og imøde kommende personale